چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه کباب گوشت اسپانیایی


 طرز تهیه کباب گوشت اسپانیایی

مدت زمان تهیه:30 دقیقه

مواد لازم :

گوشت گوساله  1 کیلو گرم

3 حبه سیر، خرد شده

1 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده تخت برگ

1/3 فنجان  تازه فشرده آب لیمو

1/ قاشق چایخوری تازه  فلفل سیاه

فلفل قرمز

جعغری خرد شده

مواد لازم برای سس کباب:

2 قاشق چایخوری فلفل قرمز دودی

2 قاشق غذاخوری سرکه 

1/3 فنجان روغن زیتون

نمک 1½ قاشق چایخوری


طرز تهیه کباب گوشت اسپانیایی

 

طرز تهیه:

چربی ها را به طور کامل از گوشت جدا کنید و  ترکیب گوشت، سیر، جعفری، آب لیمو و فلفل را در یک کاسه غیر فلزی ریخته و درب آب را به خوبی بپوشانید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.

سس کباب را با مخلوط فلفل قرمز - فلفل هندی - سرکه - روغن و نمک تهیه کنید و گوشت ها را بعد از سیخ زدن به سس اماده شده آغشته کنید و بر روی کباب پز با دقت بپزید.

بهترین زمان پخت برای این نوع کباب 25 الی 30 دقیقه است.

نکات تکمیلی در مورد طرز تهیه کباب گوشت

طرز تهیه کباب گوشت جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
طرز تهیه کباب گوشت را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه کباب گوشت اسپانیایی


همچنین مشاهده کنید