یکشنبه, ۳۰ دی, ۱۴۰۳ / 19 January, 2025
مجله ویستا

چلو دیزی | طرز تهیه چلو دیزی کاشانی


مواد لازم برای چلو دیزی کاشانی
 
برنج                    4 پیمانه
لوبیای چشم بلبلی          2 پیمانه
گوشت بره ( سردست یا ران)               نیم کیلو
پیاز                    2 عدد متوسط
زردچوبه                 سه قاشق چایخوری
نمک               به مقدار لازم
روغن                 100 گرم (نصف لیوان معمولی)
(به ازای هر پیمانه برنج یا لوبیا نصف قاشق چایخوری نمک و زردچوبه)
 
 
چلو دیزی | طرز تهیه چلو دیزی کاشانی
 
 
طرز تهیه چلو دیزی کاشانی
پیازها را خرد کرده و با کمی روغن سرخ می کنیم تا طلایی شود. سپس زردچوبه را در آن تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود.گوشت را به قطعات بزرگ تقسیم کرده، آن را به لوبیا ی چشم بلبلی و پیاز داغ اضافه می کنیم و می گذاریم با حرارت ملایم بپزد. پس از نیم ساعت یک قاشق چایخوری نمک به آن اضافه می کنیم و می گذاریم با حرارت ملایم بپزد تا آب آن کاملا کشیده شود.
 پس از پخت کامل گوشت و لوبیا، برنج را شسته و با شش پیمانه آب، نمک و باقی مانده روغن، آن را به مخلوط گوشت و لوبیا اضافه می کنیم و مانند برنج کته یا دمی، می گذاریم تا روی شعله زیاد بپزد و آب آن بخار شود و بعد آن را با حرارت ملایم دم می کنیم. پس از دم کشیدن آن را سر سفره برده و با ماست سفت یا ترشی نوش جان کنید.
 

چلو دیزی | طرز تهیه چلو دیزی کاشانی
نکات تکمیلی در مورد چلو دیزی

چلو دیزی جزو غذای محلی - اصفهان میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
چلو دیزی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

چلو دیزی ، طرز تهیه چلو دیزی کاشانی