سه شنبه, ۲۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 14 May, 2024
مجله ویستا

موهامورا | طرز تهیه موهامورا (سس لبنانی)


 مواد لازم برای موهامورا (سس لبنانی)
 
 فلفل دلمه ای3 عدد (240 گرم پوره) (قرمز)
 سیر 4 حبه
 گردو 50 گرم
 زیره سبز (آسیاب شده) 3/4 قاشق چایخوری
 رب انار 1 و نیم قاشق سوپخوری
پیاز1 عدد کوچک
فلفل قرمز (یا فلفل آلپو یا پاپریکای بوداده)1 قاشق چایخوری
نمک1 قاشق چایخوری
روغن زیتون1/4 فنجان (کاملاً خالص)


موهامورا | طرز تهیه موهامورا (سس لبنانی)
 
طرز تهیه موهامورا (سس لبنانی)
گردوها را در یک کاسه قرار دهید، روی آن آب بریزید و بگذارید 1 ساعت خیس بخورد.
حبه های سیر را پوست بکنید و خرد کنید و با نمک در هاون قرار دهید. سیر را بکوبید و له کنید.
فلفل ها را بشویید و روی یک سینی شیرینی پزی که کف آن را با فویل پوشانده اید قرار دهید و روی کباب پز زیر شعله ی کباب کننده بگذارید. هر چند دقیقه یکبار آنها را برگردانید تا پوستشان سیاه و ذغالی شود. در این مرحله فلفل ها را با چند قاشق آب در یک کیسه ی پلاستیکی قرار دهید. در کیسه را سفت کنید و بگذارید 10 دقیقه بماند. کیسه را باز کنید و پوست فلفل ها را بکنید. فلفل ها را دو نیم کنید و دانه ها و ساقه و سفیدی های داخلش را جدا کنید.
پیاز را پوست بکنید و 4 قسمت کنید.
فلفل، پیاز، سیر له شده، گردوی خشک، زیره سبز، رب انار، پوره فلفل قرمز یا پاپریکا و روغن زیتون را داخل ظرف غذا ساز بریزید. به مدت 1 دقیقه یا تا زمانی که مخلوط یکدست و غلیظ شود بزنید. طبق ذائقه مزه دار کنید و سس را داخل یک کاسه بریزید. بگذارید سرو شود و سپس در یخچال نگهداری کنید.

نکته
 
1. می توانید از فلفل پیکیلو استفاده کنید.
2. می توانید مقدار گردو را دو برابر کنید. سس چربتر و غلیظ تر می شود.
 

موهامورا | طرز تهیه موهامورا (سس لبنانی)
نکات تکمیلی در مورد موهامورا

موهامورا جزو سس و رب میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

موهامورا ، طرز تهیه موهامورا (سس لبنانی)