شنبه, ۲۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 11 May, 2024
مجله ویستا

پاستا مارگاریتا | طرز تهیه پاستا مارگاریتا


مواد لازم برای پاستا مارگاریتا
 
پاستا 3 پیمانه
خامه 3 قاشق غذا خوری
گوجه فرنگی 2 عدد بزرگ
جعفری خرد شده 100 گرم
شیر 50 میلی لیتر
پنیر پارمژان 1 قاشق غذا خوری
روغن زیتون، نمک، فلفل، پودر سیر و سرکه بالزامیک به مقدار دلخواه
 

پاستا مارگاریتا | طرز تهیه پاستا مارگاریتا
 
طرز تهیه پاستا مارگاریتا
ابتدا پاستا را در قابلمه آبجوش می جوشانیم تا نرم شوند 10 تا 12 دقیقه مناسب است، در ظرف دیگر گوجه های نگینی خرد شده و جعفری را با روغن و سرکه و نمک و پودرسیر و کمی فلفل مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم. پاستا ها را آبکش می کنیم و کنار می گذاریم، در یک قابلمه بزرگ شیر را کمی گرم کرده و خامه را اضافه می کنیم و به آن پودر سیر و کمی نمک و فلفل اضافه می کنیم بعد از آنکه خوب گرم شد پاستا ها را اضافه می کنیم و خوب با هم مخلوط می کنیم و در ظرف می کشیم و خیلی سریع پنیر را اضافه می کنیم و مخلوط گوجه را با مقدار کمی از سرکه و روغن اضافه می کنیم.
 

پاستا مارگاریتا | طرز تهیه پاستا مارگاریتا
 
نکات تکمیلی در مورد پاستا مارگاریتا

پاستا مارگاریتا جزو ماکارونی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
پاستا مارگاریتا را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .

پاستا مارگاریتا ، طرز تهیه پاستا مارگاریتا