دوشنبه, ۱۱ تیر, ۱۴۰۳ / 1 July, 2024
مجله ویستا

خورشت کاری | طرز تهیه خورشت کاری ایرانی


مواد لازم برای خورشت کاری ایرانی
ران مرغ :12 عدد
پیاز متوسط :یک عدد
پودر کاری :6 قاشق غذاخوری
بادام هندی :یک و 1/2 فنجان
زعفران :1/4 قاشق چایخوری
آب لیمو :3 الی 4 قاشق غذاخوری
آب :2 فنجان
روغن زیتون :به مقدار لازم
نمک و فلفل :به مقدار لازم
 
 

خورشت کاری | طرز تهیه خورشت کاری ایرانی
 
 
طرز تهیه خورشت کاری ایرانی
 
پیاز را خرد خرد کرده و در روغن زیتون سرخ کرده تا زمانی که فقط طلایی شود و پودر کاری را به پیاز اضافه می کنیم وهم می زنیم .اجازه می دهد پودر کاری خوب تفت بخورد تا عطر آن افزایش یابد.
پوست ران مرغ ها را جدا کرده با نمک و فلفل مزه دارشان می کنیم و به قابلمه که پیاز و کاری را تفت داده ایم اضافه می کنیم.
مرغها به مدت چند دقیقه تفت می دهیم تا رنگ گوشت مرغ سفید شود.
در این زمان بادام هندی را آسیاب کرده و به مرغ ها اضافه می کنیم. در نهایت 2 فنجان آب را اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم . در قابلمه را گذاشته تا بجوشد ،مدت زمان لازم برای 1ساعت می باشد و هر چند وقت یک بار هم می زنیم تا ته نگیرد.
هنگامی که خورش غلیظ شد و مرغ ها پخته شد ، برای عطر طعم بیشتر 1/4 قاشق چایخوری زعفران را با کمی آب دم کرده ایم وسپس آب لیمو تازه را هم اضافه می کنیم، برای 10 دقیقه اجازه می دهیم خورش به پختن ادامه دهد.
این خورش را در کنار برنج سفید سرو نماید.
نکات تکمیلی در مورد خورشت کاری

خورشت کاری جزو انواع خورش میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
خورشت کاری را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 30 نفر مناسب میباشد .

خورشت کاری ، طرز تهیه خورشت کاری ایرانی