سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه پودینگ هویج و برنج


مواد لازم برای پودینگ هویج و برنج
 
هویج 12 عدد 
برنج 0.75 فنجان 
شکر 2 قاشق مربا خوری 
چاشنی هندی 1 قاشق سوپخوری 
آب 3 فنجان 
کره 3 قاشق سوپخوری 
تخم مرغ 3 عدد 
نمک 1.5 قاشق مربا خوری
 

طرز تهیه پودینگ هویج و برنج
 
طرز تهیه پودینگ هویج و برنج
 
هویج ، برنج و نمک را مدت 20 دقیقه در آب گرم بپزید تا نرم شود . سپس آن را از آب جدا کرده و با فشار از یک الک بگذرانید تا بصورت پوره در آید . سپس کره ، شکر و جوز هندی و تخم مرغ را مخلوط پوره نموده و بچشید آنگاه مخلوط را روی یک ظرف که قبلا با کره چرب شده است ریخته و این ظرف را روی دیگچه پر از آب گرم که در یک اجاق 300 درجه حرارت قرار دارد مدت 45 دقیقه بگذارید تا بپزد.
 

طرز تهیه پودینگ هویج و برنج
نکات تکمیلی در مورد پودینگ

پودینگ جزو دسرهای مدرن میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30 دقیقه میباشد .
پودینگ را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه پودینگ هویج و برنج