یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه نافله خوزستانی


مواد لازم نافله خوزستانی


    گوشت چرخ کرده و آرد نخودچی:از هر کدام 500 گرم
    پیاز بزرگ:چهار عدد
    نمک، فلفل و زردچوبه:به میزان لازم
    سرکه:یک فنجان کوچک
    شکر:دو فنجان
    روغن یا کره و نعنا:به میزان لازم
    آب:پنج پیمانه

 


طرز تهیه نافله خوزستانی

طرز تهیه نافله خوزستانی


    گوشت چرخ کرده را همراه با دو عدد پیاز رنده شده، آرد نخودچی، نمک، فلفل و زردچوبه همراه با آب مخلوط کرده و به میزانی آب اضافه شود که مایه شل نشود و حالت انعطافی داشته باشد.
    مواد را ورز دهید بعد در روغن سرخ کنید. می توانید آن ها را به شکل دایره های کوچک درست کرده، وسط آن ها را خالی و در روغن سرخ کنید.
    دو عدد پیاز دیگر را به صورت نگینی سرخ کرده، زردچوبه و نمک زده بعد آب را اضافه کرده، نعنا را ساییده و در آب بریزید.
    سرکه و شکر را اضافه کرده و بگذارید به مدت 20 دقیقه بجوشد بعد نافله های سرخ شده را درون مواد آبکی قرار دهید تا با حرارت ملایم به مدت 30 دقیقه جوش بزند.

نکات تکمیلی در مورد نافله خوزستانی

نافله خوزستانی جزو غذای محلی - جنوبی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40 دقیقه میباشد .
نافله خوزستانی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه نافله خوزستانی