چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
مجله ویستا

مینی لوف خرما | طرز تهیه مینی لوف خرما


مواد لازم برای مینی لوف خرما
 
آرد :325 گرم
تخم مرغ :3 عدد
ماست :60 میلی لیتر (1/4 لیوان)
شکر :150 گرم
خرمای هسته گرفته :250 گرم
کره :100 گرم
بکینگ پودر :2 قاشق چایخوری
روغن مایع :4 قاشق سوپخوری
پودر دارچین :1/2 قاشق چایخوری
آب سرد :5 قاشق سوپخوری
 

مینی لوف خرما | طرز تهیه مینی لوف خرما
طرز تهیه مینی لوف خرما
خرما را هسته گرفته و خرد کنید.
آرد و بکینگ پودر را داخل کاسه ای گود 3 بار الک کنید، سپس شکر و دارچین را روی آن بریزید و با هم مخلوط کنید.
در کاسه ای دیگر که بهتر است استیل باشد، کره را ذوب کنید، ماست و روغن مایع را با آن مخلوط کنید.
تخم مرغ ها را یکی یکی به مایه اضافه کنید و پس از ریختن هر کدام با همزن مفتولی به هم بزنید تا مایه یکدست شود.
وسط مواد خشک را گود کنید و مایه حاصل و خرما را به آن اضافه کنید. با لیسک مخلوط و  با همزن برقی به هم بزنید تا تمام مواد به خوبی با هم مخلوط و یکدست شوند.
قالب مخصوص مینی لوف را چرب و حدود 3/2 از حجم قالب را با مایه پر کنید و بین 45 تا 60 دقیقه روی پنجره وسط فر که از 15 دقیقه قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم شده بپزید.
پس از پخت و خنک شدن مینی لوف ها را با پودر قند تزئین کنید.
 

مینی لوف خرما | طرز تهیه مینی لوف خرما
نکات تکمیلی در مورد مینی لوف خرما

مینی لوف خرما جزو کیک و شیرینی - انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
مینی لوف خرما را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

مینی لوف خرما ، طرز تهیه مینی لوف خرما