جمعه, ۱۸ خرداد, ۱۴۰۳ / 7 June, 2024
مجله ویستا

سوپ ذرت مکزیکی | طرز تهیه سوپ ذرت مکزیکی


مواد لازم سوپ ذرت مکزیکی



ذرت تازه  سه عدد

آب مرغ  3 پیمانه

شیر  1 پیمانه

پیاز قرمز  ¼ پیمانه

گوجه فرنگی به مقدار دلخواه

لیمو ترش به مقدار دلخواه

پنیر فتا  به مقدار دلخواه

پودر فلفل قرمز به مقدار دلخواه

گشنیز تازه به مقدار دلخواه

ذرت کبابی  به مقدار دلخواه

نمک  به مقدار دلخواه

فلفل سیاه   به مقدار دلخواه


سوپ ذرت مکزیکی | طرز تهیه سوپ ذرت مکزیکی

طرز تهیه سوپ ذرت مکزیکی



    ذرت را پوست بگیرید و تمیز کنید و دان کنید.
    پیاز قرمز را ریز خرد کنید تا ¼ پیمانه شود.
    روغن را داخل قابلمه بریزید. حرارت را روی متوسط تنظیم کنید.
    وقتی که روغن گرم شد، پیاز را اضافه کنید و در ظرف را بگذارید و اجازه بدهید تا پیازها نرم شوند. پیازها را هم بزنید (حدود 5 دقیقه) تا زمانی که مطمئن شوید پیازها حسابی پخته‎اند.
    ذرت و آب مرغ را به پیازهای پخته اضافه کنید (به جای آب مرغ می‎توانید از سوپ جوجه کم نمک آماده یا سوپ سبزیجات دلخواه‎تان استفاده کنید). برای 5 دقیقه با حرارت زیاد بگذارید همان‎طور بجوشد.
    زمانی که مخلوط به جوش آمد درجه حرارت را کم کنید و 25 دقیقه بگذارید تا کم کم بجوشد و ذرت‎ها پخته و نرم شوند.
    زمانی که پخت کامل شد، با گوشت‎کوب برقی یا غذاساز مخلوط را پوره کنید.
    پنیر فتا و گشنیز را خرد کنید. گوجه‎فرنگی را نیز ریز خرد کنید.
    شیر را اضافه کنید، لیمو ترش،‎ نمک، فلفل قرمز و سیاه را به اندازه دلخواه‎تان به آن بیفزایید.
    سوپ را هم می‎توانید گرم و هم سرد در کاسه‎های کوچک با تزیینات مختلف (گوجه‎فرنگی، پنیر فتا و گشنیز، ذرت کبابی) سرو کنید.


سوپ ذرت مکزیکی | طرز تهیه سوپ ذرت مکزیکی

نکات تکمیلی در مورد سوپ ذرت مکزیکی

سوپ ذرت مکزیکی جزو سوپ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
سوپ ذرت مکزیکی را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

سوپ ذرت مکزیکی ، طرز تهیه سوپ ذرت مکزیکی