پنجشنبه, ۱۴ تیر, ۱۴۰۳ / 4 July, 2024
مجله ویستا

چای ترش و شیرین خنک


 مواد لازم برای چای ترش و شیرین خنک

آب لیمو    1 پیمانه

عسل     ½ پیمانه

چای آلبالو    6 عدد کیسه ای


چای ترش و شیرین خنک

طرز تهیه چای ترش و شیرین خنک

    ابتدا داخل یک پارچ 5 پیمانه آب جوش ریخته و چای های کیسه ای را به همراه عسل داخل آن می ریزیم و عسل را حل می کنیم. سپس آن را به مدت 10 دقیقه کنار می گذاریم تا چای ها کامل رنگ بیندازند. پس از آن، چای های کیسه ای را از پارچ خارج می کنیم و آبلیمو را اضافه می کنیم و 3 پیمانه آب سرد نیز به آن اضافه می کنیم. در آخر پارچ را به مدت 1 ساعت در یخچال می گذاریم تا کامل خنک شود و با یخ سرو می کنیم.

نکته


اگر دوست دارید می توانید به جای تی بگ آلبالو از انواع تی بگ های ترش مزه مانند تمشک نیز استفاده کنید. این چای سرد و خوشمزه بسیار سریع و آسان تهیه می شود و یکی از بهترین نوشیدنی های خنک است  این مقدار چای برای 6 تا 8 نفر مناسب است و در مدت 10 دقیقه آماده می شود و پس از سرد شدن آماده سرو است.


چای ترش و شیرین خنک

نکات تکمیلی در مورد چای ترش و شیرین خنک

چای ترش و شیرین خنک جزو نوشیدنی - سایر نوشیدنی ها میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
چای ترش و شیرین خنک را می توانید در وعده صبحانه - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

چای ترش و شیرین خنک