جمعه, ۳۱ فروردین, ۱۴۰۳ / 19 April, 2024
مجله ویستا

استاک مرغ| طرز تهیه استاک مرغ


 مواد لازم برای استاک مرغ
 
استخوان مرغ :یک کیلو 
پیاز :100 گرم
هویج :50 گرم
تره فرنگی :25 گرم
کرفس :25 گرم
آب :2 لیتر
 

استاک مرغ| طرز تهیه استاک مرغ
 
 
طرز تهیه استاک مرغ
 
استخوان مرغ را کامل شسته و به تکه های کمی کوچک خرد کنید. برای استاک میتوانید از گردن، استخوان پشت یا کتف استفاده کنید. اگر گردن در استاک شما نباشد مناسب تر است زیرا چربی زیادی دارد .
 
استخوان ها را همراه سبزیجات و bouquet garni در قابلمه مناسبی ریخته و روی آن آب سرد بریزید و روی حرارت قرار دهید ، دو ساعت زمان لازم است برای پخت و تهیه استاک مرغ . در این مدت کف روی آن را با دقت جمع کرده و برای داشتن استاکی شفاف تر در قابلمه را هم نگذارید .
 
پس از پختن استاک را از صافی گذرانده ، سرد کرده و در یخچای قرار دهید .میتوانید در همین زمان آن را در ظروف کوچک فریزری ریخته و در فریزر قرار دهید. اما بهتر است که ابتدا در یخچال قرار دهید تا چربی آن روی استاک بیاید و سفت شود . سپس چربی ها را دور ریخته و سپس مواد باقی مانده را در فریزر قرار دهید .
 

استاک مرغ| طرز تهیه استاک مرغ
نکات تکمیلی در مورد استاک مرغ

استاک مرغ جزو خوراک - مرغ و پرنده میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 5 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
استاک مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

استاک مرغ ، طرز تهیه استاک مرغ


همچنین مشاهده کنید