شنبه, ۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 25 January, 2025
مجله ویستا

بادمجان سوخاری | طرز تهیه بادمجان سوخاری


مواد لازم برای بادمجان سوخاری
 
بادمجان :2 عدد
آرد :به میزان لازم
تخم مرغ :یک عدد
آب یا شیر :یک قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و روغن :به مقدار لازم
 

بادمجان سوخاری | طرز تهیه بادمجان سوخاری
 
طرز تهیه بادمجان سوخاری
 
ابتدا بادمجان ها را شسته و پوست بگیرید و آنها را به صورت حلقه حلقه برش دهید. سپس رویشان نمک پاشیده و بگذارید به مدت یک ساعت بماند،آنگاه آنها را بشویید و داخل آبکشی بریزید تا آبشان برود.
در این مرحله تخم مرغ ، آب ، نمک وفلفل و یک قاشق آب یا شیر را در ظرفی ریخته وخوب با هم مخلوط کنید. در مرحله آخر روغن مایع را در ماهی تابه ریخته و بگذارید داغ شود، آنگاه حلقه های بادمجان را در مخلوط تخم مرغ بزنید و همچنین در آرد بغلتانید و در روغن سرخ کنید.
 

بادمجان سوخاری | طرز تهیه بادمجان سوخاری
نکات تکمیلی در مورد بادمجان سوخاری

بادمجان سوخاری جزو پیش غذا - اردور میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
بادمجان سوخاری را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

بادمجان سوخاری ، طرز تهیه بادمجان سوخاری