سه شنبه, ۱۹ تیر, ۱۴۰۳ / 9 July, 2024
مجله ویستا

دلمه کدو | طرز تهیه دلمه کدو


مواد لازم برای دلمه کدو
 
کدو 1 کیلوگرم
گوشت چرخ شده  ٢5٠ گرم
قارچ  ٢5٠ گرم
پنیر پیتزا  1 پیمانه
پیاز  2 عدد
رب گوجه‎فرنگی  1 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، آویشن به مقدار دلخواه
 
 

دلمه کدو | طرز تهیه دلمه کدو
 
طرز تهیه دلمه کدو
ابتدا پیاز و گوشت را با هم سرخ می‎کنیم.
 قارچ خرد شده را اضافه می‎کنیم و همه مواد و خوب با هم تفت می‎دهیم.
 بعد رب، نمک، فلفل ، آویشن را اضافه می‎کنیم.
کدوها را کامل شسته بدون آن‎که پوست کدو را بگیریم سر و ته کدو را می‎زنیم و وسط آن را خالی می‎کنیم تا شبیه کاسه شود.
در روغن کمی تفت می‎دهیم و از مخلوطی که آماده کرده‎ایم؛ داخل کدوها می‎ریزیم.
در آخر روی مواد پنیر می‎ریزیم.
در فر ١٧٠ درجه سانتی‎گراد؛ به مدت 45 دقیقه قرار می‎دهیم تا کاملا پخته شود.
 

دلمه کدو | طرز تهیه دلمه کدو
نکات تکمیلی در مورد دلمه کدو

دلمه کدو جزو دلمه و کوفته میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45 دقیقه میباشد .
دلمه کدو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

دلمه کدو ، طرز تهیه دلمه کدو