چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

آش اوماج | طرز تهیه آش اوماج


مواد لازم برای آش اوماج



    عدس 1 پیمانه
    پیاز 4 عدد بزرگ
    نمک به میزان لازم
    کره محلی 25 گرم
    آب قلم (دلخواه) 1لیوان
    سبزیجات معطر (ریحان - تره -مرزه-) 250 گرم

مواد لازم برای آش اوماج



    آرد 2قاشق غذاخوری
    آب به میزان لازم
    زردچوبه سر قاشق چایخوری
    نمک خیلی کم


آش اوماج | طرز تهیه آش اوماج



طرز تهیه اوماج

آرد را با کمی آب مخلوط کرده و به آن نمک و زردچوبه را اضافه می کنیم. تا جایی آب را بهارد اضافه می کنیم که به شکل خمیر معمولی در بیاد بعد آنرا به گلوله های ریز تر از عدس در آورده و در سینی چیده و می گذاریم تا کاملا خشک شود. می شود جلوی بخاری یا شوفاژ هم گذاشت تا زودتر خشک شود.

طرز تهیه آش اوماج



پیازها را خرد می کنیم و به دو قسمت مساوی تقسیم کرده نصف آنرا با کره تفت کمی می دهیم در حد 1دقیقه و با اضافه کردن زردچوبه و نمک به آن عدس را ضافه کرده و آب قلم یا اب معمولی را اضافه می کنیم. (با آب معمولی هم خوشمزه میشه چون عدس خودش لعاب خاصی داره که به آش میده اما آب قلم هم مزه اونو خوشمزه تر می کنه) سپس سبزی های معطر را به آن اضافه می کنیم. میتونیم از سبزی خشک هم استفاده کنیم. می گذاریم تا وقتی عدس کاملا بپزد بجوشد و اگه آب کم داشت به آن اضافه می کنیم. وقتی عدس پخت اوماج ها را به آش آرام آرام اضافه می کنیم تا به هم نچسبد و بارها هم می زنیم. بعد ازاینکه حس کردیم اوماج ها به اندازه کافی باد کرده و پخته از روی گاز برداشته و سرو می کنیم.


آش اوماج | طرز تهیه آش اوماج

نکات تکمیلی در مورد آش اوماج

آش اوماج جزو غذای محلی - آذربایجانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
آش اوماج را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .

آش اوماج ، طرز تهیه آش اوماج