سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا
روش نگهداری صحیح پیاز در فریزر
نگهداری پیاز با روش انجماد
نحوه فریز کردن پیاز
نگهداری صحیح پیاز در فریزر
اگر پیاز بیش از مصرف روزانه خود را خریده اید و یا قصد مسافرت داشته و نمی دانید با پیازهای موجود چه کار کنید، می توانید از روش فریز کردن برای نگهداری آن استفاده کنید.
پیاز را می توان برای استفاده های بعدی در فریزر منجمد کرد، اما اگر از آنها تنها برای پخت و پز استفاده می کنید، مقداری از بافت خود را از دست می دهند و کمی له می شوند. (اگر پیاز خام نیاز دارید؛ تازه ی آن را استفاده کنید.) باید بدانید که با گذشت زمان طعم پیاز از بین می رود، ولی اگر مدت زمان زیادی از فریز کردن آنها نگذشته باشد، طعم خود را حفظ می کنند. با این حال اگر پیاز را بیش از مقداری که برای غذایتان نیاز دارید خرد کرده اید، و می دانید که به این زودی ها آن را استفاده نخواهید کرد، فریز کردن مقدار باقی مانده، راه خوبی برای ذخیره کردن آن است.
پیاز هایی که برای فریز کردن مناسب هستند را انتخاب کنید. پیاز هایی انتخاب کنید که تازه باشند و لکه و کپک نداشته باشند.
زپوست بیرونی پیاز را بکنید.
پیاز را خرد کنید. نیازی به پختن پیاز قبل از منجمد کردن آن نیست.
پیاز های خرد شده را در یک کیسه زیپ لاک پر کنید.مقداری از بالای کیسه را خالی بگذارید تا جا برای افزایش حجم در حین انجماد داشته باشد. اگر از یک کیسه زیپ لاک استفاده می کنید، قبل از بستن، به آرامی آن را فشار دهید تا هوای اضافی آن خارج شود. تا جایی که می توانید بسته بندی را صاف کنید. این کار به بالا بردن سرعت انجماد و تکه کردن مقدار کوچکی از آن – وقتی می خواهید از پیاز ها در غذایتان استفاده کنید- کمک می کند. پیاز ها را به سمت انتهای کیسه فشار دهید تا تخت شوند. به جای استفاده از یک کیسه، از کیسه های بیشتری استفاده کنید.
روی کیسه برچسبی بچسبانید و روی آن تاریخ بزنید.
کیسه یا کیسه ها را روی یک سینی فلزی قرار دهید. باز هم پیاز ها را کمی فشار دهید تا صاف شوند و مطمئن شوید به طور مساوی یخ می زنند و تا جایی که ممکن است تخت هستند. سپس آنها را داخل فریزر قرار دهید و بگذارید یخ بزنند.
پیاز ها را روی هم بچینید. وقتی پیاز ها در کیسه ها خشک شدند، می توان آنها را منظم تر روی هم چید و به این ترتیب فضای کمتری را در فریزر اشغال می کنند.
منجمد کردن پیازبرای استفاده، به مقدار مورد نیاز از پیاز ها را جدا کرده و به غذایتان اضافه کنید. پیاز منجمد را می توان به سوپ ها، خورش ها، سس ها، گوشت چرخ کرده و … اضافه کرد.
پیاز منجمد را می توان 3 تا 6 ماه نگه داشت. اما بهتر است ظرف 6 هفته مصرف شود، چرا که بعد از این مدت طعم خود را از دست می دهد و تا 6 ماه به طور کامل طعم خود را از دست داده است. در طول 6 هفته هم پیاز می تواند عطر و طعم قوی خود را به دیگر مواد غذایی موجود در فریزر بدهد. بنابراین آنها را نزدیک یا روی مواد غذایی دیگر قرار ندهید.
روش نگهداری صحیح پیاز در فریزرنمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور شهدای خدمت ابراهیم رئیسی سقوط بالگرد رئیسی رئیسی سیدابراهیم رئیسی ایران شهادت بالگرد حسین امیرعبداللهیان تبریز
تهران هواشناسی کنکور امتحانات نهایی شهرداری تهران شورای شهر تهران هلال احمر سانحه بالگرد رئیسی بارش باران مشهد سیل قوه قضاییه
قیمت دلار قیمت خودرو بورس قیمت طلا خودرو بازار خودرو یارانه دلار یارانه نقدی حقوق بازنشستگان سایپا بازنشستگان
سینمای ایران سینما تسلیت تلویزیون جشنواره کن لیلا حاتمی آیت الله سید ابراهیم رئیسی هنرمندان شعر رسانه ملی سریال قرآن کریم
کنکور ۱۴۰۳ تجهیزات پزشکی دانش بنیان تلسکوپ فضایی هابل
رژیم صهیونیستی غزه روسیه اسرائیل امیرعبداللهیان ترکیه جنگ غزه فلسطین آمریکا چین ولادیمیر پوتین اوکراین
فوتبال پرسپولیس استقلال رئال مادرید والیبال لیگ برتر لیگ برتر ایران باشگاه پرسپولیس فدراسیون فوتبال لیگ برتر انگلیس باشگاه استقلال منچسترسیتی
هوش مصنوعی مایکروسافت اپل گوگل سامسونگ ناسا تبلیغات موبایل فناوری
سلامت نوشیدن آب قهوه مغز کاهش وزن رژیم غذایی خواب طول عمر آلزایمر مغز انسان افسردگی