یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه پیراشکی گوشت با سیب زمینی


مواد لازم برای پیراشکی گوشت  با سیب زمینی
 
سیب زمینی آب پز :سه عدد
نمک و فلفل سیاه :کمی
گوشت چرخ کرده :250 گرم
پیاز :یک عدد
روغن و زرد چوبه : به مقدار لازم
تخم مرغ :یک عدد
کره :50 گرم
آرد سوخاری :مقداری
 

طرز تهیه پیراشکی گوشت با سیب زمینی
 
طرز تهیه پیراشکی گوشت با سیب زمینی
 
سیب زمینی های آب پز را پوست بکنید و با رنده ریز رنده کنید. بعد به آن نمک و فلفل اضافه کنید تا خمیر سیب زمینی آماده شود .گوشت چرخ کرده را با پیاز در کمی روغن تفت دهید تا آب گوشت بخار شود . بعد از بخار شدن آب گوشت نمک و فلفل سیاه و زرد چوبه را به آن بیفزایید و با حرارت ملایم گوشت را سرخ کنید.
 
از خمیر سیب زمینی به اندازه یک توپ کوچک بردارید و در کف دست پهن کنید.در وسط آن به اندازه یک قاشق چایخوری از مایه گوشت بگذارید و خمیر را مجددا به شکل توپ در آورید.
 
توپ های خمیر سیب زمینی را به تخم مرغ زده و درون یک ظرف کم عمق که از قبل چرب کرده اید بچینید. سپس روی آنها را آرد سوخاری بپاشید.
 
ظرف را در فر 200 درجه سانتی گراد به مدت 20 دقیقه قرار دهید و بعد از آن ظرف را 5 دقیقه از بالا حرارت دهید تا روی پیراشکی ها طلایی شود.
نکات تکمیلی در مورد پیراشکی گوشت

پیراشکی گوشت جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
پیراشکی گوشت را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه پیراشکی گوشت با سیب زمینی