پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه کیک پسته با طعم پرتقال و انجیر
مواد لازم برای کیک پسته با طعم پرتقال و انجیر
عسل :یک پیمانه
آب پرتقال تازه :½ پیمانه + ½ پیمانه
آرد :2/3 پیمانه
آرد ذرت :½ پیمانه
مغز پسته :1/3 پیمانه
شکر ریزدانه :1/3 پیمانه
انجیر تازه :5 عدد
تخم مرغ :4 عدد
پوست پرتقال رنده شده :2 قاشق مرباخوری + 1 قاشق سوپ خوری
کره ذوب شده :برای چرب کردن قالب
طرز تهیه کیک پسته با طعم پرتقال و انجیر
انجیرهای تازه را از وسط به دو نیم تقسیم کرده و هر نیمه را به 3 قسمت برش میزنیم.
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد از پیش گرم میکنیم. قالب 22 سانتی کیک را با کره ذوب کرده چرب میکنیم. سطح و کناره های تابه را با کاغذ شیرینی پزی میپوشانیم.
مغز پسته ها را در غذاساز ریخته و آسیاب میکنیم تا حالتی شبیه به خرده نان به خود بگیرد.
زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا می کنیم.
با همزن برقی زرده های تخم مرغ را با شکر و 2 قاشق مرباخوری پوست پرتقال رنده شده هم میزنیم تا کرم رنگ و یکدست شود.
½پیمانه آب پرتقال و آرد ذرت را افزوده و مخلوط میکنیم تا با هم ترکیب شوند.
سفیده تخم مرغ را با یک همزن تمیز، در کاسه ای خشک و جداگانه هم میزنیم تا حالت خامه ای و فرم گرفته پیدا کند.
به آرامی نیمی از سفیده تخم مرغ هم زده را با مخلوط کیک ترکیب میکنیم. بعد باقیمانده سفیده تخم مرغ را نیز اضافه میکنیم.
مخلوط را داخل قالب چرب شده میریزیم و به مدت 30 دقیقه در فر از پیش گرم شده حرارت میدهیم تا طلایی تیره شود. (یک سیخ چوبی را در مرکز آن فرو کنید. اگر وقتی آن را بیرون آوردید تمیز بود، کیک شما آماده است).
قالب را از فر خارج میکنیم.
برای تهیه شربت پرتقال و انجیر، عسل را با آب پرتقال و 1 قاشق سوپخوری پوست رنده شده پرتقال در یک قابلمه با هم مخلوط کرده و روی شعله ملایم هم میزنیم تا به صورت یکدست حرارت ببیند.
کیک را روی یک قفسه مشبک فلزی گذاشته و نیمی از شربت را روی آن میریزیم.
انجیرها را داخل باقیمانده شربت در قابلمه ریخته و کنار میگذاریم تا سرد شوند.
در زمان سرو کیک را به 10 قسمت مساوی تقسیم کرده. روی هر قسمت برشهای انجیر را چیده و باقیمانده شربت را روی آن میریزیم و سرو میکنیم.
کیک پسته جزو کیک و شیرینی - انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
کیک پسته را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست