دوشنبه, ۲۴ دی, ۱۴۰۳ / 13 January, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه حلوای پسته


مواد لازم:
آرد:                        500 گرم
کره:                       250 گرم
روغن مایع:            125 میلی لیتر
پسته پودرشده:      100 گرم
هل:                      2 قاشق سوپ خوری
رنگ سبز خوراکی:  به میزان لازم

مواد لازم شربت:
آب:500 میلی لیتر
شکر:500 گرم


طرز تهیه حلوای پسته



طرز تهیه :
ابتدا شیره را به این صورت تهیه  کنید :آب و شکر را در ظرفی ریخته روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر ذوب شود، سپس حرارت را بالا برده تا شربت چند جوش بزند، بعد از روی حرارت برداشته کنار بگذارید. حالا کره را در ظرفی ریخته روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود، آرد را اضافه کنید و مرتب هم بزنید. روغن مایع را اضافه کنید، شیره آماده شده را نیز بیفزایید تا شیره جذب آرد سرخ شده شود. رنگ سبز، هل و پودر پسته را اضافه کرده و درصورت خشک بودن خمیر می توان کره به آن اضافه کرد. داخل اسکوپ بستنی یا قاشق های اندازه گیری، حلوا را فشرده کرده و از قاشق جدا کنید، سپس در کپسول های کاغذی قرار دهید یا با استفاده از قالب های مونوپورشن و مقداری کیک اسفنجی حلوای پسته را تزیین کنید.

نکات تکمیلی در مورد حلوای پسته

حلوای پسته جزو دسرهای ایرانی میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40 دقیقه میباشد .
حلوای پسته را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 20 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه حلوای پسته