چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه اشکنه | ایران کوک
اشکنه
پیاز بزرگ 1 عدد . تخم مرغ 4 عدد . شنبلیله خشک 1 قاشق . روغن 2 قاشق
آرد 2 قاشق . زردچوبه 2 قاشق چایخوری . نمک 1/3 قاشق چایخوری . آب 3 لیوان
طرز تهیه: پیاز ها را به اندازه ی دلخواه خرد کنید و در قابلمه ای بریزید و با روغن سرخ کنید. هنگامیه پیازها طلایی رنگ شدند، نمک و زردچوبه را اضافه می کنیم.پس از کمی تفت دادن آرد و شنبلیله را اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم.
آب را به مواد اضافه کنید و اجازه دهید مایع خوب جوش بخورد. سپس تخم مرغ ها را دون مایع بشکنید و هم بزنید تا درون مایع ببندد. حال می توانید اشکنه را از روی شعله بردارید و این غذای خوشمزه را با نان سرو کنید.
- دسته بندی دستور آشپزی : غذاهای محلی و سنتی ایرانی
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست