چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
خورشت انار | ایران کوک
مواد لازم
- گوشت 500 گرم
- مغز گردو 1 لیوان
- رب انار 1 لیوان
- سبزی ( تره ، جعفري ، گشنيز ، شويد ) 2 لیوان
- پياز 1 عدد
- دانه انار نصف لیوان
- آبلیمو یا آبغوره 2 قاشق غذاخوری
- سیر 2 حبه
- نمک و فلفل مقدار لازم
خورشت انار
طرز تهیه : گوشت را به صورت قیمهای ریز کرده و با کمی پیاز سرخ کنید. سپس بگذارید با 2 حبه سیر و کمی آب با حرارت ملایم بپزد تا خوب نرم شود.
مغز گردوها را چرخ کنید و با دانه انار و رب انار بگذارید بجوشد. سپس سبزی ها را خرد کرده و تفت دهید تا رنگش کمی تغییر کند.
درون تابه کمی روغن بریزید و گوشت های پخته را ریش ریش کنید و بهمراه سبزی های تفت خورده ؛ گردوهای چرخ شده و نمک و فلفل درون تابه بریزید و با حرارت ملایم مدام هم بزنید تا غذا به روغن بیافتد و خورش انار آماده شود ، مصرف این خورش با برنج انتخاب بسیار مناسبی میباشد.
- برای: 4 نفر
- حاضر است در : 75 دقیقه
- وعده: شام, نهار
- دسته بندی دستور آشپزی : غذاهای ابتکاری
- مواد لازم : آبغوره, آبلیمو, انار, پیاز, رب انار, سبزیجات, سیر, گردو, گوشت
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست