شنبه, ۲۶ خرداد, ۱۴۰۳ / 15 June, 2024
ترشی سیر - طرز تهیه سیر ترشی تند و معطر | ایران کوک
سیر ترشی
سیر + سرکه + نمک + فلفل سیاه + سبزی معطر ( ترخون )
طرز تهیه : سیرها را چند ساعت در اب خیس کنید تا پوست ان راحت کنده شود ، پس از اینکه پوست سیرها را کندید بشوئید و بگذارید خشک شوند.
سیرهای تمیز را درون شیشه ای مناسب بریزید سپس دانه های فلفل ، سبزی معطر و کمی نمک را روی سیرها بریزید ، در انتها نیز سرکه اضافه کنید تا روی سیرها را بپوشاند.
شیشه سیر ترشی اماده را در جای مناسبی قرار دهید ، برای مصرف سیر ترشی 1 سال زمان لازم است ، اگر سیر ترشی 7 سال بماند خاصیت دارویی زیادی پیدا میکند.
میتوانید از انواع سرکه ها مانند سرکه انگور یا سرکه سیب برای تهیه سیر ترشی استفاده نمائید ، اگر میخواهید سیر ترشی شما زودتر برسد ان را در افتاب قرار دهید.
میتوانید سیرها را با پوست ترشی کنید ، برا این منظور پوست ضخیم روی سیر را بگیرید و درون سرکه قرار دهید ، در اینصورت نیازی به استفاده از فلفل نمیباشد.
- دسته بندی دستور آشپزی : ترشی و شور
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
ویزای تضمینی ایتالیا کانادا
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات مسعود پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری 1403 سعید جلیلی ایران انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم محمدباقر قالیباف علیرضا زاکانی مصطفی پورمحمدی ریاست جمهوری انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳
سیل شهرداری تهران سیلاب جاده چالوس تهران هواشناسی چالوس طوفان قتل پلیس آتش سوزی قوه قضاییه
چین همستر کامبت قیمت دلار یارانه قیمت خودرو قیمت طلا خودرو مسکن تورم حقوق بازنشستگان بازار خودرو سایپا
تلویزیون عربستان روز عرفه رسانه ملی سینمای ایران سریال سینما دفاع مقدس فیلم
هوش مصنوعی فناوری دانشگاه تهران دانشگاه آزاد اسلامی دانش بنیان
رژیم صهیونیستی روسیه جنگ غزه آمریکا فلسطین اوکراین عراق علی باقری کنی لبنان حماس فرانسه یمن
فوتبال یورو 2024 تیم ملی آلمان پرسپولیس استقلال فدراسیون فوتبال باشگاه پرسپولیس لیگ برتر جواد نکونام تیم ملی فوتبال ایران اوسمار ویرا رئال مادرید
ایلان ماسک اپل سامسونگ گوگل آیفون مایکروسافت ناسا
سرطان سازمان غذا و دارو فشار خون پیری رژیم غذایی گرمازدگی افسردگی