چهارشنبه, ۱۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 5 February, 2025
مجله ویستا
پتاژ سبزیجات - طرز تهیه پتاژ هویج و سیب زمینی | ایران کوک
مواد لازم
- هویج 500 گرم
- دارچین 2 قاشق چایخوری
- سیبزمینی 250 گرم
- پیاز 2 عدد
- کره 1 قاشق غذاخوری
- برگ بو 3 عدد
- آویشن تازه مقداری
- نمک و فلفل به مقدار لازم
پتاژ هویج و سیب زمینی
طرز تهیه : سیب زمینی ، هویج و پیاز را پوست بگیرید و ریز خرد کنید. سپس بهمراه 1 لیوان آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید. برگ بوها و آویشن را با نخ ببندید و داخل قابلمه بیندازید ( برگ بو و اویشن در اخر پخت خارج میشوند ).
وقتی آب به جوش آمد حرارت را ملایم کنید. دارچین را اضافه کنید و به مدت 30 دقیقه در قابلمه را بگذارید تا سبزیجات بپزند. پس از مدت زمان لازم برگ بو و آویشن را خارج کنید.
محتویات قابلمه را داخل مخلوط کن یا میکسر بریزید و بزنید تا مواد یکدست شوند. سپس مجدد داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و کره ، نمک و فلفل را اضافه کنید و چند دقیقه مخلوط کنید. سپس پتاژ را با خامه و سبزی های معطر تزئین و سرو کنید.
- برای: 4 نفر
- حاضر است در : 55 دقیقه
- وعده: افطار, پیش غذا, شام, عصرانه
- دسته بندی دستور آشپزی : سوپ و آش
- مواد لازم : آویشن, برگ بو, پیاز, دارچین, سیب زمینی, کره, هویج
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست