سه شنبه, ۲ مرداد, ۱۴۰۳ / 23 July, 2024
طرز تهیه بادمجان شکم پر - بادمجان شکم پر امام بایلدی -غذای ترکی - غذای گیاهی | ایران کوک
![طرز تهیه بادمجان شکم پر - بادمجان شکم پر امام بایلدی -غذای ترکی - غذای گیاهی | ایران کوک](/web/imgs/29/78/zk4l51.jpeg)
- بادمجان 6 عدد
- روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
- پیاز قرمز خرد شده 2 عدد متوسط
- سیر ریز خرد شده 4 حبه
- جعفری تازه و خرد شده 3 قاشق غذاخوری
- فلفل دلمه ای سبز خرد شده 1 عدد
- گوجه خرد شده 4 عدد
- پودر زیره سبز 1 قاشق چایخوری
- رب گوجه 1 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه
-
116 کالری
-
12 گرم چربی
-
11 گرم کربوهیدرات
-
3 گرم پروتئین
بادمجان شکم پر یا امام بایلدی از غذاهای معروف ترکیه است. این غذا با سبزیجات معطری که دارد غذایی ویژه و بسیار خوش عطر و خوش طعم است. امام بایلدی علاوه بر کشور ترکیه ، از غذاهای سنتی و پرطرفدار نواحی عثمانی قدیم است.
طرز تهیه: فر را روشن کنید و تا دمای 230 درجه سانتیگراد گرم کنید. سینی فر را با فویل یا کاغذ روغنی بپوشانید و با یک قاشق روغن زیتون کف آن را چرب کنید.
بادمجان ها را بشویید و پوست آن ها را بصورت راه راه بگیرید. کلاهک بادمجان ها را جدا نکنید. یک شکاف عرضی در بادمجان ها ایجاد کنید.اما مراقب باشید که بادمجان از پشت پاره نشود. کمی نمک داخل شکاف و روی بادمجان ها بپاشید و آن ها را به مدت 30 دقیقه داخل صافی قرار دهید.
با دستمال بادمجان ها را خشک کنید و آنها را داخل سینی فر قرار دهید. سینی را 20 دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده است قرار دهید؛ تا زمانیکه پوست بیرونی بادمجان ها خشک و چروکیده شود. بادمجان ها را از فر خارج کنید و کنار بگذارید.
در این فاصله 2 قاشق روغن زیتون را در ماهیتابه بزرگی بریزید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید. پیازهای خرد شده را داخل ماهیتابه بریزید و چند دقیقه تفت دهید. سپس فلفل دلمه ای خرد شده و سیر خرد شده را اضافه کنید. حدود ده دقیقه سبزیجات را تفت دهید و هرازگاهی هم بزنید تا کاملا نرم شوند. با کمی نمک و فلفل، سبزیجات را مزه دار کنید. سپس گوجه خرد شده، زیره، رب گوجه و جعفری خرد شده را به ترکیب اضافه کنید. سبزیجات را به مدت 5 دقیقه بپزید و هم بزنید تا عطر زیره و سایر سبزیجات بلند شود.
حرارت فر را به 180 درجه سانتیگراد کاهش دهید. بادمجان ها را داخل سینی فر بچینید بطوریکه شکافی آنها رو به بالا باشد. با قاشق از ترکیب سبزیجات داخل شکاف بادمجان ها بریزید. به همین ترتیب تمام بادمجان ها را با مواد پر کنید. باقیمانده روغن زیتون را روی بادمجان ها بریزید. 2 قاشق غذاخوری آب داخل سینی فر بریزید و سینی را به مدت 40 الی 45 دقیقه داخل فر قرار دهید. سپس بادمجان ها را از فر خارج کنید و بصورت گرم سرو کنید.
- برای: 6 نفر
- حاضر است در : 70 دقیقه
- وعده: پیش غذا, شام, عصرانه
- دسته بندی دستور آشپزی : غذاهای رژیمی و کم کالری, غذاهای گیاهی و گیاه خواری
- مواد لازم : بادمجان, پیاز, جعفری, رب گوجه فرنگی, روغن زیتون, زیره, سیر, فلفل دلمه ای, گوجه فرنگی
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
ویدیوهای آموزشی هفتم
مسعود پزشکیان ایران دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم دولت رهبر انقلاب مجلس محمدجواد ظریف مجلس دوازدهم انتخابات
هواشناسی قتل شهرداری تهران تهران سازمان هواشناسی پلیس شورای شهر تهران علیرضا زاکانی تب دنگی سیاست اربعین پشه آئدس
قیمت خودرو خودرو بازار سرمایه حقوق بازنشستگان قیمت دلار واردات خودرو بازار خودرو ایران خودرو سایپا قیمت طلا برق مالیات
سعید راد سینمای ایران سینما درگذشت دفاع مقدس عاشورا بازیگر فضای مجازی تلویزیون کربلا
دانشگاه فناوری دانش بنیان شرکت دانش بنیان حوزه علمیه دانشگاه تهران سازمان امور دانشجویان
رژیم صهیونیستی کامالا هریس جو بایدن غزه دونالد ترامپ فلسطین اسرائیل یمن آمریکا روسیه چین ترامپ
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر نقل و انتقالات باشگاه پرسپولیس نقل و انتقالات لیگ برتر المپیک 2024 پاریس سپاهان لیگ برتر ایران باشگاه استقلال المپیک
فیلترینگ همستر کامبت ایلان ماسک سامسونگ سرعت اینترنت شرکت های دانش بنیان مایکروسافت گوگل تلفن همراه
سرطان دیابت فشار خون آلزایمر چاقی رژیم غذایی بارداری ویتامین مغز استرس افسردگی