دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه بادمجان کباب گیلانی (بادمجون شکم پر)
بادمجان کباب یا همان بادمجان شکمپر گیلانی یکی از خوشمزهترین غذاهای شمال ایران است. به دلیل تفاوت گویشها در شهرهای مختلف شمال ایران، به بادمجان کباب؛ بادمجان گودا، تک دکونه، دل دکونه و یا بادمجان گودی نیز گفته میشود. به هر حال آنچه مهم است، طعم بسیار لذیذ و خوشمزه این غذاست که آن را به یکی از پرطرفدارترین غذاهای بادمجانی تبدیل کرده و همچنین گزینهای مناسب برای شام یا پیش غذا در مهمانیها به شمار میرود.
مواد لازم برای تهیه بادمجان کباب:
بادمجان قلمی | 5 عدد |
گوجهفرنگی | 3 عدد |
پیاز | 3 عدد |
گردو | 200 گرم |
سیر | 3 حبه |
سبزی ساطوری (چوچاق و اناریجه یا سبزی معطر) | 1 پیمانه |
رب انار | 1/2 پیمانه |
روغن | به میزان لازم |
نمک، فلفل، زردچوبه | به میزان لازم |
طرز تهیه بادمجان کباب گیلانی:
- برای تهیه بادمجان کباب لذیذ و خوشمزه، ابتدا بادمجانها را پوست گرفته و داخل آبنمک قرار دهید تا تلخی آنها گرفته شود.
- سپس بادمجانها را شسته و خشک کنید.
- بادمجانها را از وسط با چاقو یك چاک دهید، بهطوریكه ابتدا و انتهای آنها جدا نشود و بتوان داخل آنها را پر كرد.
- بادمجانها را در تابه با روغن سرخ كرده و كنار بگذارید.
- داخل گوجهها را نیز خالی كرده و آنها را پوره کنید و پوره آنها را كنار بگذارید.
- گردو را آسیاب كرده، سیر و سبزیها را خرد کنید.
- همه مواد را با هم مخلوط نموده و رب انار، زردچوبه، نمك و فلفل را به آن اضافه کنید.
- این مواد را كمی تفت دهید تا آب آن كشیده شده و كمی سرخ شود.
- مواد آمادهشده را در شكم بادمجان سرخشده ریخته، داخل گوجهفرنگیها را نیز با مواد پر کنید.
- بادمجانها و گوجهفرنگیهای پرشده را داخل تابهای بچینید و پورههای گوجهفرنگی را دور بادمجان و گوجهها ریخته و نصف پیمانه آب اضافه کنید.
- درب تابه را ببندید تا باحرارت ملایم بخارپز شوند.
نکته:- به جای چوچاق و اناریجه میتوانید از جعفری، گشنیز و نعناع و یا سبزیجات معطر استفاده کنید.
- میتوانید اول داخل بادمجانها را با مواد تفت دادهشده پر كرده و بعد آنها را سرخ كنید و آنها را درون فر بپزید.
گردآوری: گروه آشپزی وب
- به جای چوچاق و اناریجه میتوانید از جعفری، گشنیز و نعناع و یا سبزیجات معطر استفاده کنید.
- میتوانید اول داخل بادمجانها را با مواد تفت دادهشده پر كرده و بعد آنها را سرخ كنید و آنها را درون فر بپزید.
گردآوری: گروه آشپزی وب
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست