سه شنبه, ۲۵ دی, ۱۴۰۳ / 14 January, 2025
بارفیکس دست برعکس - بدنسازی
حرکت بارفیکس دست برعکس یک حرکت عالی برای تقویت عضلات دوسر بازویی است. این حرکت همچنین گروه عضلات کمر که شامل عضله لاتیسیموس دورسی (لت) و دلتوئید خلفی یا عضله پشتی شانه میشود را دربر گرفته و تا حدودی عضلات صلیبی و شکمی را نیز تحت تاثیر قرار میدهد. از آنجا که حرکت بارفیکس دست برعکس یک حرکت کششی است، نیاز به سرپنجههای بسیار قوی دارد و به علاوه عضلات ساعد و پنجه دستها را نیز تقویت میکند. اگر مبتدی هستید و نمیتوانید بارفیکس معمولی را به راحتی و با قدرت انجام دهید میتوانید مدتی همین حرکت بارفیکس دست برعکس را تکرار کنید تا قدرت دستان خود را افزایش داده و بعد به بارفیکس معمولی بپردازید.
بارفیکس دست برعکس تمرینی عالی و سخت است که به خوبی عضلات دوسر بازویی شما را تقویت کرده و باعث افزایش حجم عضلات قسمت بالاتنه بدن میشود.
روش انجام حرکت:
برای انجام حرکت بارفیکس به یک میله بارفیکس محکم که بتواند وزن بدن شما را تحمل کند نیاز دارید. یا با پرش و یا با ایستادن نوک پنجه، میله بارفیکس را با هر دو دست بگیرید به طوری که کف دستها به طرف خودتان باشد. فاصله میان دستها را به اندازهای تعیین کنید که خودتان راحت هستید و بعد با آویزانشدن از میله بارفیکس بدن را کاملا رها کنید. اگر فاصله شما تا زمین کم است میتوانید زانوها را کمی خم کنید تا بالاتر از سطح زمین قرار بگیرید. سپس به آرامی بدن خود را بالا بکشید به طوری که چانه به میله بارفیکس و قفسه سینه به آزنجها نزدیک شوند. یک مکث خیلی کوتاه انجام دهید و دوباره بدن را پایین برده و به همین ترتیب و به تعداد دلخواه حرکت را تکرار کنید.
دلیل اهمیت این حرکت:
یکی از دلایل اهمیت حرکت بارفیکس دست برعکس، تاثیر فوقالعاده این حرکت بر عضلات دوسر بازویی، کمر، دلتوئید پشتی و شکم است. در واقع بارفیکس حرکتی است که به شما کمک میکند در ورزش و فعالیتهای فیزیکی یک قدم از بقیه جلوتر باشید و از آنجا که در این حرکت شما مجبور به تحمل وزن خود هستید در ورزشهای دیگر بسیار موفقیت آمیزتر عمل خواهید کرد. با انجام دادن بارفیکس و تقویت عضلات بالاتنه و کمر از آسیبها و ضعفهای بدن در آینده در امان خواهید بود.
نکات مهم:
وقتی حرکت بارفیکس دست برعکس را انجام میدهید باید از انجام صحیح این حرکت مطمئن شوید تا از آسیب در امان مانده و به هدف خود برسید. شاید بعضی از افراد به خاطر نام این حرکت " chin ups" خود را موظف بدانند که حتما چانه خود را به میله بارفیکس برسانند و به همین دلیل دست به کارهای خطرناکی مانند لگد زدن، پیچ و تاب خوردن و درازکردن گردن برای رسیدن به میله بارفیکس بزنند. اصلا نیازی به این کارها نیست! هر چقدر که میتوانید بدن را بالا بکشید اما خود را به خطر نیندازید زیرا به مرور و با قویتر شدن بازوها به آن مرحله هم میرسید.
به علاوه مواظب باشید که به دلیل ضعف یکی از دستها، فقط یک سمت بدن را بالا نکشید. سرعت انجام حرکت بارفیکس هم باید ملایم و کنترلشده باشد و هیچ عجلهای در کار نباشد زیرا در غیر این صورت علاوه بر احتمال آسیب دیدن، بدن حالت نوسانی پیدا کرده و تمرکز از عضلات اصلی به قسمتهای دیگری منتقل میشود که هدف ما نیست.
تعداد تکرار حرکت:
از آنجا که انجام صحیح حرکت از تعداد آن مهمتر است، بهتر است زیاد درگیر شمارش و اعداد نباشید. اگر میخواهید حساب شده عمل کنید 4 یا 5 ست این حرکت را تکرار کنید.
اگر دوست دارید علاوه بر بازو، عضلات قفسه سینه را نیز درگیر کنید، در بین حرکات بارفیکس دست برعکس، بارفیکس معمولی نیز انجام دهید و با ترکیب این دو حرکت، بالاتنه خود را به بهترین شکل تقویت کنید.
سایر حرکتهای بدنسازی عضلات جلوبازو: | سایر مجموعه عضلات بدن و حرکت های تمرینی: |
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست