جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه کوفته بادمجان



	طرز تهیه کوفته بادمجان | وب


کوفته بادمجان (Vegan Eggplant Meatballs) یک کوفته ساده، متفاوت و خوشمزه است که برای همه رژیم های غذایی مناسب می‌باشد. این کوفته های خوشمزه را می‌توانید همراه با نان، پاستا و یا برنج میل کنید و از طعم متفاوت آن لذت ببرید.

مواد لازم جهت تهیه کوفته بادمجان

1 عدد

بادمجان دلمه‌ای نگینی شده

1 عدد

پیاز نگینی شده

2 حبه

سیر خرد شده

4/1 پیمانه

جعفری ساطوری شده

1 پیمانه

لوبیا سفید پخته شده

1 پیمانه

آرد سوخاری

به میزان لازم

نمک،فلفل سیاه وقرمز


طرز تهیه کوفته بادمجان

1- بادمجان‌ها را در اندازه‌های یک سانتی‌متری به صورت نگینی خرد کنید و با کمی آب و روغن (ترجیحا روغن زیتون)، نمک و فلفل حدود 10 تا 15 دقیقه تفت دهید تا زمانی که کاملا پخته شوند.

2- پیاز و سیر را 3 تا 5 دقیقه تفت دهید.

3- لوبیاهایی که از قبل نفخ آن گرفته شده و کاملا پخته شده را به همراه جعفری ساطوری خورد شده را به آن اضافه کنید.

4- بادمجان، لوبیا، سیر، پیاز، جعفری و آرد سوخاری را درون غذا ساز یا میکسر بریزید و کاملا با هم مخلوط کنید.



	طرز تهیه کوفته بادمجان | وب


5- از میزان نمک و ادویه‌جات آن اطمینان حاصل کنید و از مخلوط بدست آمده گلوله‌هایی به اندازه یک گردو جدا کرده و به خوبی گرد کنید.


	طرز تهیه کوفته بادمجان | وب


6- کوفته‌ها را در روغن سرخ کنید و یا در صورت تمایل در دمای 180 درجه سانتی گراد (356 درجه فارنهایت) طبخ کنید.


گروه آشپزی وب



همچنین مشاهده کنید