شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا
طرز تهیه دلمه گوجه فرنگی
دلمه پیشغذایی ساده مخصوص ناحیه خاورمیانه است که با استفاده از برنج، لپه، گوشت چرخکرده و سبزی دلمه تهیه میشود و داخل سبزیجاتی مانند فلفل دلمه، گوجه فرنگی، بادمجان، پیاز، گوجه و ... را با این مواد پر میکنند. قبلا در سایت وب طرز تهیه انواع دلمه را آموزش دادهایم، این بار قصد داریم طرز تهیه دلمه گوجه فرنگی را به شما آموزش دهیم که بسیار ساده و خوشمزه است و معمولا در کنار دلمه بادمجان یا دلمه فلفل همراه با نان و سالاد یا ماست سرو میشود.
مواد لازم برای تهیه دلمه گوجه فرنگی
گوجه فرنگی درشت و سفت | به تعداد دلخواه |
گوشت چرخکرده | 250 گرم |
لپه | نصف پیمانه |
برنج | 1 پبمانه |
پیاز | 1 عدد |
سبزی دلمه | 1 پیمانه |
نمک، فلفل، زردچوبه | به میزان لازم |
رب گوجه فرنگی | به میزان |
طرز تهیه دلمه گوجه فرنگی
- برای تهیه هر نوع دلمه بهتر است که لپه و برنج را از شب قبل خیس کنید.
- برنج و لپه خیسخورده را در ظروفی جداگانه نیمپز کنید.
- سر گوجه فرنگیها را ببرید اما آن را دور نیندازید.
- داخل گوجه فرنگیها را خالی کرده و مواد داخل شکم گوجه را ساطوری کنید.
- پیاز داغ را داخل تابه ریخته و با کمی روغن تفت دهید.
- زردچوبه و فلفل را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید.
- گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و با پیاز و ادویهجات تفت دهید تا تغییر رنگ دهد و کمی نرم شود.
- گوجهفرنگیهای ساطوریشده، رب گوجه فرنگی، نمک و سبزی دلمه را به مواد اضافه کرده و خوب تفت دهید.
- در انتها برنج و لپه نیمپز شده را اضافه کنید و با بقیه مواد مخلوط کنید.
- حالا مواد را از روی حرارت بردارید و کمی صبر کنید تا از حرارت بیفتند.
- حالا یکی، یکی داخل گوجه فرنگیهای خالیشده را با موادی که تهیه کردید پر کنید و درب آنها را با خلال دندان ببندید.
- گوجههای پرشده را به آرامی کف یک قابلمه مناسب کنار هم بچینید به طوری که فضای خالی باقی نماند و گوجهها کف ظرف نیفتند.
- حالا مقداری پیاز رندهشده و 1-2 ق غذاخوری رب گوجه فرنگی را در روغن تفت دهید و به آنها نمک و ادویه بزنید.
- در صورت تمایل کمی آبلیمو نیز به این مواد اضافه کنید و صبر کنید تا به جوش آمده و کمی غلیظ شود.
- حالا از این سس روی گوجه فرنگیها بریزید و حرارت را روشن کنید.
- درب قابلمه را ببندید تا سس بخار کرده و گوجه فرنگیها پخته شوند.
- دلمه گوجه فرنگی خوشمزه شما اماده است. توجه کنید که زمان پخت دلمه گوجه نسبت به دیگر دلمهها کمتر است پس در صورتی که چند مدل دلمه درست میکنید، گوجهها را در ظرفی جداگانه قرار دهید و حواستان به ساعت باشد.
امیدواریم این غذای سنتی خوشمزه را تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید. نوش جان.
گردآوری: مجله اینترنتی وب
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
حجاب دولت چین ایران رئیس جمهور پاکستان رئیسی گشت ارشاد دولت سیزدهم کارگران رهبر انقلاب سریلانکا
کنکور سیل سردار رادان تهران قم سازمان سنجش فضای مجازی اصفهان سلامت شهرداری تهران پلیس زنان
خودرو دلار واردات خودرو قیمت خودرو آفریقا تورم قیمت دلار قیمت طلا بازار خودرو سایپا ایران خودرو ارز
پایتخت سریال پایتخت خانواده تلویزیون موسیقی ترانه علیدوستی فیلم سریال سینمای ایران مهران مدیری کتاب
کنکور ۱۴۰۳ عبدالرسول پورعباس
فلسطین غزه اسرائیل رژیم صهیونیستی آمریکا جنگ غزه روسیه حماس طالبان اوکراین ایالات متحده آمریکا ترکیه
پرسپولیس فوتبال آلومینیوم اراک جام حذفی استقلال فوتسال بازی بارسلونا تراکتور باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال لیگ برتر انگلیس
همراه اول ناسا الماس تسلا فیلترینگ سامسونگ
دندانپزشکی مالاریا آلزایمر پیری کاهش وزن سلامت روان زوال عقل