پنجشنبه, ۲۸ تیر, ۱۴۰۳ / 18 July, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه پای سیب و دارچین


برای تهیه پای سیب و دارچین می‌توانید از قالب‌های مخصوص تارت و یا قالب‌های کوچک کیک‌یزدی استفاده نمایید. توجه داشته باشید که خمیر پای بسیار حساس بوده، برای اطمینان خاطر، قالب را درون سینی رولت بگذارید و درون فر قرار دهید. همچنین بهتر آن است که ابتدا خمیر را بپزید سپس مواد میانی را روی آن بریزید.


مواد لازم جهت تهیه پای سیب و دارچین

 آرد سفید 250 گرم
 کره سرد 115 گرم
 پودر شکر 30 گرم
 زرده تخم مرغ 1 عدد
 شیر یا آب سرد 1/3 پیمانه (80 میلی لیتر)
 نمک 1 پینچ
 سیب درشت نرم 4 عدد
 دارچین 1 قاشق سوپ خوری
 کره برای مواد میانی 80 گرم


طرز تهیه پای سیب و دارچین

1- فر را روی 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.

2- آرد و نمک را با هم الک کنید.

3- کره خرد شده را به آن اضافه کنید و با سر انگشتان کره را به خورد آرد دهید. (مخلوط باید به شکل خرده نان درآید.)


	طرز تهیه پای سیب و دارچین | وب

4- پودر شکر، زرده تخم‌مرغ و وانیل را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.

5- شیر‌سرد را به تدریج اضافه کنید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود.

6- خمیر را درون کیسه قرار دهید و به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید.


	طرز تهیه پای سیب و دارچین | وب
7- 2/3 از خمیر را به کمک وردنه بین دو کاغذ روغنی به ضخامت نیم سانتی‌متر باز کنید.


	طرز تهیه پای سیب و دارچین | وب


8- کف قالب مورد نظر را با کره چرب کنید و خمیر را به کمک وردنه به قالب منتقل نمایید.


	طرز تهیه پای سیب و دارچین | وب



	طرز تهیه پای سیب و دارچین | وب


9- سیبها را به صورت مکعبی خرد کرده و به همراه کره روی حرارت ملایم قرار دهید تا زمانی که پخته شوند و کره جذب آن شود. (در صورت تمایل میتوانید سیبها را از رنده درشت رد کنید.)
10- در این مرحله شکر و دارچین را اضافه کرده و پس از حل شدن شکر و غلیظ شدن، مواد را از روی حرارت بردارید.
11- مواد میانی را داخل قالب بریزید و باقیمانده خمیر را به کمک وردنه باز کنید و سطح قالب را با خمیر بپوشانید. (برای این منظور میتوانید از وردنههای تور‌‌ساز نیز استفاده نمایید.)


	طرز تهیه پای سیب و دارچین | وب

12- روی سطح خمیر را به وسیله قلمو زرده تخممرغ بمالید و به مدت یک ساعت در طبقه وسط فر گرم شده قرار دهید تا پخته شود.


	طرز تهیه پای سیب و دارچین | وب


پای سیب و دارچین خوشمزه شما آماده است.

گروه آشپزی وب