شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا
طرز تهیه آش شلغم برای سرماخوردگی (آش شلغم با ماش، آش شلغم و اسفناج)
بسیاری از ما با شنیدن نام شلغم به یاد مریضی و سرماخوردگی میافتیم و شاید حاضر نباشیم حتی ذرهای شلغم به دهان ببریم اما بهتر است بدانید که این ماده غذایی، سرشار از خواص فوقالعاده بوده و دوای بسیاری از بیماریهاست. با شلغم میتوان انواع سوپ و آش را تهیه کرد و با چاشنیهای مختلف مانند کشک و آبغوره و ماست و ... میل نمود. در اینجا قصد داریم طرز تهیه آش شلغم با ماش و آش شلغم با عدس برای سرماخوردگی را به شما آموزش دهیم که هر دو نوع بسیار خوشمزه بوده و خوراک شبهای سرد زمستان هستند.
مواد لازم برای تهیه آش شلغم با ماش:
شلغم نگینی درشت خردشده | 4 عدد |
عدس یا ماش یا هردو | نصف پیمانه |
برنج | 1 پیمانه |
پیاز | 1 عدد |
گوشت چرخکرده | 250 گرم |
نمک و فلفل و زردچوبه | به میزان لازم |
آب | 8 لیوان |
کشک | به میزان لازم |
نعناع داغ و پیازداغ | برای تزیین |
اسفناج، گشنیز، تره | به میزان لازم |
طرز تهیه آش شلغم با ماش:
- برای تهیه آش شلغم با ماش ابتدا گوشت را با پياز رنده شده، نمک و فلفل مخلوط کرده و ورز دهید و کوفتههای قلقلی کوچکی درست کرده، آنها را سرخ کنید.
- پیاز، عدس، زردچوبه و کمی نمک را با مقداری آب داخل قابلمه ریخته و اجازه دهید پخته شوند.
- وقتی مواد بالا پخته شدند، برنج را به آنها اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
- سبزی خردشده و شلغم را در آخرین مرحله به آش اضافه کنید و درب ظرف را ببندید و اجازه دهید آش جا بیفتد.
- آش شلغم را با کمي کشک، نعناع داغ، پياز داغ و کوفته قلقلیهای سرخشده تزیین کنید.
مواد لازم برای تهیه آش شلغم برای سرماخوردگی:
شلغم | 4-5 عدد |
پیاز | 2 عدد |
زردچوبه، نمک، فلفل | به میزان لازم |
عدس | 1/4 پبمانه |
لپه | 1/4 پیمانه |
برنج | نصف پیمانه |
سبزی آش | 3 پیمانه |
گوشت چرخکرده | 250 گرم |
نعناع داغ | 3-4 ق غذاخوری |
آبغوره یا گرد غوره | به میزان لازم |
طرز تهیه آش شلغم برای سرماخوردگی:
- برای تهیه آش شلغم برای سرماخوردگی ابتدا؛ پیازها را خرد کرده و تفت دهید.
- وقتی پیازها تغییر رنگ دادند، زردچوبه را به آنها اضافه کرده و تفت دهید.
- 2 پارچ آب روی پیازها بریزید و چند دقیقه صبر کنید.
- عدس و لپه خیسانده را به پیاز اضافه کرده و اجازه دهید خوب پخته شوند.
- بعد از حدود یک ساعت، برنج و سبزی آش را به مواد قبلی اضافه کنید و تا پختن و جا افتادن کامل آش شلغم صبر کنید.
- نیم ساعت آخر پخت، گوشت چرخکرده قلقلی، شلغم ریز و نعناداغ را به آش اضافه کنید.
- آبغوره، نمک، فلفل سیاه و گرد غوره چاشنیهایی هستند که میتوانید طبق ذایقه خود به آش شلغم اضافه کنید.
گروه آشپزی وب
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران حجاب رئیس جمهور دولت دولت سیزدهم افغانستان رئیسی گشت ارشاد پاکستان کارگران رهبر انقلاب سریلانکا
کنکور بیمارستان سردار رادان سیل هواشناسی قم سازمان سنجش فضای مجازی اصفهان شهرداری تهران سلامت پلیس
خودرو تهران آفریقا قیمت خودرو دلار قیمت دلار قیمت طلا بازار خودرو بانک مرکزی سایپا ایران خودرو ارز
خانواده فیلم سریال پایتخت تلویزیون موسیقی ترانه علیدوستی سینمای ایران مهران مدیری کتاب شعر تئاتر
کنکور ۱۴۰۳ عبدالرسول پورعباس
فلسطین رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل آمریکا جنگ غزه روسیه حماس طالبان اوکراین ایالات متحده آمریکا طوفان الاقصی
پرسپولیس فوتبال آلومینیوم اراک جام حذفی استقلال فوتسال بازی بارسلونا لیگ برتر انگلیس باشگاه پرسپولیس تیم ملی فوتسال ایران تراکتور
هوش مصنوعی سامسونگ همراه اول ناسا بنیاد ملی نخبگان تسلا تیک تاک فیلترینگ
مالاریا زوال عقل پیری کاهش وزن سلامت روان داروخانه