شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه آش شلغم برای سرماخوردگی (آش شلغم با ماش، آش شلغم و اسفناج)


بسیاری از ما با شنیدن نام شلغم به یاد مریضی و سرماخوردگی می‌افتیم و شاید حاضر نباشیم حتی ذره‌ای شلغم به دهان ببریم اما بهتر است بدانید که این ماده غذایی، سرشار از خواص فوق‌العاده بوده و دوای بسیاری از بیماری‌هاست. با شلغم می‌توان انواع سوپ و آش را تهیه کرد و با چاشنی‌های مختلف مانند کشک و آبغوره و ماست و ... میل نمود. در اینجا قصد داریم طرز تهیه آش شلغم با ماش و آش شلغم با عدس برای سرماخوردگی را به شما آموزش دهیم که هر دو نوع بسیار خوشمزه بوده و خوراک شب‌های سرد زمستان هستند.

مواد لازم برای تهیه آش شلغم با ماش:

شلغم نگینی درشت خردشده4 عدد
عدس یا ماش یا هردونصف پیمانه
برنج1 پیمانه
پیاز1 عدد
گوشت چرخ‌کرده250 گرم
نمک و فلفل و زردچوبهبه میزان لازم
آب8 لیوان
کشکبه میزان لازم
نعناع داغ و پیازداغبرای تزیین
اسفناج، گشنیز، ترهبه میزان لازم



طرز تهیه آش شلغم برای سرماخوردگی (آش شلغم با ماش، آش شلغم و اسفناج) | وب


طرز تهیه آش شلغم با ماش:

  1. برای تهیه آش شلغم با ماش ابتدا گوشت را با پياز رنده شده، نمک و فلفل مخلوط کرده و ورز دهید و کوفته‌های قلقلی کوچکی درست کرده، آن‌ها را سرخ کنید.
  2. پیاز، عدس، زردچوبه و کمی نمک را با مقداری آب داخل قابلمه ریخته و اجازه دهید پخته شوند. 
  3. وقتی مواد بالا پخته شدند، برنج را به آن‌ها اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
  4. سبزی خردشده و شلغم را در آخرین مرحله به آش اضافه کنید و درب ظرف را ببندید و اجازه دهید آش جا بیفتد.
  5. آش شلغم را با کمي کشک، نعناع داغ، پياز داغ و کوفته قلقلی‌های سرخ‌شده تزیین کنید.
 نوش جان.

مواد لازم برای تهیه آش شلغم برای سرماخوردگی:

شلغم4-5 عدد
پیاز2 عدد
زردچوبه، نمک، فلفلبه میزان لازم
عدس1/4 پبمانه
لپه1/4 پیمانه
برنجنصف پیمانه
سبزی آش3 پیمانه
گوشت چرخ‌کرده250 گرم
نعناع داغ3-4 ق غذاخوری
آبغوره یا گرد غورهبه میزان لازم



طرز تهیه آش شلغم برای سرماخوردگی (آش شلغم با ماش، آش شلغم و اسفناج) | وب


طرز تهیه آش شلغم برای سرماخوردگی:

  1. برای تهیه آش شلغم برای سرماخوردگی ابتدا؛ پیازها را خرد کرده و تفت دهید.
  2. وقتی پیازها تغییر رنگ دادند، زردچوبه را به آن‌ها اضافه کرده و تفت دهید.
  3. 2 پارچ آب روی پیازها بریزید و چند دقیقه صبر کنید.
  4. عدس و لپه خیسانده را به پیاز اضافه کرده و اجازه دهید خوب پخته شوند.
  5. بعد از حدود یک ساعت، برنج و سبزی آش را به مواد قبلی اضافه کنید و تا پختن و جا افتادن کامل آش شلغم صبر کنید.
  6. نیم ساعت آخر پخت، گوشت چرخ‌کرده قلقلی، شلغم ریز و نعناداغ را به آش اضافه کنید.
  7. آبغوره، نمک، فلفل سیاه و گرد غوره چاشنی‌هایی هستند که می‌توانید طبق ذایقه خود به آش شلغم اضافه کنید.
 نوش جان.

گروه آشپزی وب



همچنین مشاهده کنید