چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا
طرز تهیه دلمه ای متفاوت و مقوی
دلمه سیراب شیردان یکی از غذاهای محلی استان لرستان است.
مواد لازم :
سیرابی : به تعداد نفرات یک برش
گوشت چرخکرده : 200 گرم
برنج : یک لیوان
لپه : 4 قاشق
سبزی معطر مخصوص دلمه ( ترخون، مرزه، نعناع، جعفری و پیازچه ) خرد شده : یک لیوان
روغن : به میزان لازم
پیاز سرخشده : 3 قاشق غذاخوری
فلفل و زردچوبه : به اندازه لازم
رب گوجه : یک قاشق غذاخوری
پودر زیره : یک قاشق چایخوری سرخالی
سیرابی : به تعداد نفرات یک برش
گوشت چرخکرده : 200 گرم
برنج : یک لیوان
لپه : 4 قاشق
سبزی معطر مخصوص دلمه ( ترخون، مرزه، نعناع، جعفری و پیازچه ) خرد شده : یک لیوان
روغن : به میزان لازم
پیاز سرخشده : 3 قاشق غذاخوری
فلفل و زردچوبه : به اندازه لازم
رب گوجه : یک قاشق غذاخوری
پودر زیره : یک قاشق چایخوری سرخالی
طرز تهیه
دو قاشق از پیاز سرخ شده را با کمی روغن در تابه بریزید و گوشت را به آن اضافه کنید و تفت دهید.
ادویهها را همراه سبزی خرد شده به گوشت بیفزایید و آنها را هم خوب تفت دهید.
برنج را بشویید و خام به مواد دلمه اضافه کنید.
ادویهها را همراه سبزی خرد شده به گوشت بیفزایید و آنها را هم خوب تفت دهید.
برنج را بشویید و خام به مواد دلمه اضافه کنید.
مقدار لازم نمک بریزید و همه مواد را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
سیرابی را به اندازه تقریبی 15 در 15سانت برش بزنید.
از مواد دلمه روی برش سیرابی بریزید و آن را محکم ببندید یا بدوزید.
طوری که هنگام پختن، مواد از درون سیرابی بیرون نریزد.
در یک قابلمه مناسب یک قاشق پیاز سرخ شده بریزید.
مقداری ادویه به آن اضافه کنید و ربگوجه را با آن تفت دهید و پنج لیوان آب روی آن بریزید.
دلمههای دوخته شده سیرابی را درون آن بگذارید.
طوری که هنگام پختن، مواد از درون سیرابی بیرون نریزد.
در یک قابلمه مناسب یک قاشق پیاز سرخ شده بریزید.
مقداری ادویه به آن اضافه کنید و ربگوجه را با آن تفت دهید و پنج لیوان آب روی آن بریزید.
دلمههای دوخته شده سیرابی را درون آن بگذارید.
در ظرف را ببندید و بعد از جوش آمدن حرارت را کم کنید و بگذارید 3/5 تا 4 ساعت با حرارت ملایم بپزد.
وقتی آب آن به یک لیوان رسید و به صورت سس غلیظ در آمد و سیرابی پخته شد، دلمهها را در دیس مناسبی بکشید.
باقی مانده سس را روی دلمهها بریزید و اطراف آنها را با جعفری و چند برش لیموترش تزئین و سپس نوشجان کنید.
وقتی آب آن به یک لیوان رسید و به صورت سس غلیظ در آمد و سیرابی پخته شد، دلمهها را در دیس مناسبی بکشید.
باقی مانده سس را روی دلمهها بریزید و اطراف آنها را با جعفری و چند برش لیموترش تزئین و سپس نوشجان کنید.
در صورت تمایل چند پاچه گوسفند را در قابلمه بگذارید و بپزید و دلمهها را داخل آن بگذارید و همزمان با هم بپزید در این صورت طعم متفاوتی خواهید داشت. این دلمه بسیار مغذی است.
گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
www.seemorgh.com/lifestyle
منبع : چهاردیواری
مطالب پیشنهادی :
دلمه برگ مو
دلمه سیب زمینی
دلمه سوسیس و آلو
دلمه فلفل دلمه اى
فلفل دلمه ای شکم پر را رژیمی درست کنید
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران مجلس شورای اسلامی بابک زنجانی مجلس چین دولت سیزدهم خلیج فارس دولت لایحه بودجه 1403 شورای نگهبان حجاب مجلس یازدهم
روز معلم تهران سیل قوه قضاییه آموزش و پرورش شهرداری تهران فضای مجازی پلیس سلامت دستگیری شورای شهر تهران سازمان هواشناسی
بانک مرکزی خودرو دلار قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو ایران خودرو سایپا بازار خودرو مالیات تورم ارز
تلویزیون سریال سعید آقاخانی سینمای ایران سینما نون خ موسیقی تئاتر دفاع مقدس فیلم کتاب رسانه ملی
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین آمریکا جنگ غزه حماس نوار غزه روسیه عربستان ترکیه افغانستان
فوتبال پرسپولیس استقلال رئال مادرید سپاهان تراکتور بایرن مونیخ باشگاه استقلال لیگ برتر فوتسال تیم ملی فوتسال ایران بازی
هوش مصنوعی اینستاگرام ناسا تبلیغات تسلا اپل فناوری گوگل همراه اول آیفون ماه
داروخانه کاهش وزن خواب مسمومیت دیابت طول عمر سلامت روان بارداری آلزایمر