یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا
طرز تهیه مارمالاد سیب کاراملی
با پخته شدن آرام سیبهای تازه همراه با آب سیب، شکر و آبلیمو، مارمالاد سیب کاراملی لطیفی همانند ابریشم را برای شما ممکن میسازد.
با پخته شدن آرام سیبهای تازه همراه با آب سیب، شکر و آبلیمو، مارمالاد سیب کاراملی لطیفی همانند ابریشم را برای شما ممکن میسازد. پودر دارچین طعم گرم و فوق العادهای را به آن میبخشد.
نکتهای برای منجمد کردن مارمالاد :
مدت زمان فریز نگاه داشتن مارمالاد :
تا 10 ماه. مارمالاد میوه پس از مدتی در فریزر تغییر رنگ میدهد و تیره میشود.
مدت زمان فریز نگاه داشتن مارمالاد :
تا 10 ماه. مارمالاد میوه پس از مدتی در فریزر تغییر رنگ میدهد و تیره میشود.
مناسب برای: 96 نفر
هر نفر: 1 قاشق سوپ خوری
مقدار به دست آمده : 6 شیشهی مربای نیم لیتری
زمان آمادهسازی: 45 دقیقه
زمان پخت: 2 ساعت
زمان به عمل آمدن مارمالاد: 5 دقیقه
مواد لازم :
سیب : 2 کیلو
آب سیب : 3 پیمانه
شکرقهوه ای : 1/2 و1 پیمانه
شکر: 1/2 پیمانه
آب لیمو : 2 قاشق سوپ خوری
پودر دارچین : 1/2 قاشق چایخوری
طرز تهیه :
1 - سیب ها را به چهار قسمت برش زده، هستهها و قسمت سفت وسط آن را خارج کنید.
در یک قابلمه 8 الی 10 لیتری گود سیبها و آب سیب را ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید. پس از اینکه به جوش آمد بین 30 الی 35 دقیقه یا تا هنگامی که سیبها پخته شوند، بگذارید تا بپزند.
در یک قابلمه 8 الی 10 لیتری گود سیبها و آب سیب را ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید. پس از اینکه به جوش آمد بین 30 الی 35 دقیقه یا تا هنگامی که سیبها پخته شوند، بگذارید تا بپزند.
2 - مخلوط حاصل را با مخلوط کن یا دستی هم بزنید. هستهها و پوستهای باقیمانده را جدا نمایید. مقدار حاصله 7 و ½ لیوان خواهد بود که باید آن را به قابلمه برای ادامه پخت برگردانید.
3 - شکر قهوهای، آب لیمو، شکر و پودر دارچین را به آن افزوده و بگذارید تا با حرارت ملایم بپزد. پس از اینکه شروع به جوشیدن کرد، بگذارید برای 90 الی 105 دقیقه تا هنگامی که غلیظ شود بپزد.
4 - مارمالاد سیب کاراملی داغ را در شیشههای مربای نیم لیتری بریزید و کمی از سر آن را خالی بگذارید. لبه ظرف را تمیز کنید و در آن را با سرپوش محکم ببندید.
5 - شیشههای پرشده از مربا را در قابلمههایی که از قبل با آب جوش پر شدهاند به مدت 5 دقیقه قرار دهید. پس از آن شیشههای مربا را از قابلمه بیرون آورده و بگذارید تا سرد شوند.
هنگامی پخته شدن مارمالاد میوه به پایان میرسد که به اندازهی کافی غلیظ شده باشد.
تهیه و ترجمه : گروه سبک زندگی سیمرغ
www.seemorgh.com/lifestyle
اختصاصی سیمرغ
مطالب پیشنهادی :
طرز تهیه مربای زنجبیل
طرز تهیه مربای پوست پرتقال, مربای پاییزی
مربا پوست هندوانه
طرز تهیه مربا زرشک
طرز تهیه مربا آلو
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
شورای نگهبان آمریکا مجلس شورای اسلامی انتخابات دولت حجاب حسین امیرعبداللهیان جنگ دولت سیزدهم حسن روحانی انتخابات مجلس دوازدهم مجلس
تهران شهرداری تهران قتل سیل هواشناسی فضای مجازی سیلاب سامانه بارشی شهرداری آموزش و پرورش باران سلامت
خودرو قیمت طلا قیمت دلار بازار خودرو قیمت خودرو یارانه بانک مرکزی دلار مسکن ایران خودرو حقوق بازنشستگان ارز
تلویزیون سینمای ایران نمایشگاه کتاب دفاع مقدس صدا و سیما رهبر انقلاب مسعود اسکویی صداوسیما سینما موسیقی سریال مهران غفوریان
دانش بنیان
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین حماس جنگ غزه روسیه اوکراین امیرعبداللهیان نوار غزه انگلیس ایالات متحده آمریکا
فوتبال پرسپولیس استقلال رئال مادرید مهدی طارمی لیگ برتر سپاهان جواد نکونام بارسلونا بازی باشگاه استقلال لیگ برتر انگلیس
باتری اپل آیفون گوگل پهپاد عکاسی ناسا مایکروسافت
خواب ویتامین بیمارستان کاهش وزن فشار خون چای سلامتی توت فرنگی آلرژی کبد چرب اعتماد به نفس