سه شنبه, ۲۶ تیر, ۱۴۰۳ / 16 July, 2024
مربا گل محمدی، یک مربای عالی برای افطار ماه رمضان
مربا گل محمدی به دلیل خواص فوق العاده ای که دارد برای افطار ماه رمضان بسیار مناسب است.
مربا گل محمدی
مواد لازم برای تهیه مربا گل
شکر : 2 لیوان
غنچه گل محمدی : یک لیوان یا 150 گرم
آب لیمو : 2 قاشق غذاخوری
آب : 2/5 لیوان
طرز تهیه مربا گل محمدی
ابتدا شکر را با آب مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
ساقه غنچهها را بگیرید و کاسبرگها را جدا کنید. دقت کنید حالت غنچه گل حفظ شود و شکل ظاهری غنچه به هم نریزد.
غنچهها را با آب سرد بشویید و آبکش کنید و در شهد بریزید و با حرارت ملایم بپزید.
در ظرف را نبندید و باز بگذارید تا رنگ گل تغییر نکند. وقتی غنچهها نرم شد و شهد شروع به حباب زدن کرد، آب لیمو را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر صبر کنید تا با آب لیمو بجوشد.
این مربای معطر را پس از خنک شدن در شیشه بریزید و در جای خنک و دور از نور نگه دارید.
گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
seemorgh.com/lifestyle
منبع : khorasannews.com
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
مسعود پزشکیان ایران پزشکیان علی باقری حرم شاهچراغ دولت چهاردهم دولت ترور رئیس جمهور انتخابات دولت سیزدهم سعید جلیلی
زلزله هواشناسی زمین لرزه تیراندازی شاهچراغ افغانستان شهرداری تهران عزاداری محرم بازنشستگان پشه آئدس تب دنگی سازمان هواشناسی
قیمت طلا قیمت خودرو واردات خودرو حقوق بازنشستگان بازار خودرو خودرو قیمت دلار ترافیک ایران خودرو قیمت دلار برق
امام حسین الناز شاکردوست محمدرضا گلزار لیلی رشیدی بهنام بانی تلویزیون سریال مهران غفوریان دفاع مقدس مداحی سینمای ایران
فناوری
رژیم صهیونیستی دونالد ترامپ فلسطین غزه اسرائیل ترامپ آمریکا جنگ غزه ترور ترامپ روسیه ایالات متحده آمریکا جو بایدن
فوتبال پرسپولیس رئال مادرید استقلال علیرضا بیرانوند کیلیان امباپه یورو 2024 تیم ملی اسپانیا تیم ملی انگلیس رامین رضاییان باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال
خودروهای وارداتی همستر کامبت دیابت ناسا هوش مصنوعی کد مورس شیائومی
رژیم غذایی طب سنتی تخم مرغ ویتامین دی