سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه سوپ کلم بروکلی


ابتدا پیازهای خرد شده را با یك قاشق كره آب شده مخلوط كنید و كنار بگذارید. سپس باقی كره را درون یك ظرف ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید.

مواد لازم برای 2 نفر
كره آب شده : 3 قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده : نصف پیمانه
آرد : نصف پیمانه
آب مرغ یا آب گوشت : نصف پیمانه
كلم بروكلی ( خرد شده )‌ :‌ 50 گرم
هویج پخته ( پوره شده )‌ : یك قاشق غذاخوری
پودر جوز هندی : به مقدار دلخواه
پنیر چدار : 60 گرم
نمك و فلفل : به مقدار لازم

طرز تهیه :
ابتدا پیازهای خرد شده را با یك قاشق كره آب شده مخلوط كنید و كنار بگذارید. سپس باقی كره را درون یك ظرف ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید. آرد را به آن اضافه كنید و حدود 5 ـ3 دقیقه به هم بزنید. سپس آب مرغ یا گوشت را به ظرف اضافه كنید. حرارت را كم كنید و بگذارید حدود 20 دقیقه بجوشد. حالا كلم بروكلی، هویج و بعد پیاز را كه كنار گذاشته بودید، به مواد درون ظرف اضافه كنید. حدود 20 تا 25 دقیقه منتظر شوید تا سبزیجات كاملا پخته و نرم شود. نمك و فلفل را به اندازه دلخواه به آن اضافه كنید. در این حال سوپ باید كاملا غلیظ شده باشد. مواد را داخل مخلوط‌كن بریزید. خوب به هم بزنید تا حالت پوره پیدا كند، سپس دوباره به قابلمه برگردانید. حرارت را كمی زیاد كنید و پنیر چدار را به آن اضافه كنید. بگذارید تا مواد كاملا حالت یكنواخت پیدا كند. وقتی آماده شد، به اندازه دلخواه به آن جوز هندی بزنید و پس از تزئین، سرو كنید.

از آنجا كه این سوپ كالری بالایی دارد، برای كسانی كه از رژیم‌های كاهش وزن استفاده می‌كنند یا چربی خون بالا دارند، توصیه نمی‌شود.



گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
www.seemorgh.com/lifestyle
منبع : jamejamonline.ir


مطالب پیشنهادی :
طرز تهیه موکا داغ

دوغ گازدار را خودتان درست کنید

طرز تهیه تست فرانسوی

کیک سیب با ادویه دارچین و تکه های سیب

تهیه قهوه‌های خوشمزه