شنبه, ۳۰ تیر, ۱۴۰۳ / 20 July, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه آش سماق


اگر آش سماق را با آرد بپزیم، زود پخته می‌شود، ولی اگر خرده برنج باشد باید اول برنج را بپزیم. برنج که پخت، سبزی را که شسته و خرد کرده‌ایم در آن می‌ریزیم.
مواد لازم برای پخت این آش عبارتند از :
آرد برنج یا برنج خرد کرده : ۲۰۰ گرم
سماق خشک : نیم کیلو
گوشت چرخ کرده : ۲۵۰ گرم
سبزی : ۱ کیلو
پیاز درشت : ۱ عدد
روغن، نمک و فلفل : به مقدار لازم.

طرز تهیه :
اگر آش سماق را با آرد بپزیم، زود پخته می‌شود، ولی اگر خرده برنج باشد باید اول برنج را بپزیم.
برنج که پخت، سبزی را که شسته و خرد کرده‌ایم در آن می‌ریزیم. هر چه سبزی ریز‌تر باشد آش خوشمزه‌تر می‌شود.
سپس جداگانه گوشت و نمک و فلفل را زده و خوب مخلوط می‌کنیم و کوفته‌های اندازه یک گردو درست می‌کنیم و در روغن، سرخ کرده و در داخل آش می‌ریزیم.
وقتی کوفته‌ها پخته شد، سماق را پاک کرده و در آب خیس می‌کنیم.
سماق باید یک ساعت در آب بماند. سپس آن را از صافی پارچه‌ای رد کرده و فشار می‌دهیم و آب قرمز خوشرنگ سماق را می‌گیریم.
آب سماق را در آش ریخته و پیاز را خرد می‌کنیم سرخ کرده و کمی در داخل آش می‌ریزیم و کمی برای روی آن بر می‌داریم.
آش را در ظرفی ریخته وآن را با نعناع داغ و پیاز داغ تزیین می‌کنیم.



گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
www.seemorgh.com/lifestyle
منبع : sara.jamejamonline.ir



مطالب پیشنهادی :
طرز تهیه آش ماست شیرازی
آش زغال اخته
طرز تهیه آش ماست سبزواری
آش انار، یک عصرانه مناسب برای روزهای سرد
آش کشک، مخصوص افطار