سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا
جانشین های گوشت
گروه گوشت و جانشین های آن شامل گوشت گاو، مرغ، ماهی، پنیر و تخم مرغ می باشد.گوشت و جانشین های آن در ساخت عضلات و بافت های بدن موثر است و منبع انرژی، ویتامین و مواد معدنی نیز می باشند.بهترین روش استفاده از گوشت و جانشین های آن به این صورت است: قسمت هایی از گوشت را باید انتخاب کرد که مقدار کمی چربی داشته باشد و ضمن این که چربی های اضافه را باید از گوشت جدا کرد.باید توجه داشت که پوست مرغ یا ماکیان قبل از پخت جدا و فرآورده های گوشتی کمتر به صورت سرخ شده استفاده شود.یک سهم از گروه گوشت چه میزان است:۲ تا ۳ تکه پخته شده گوشت مرغ یا ماهی معادل است با یک عدد تخم مرغ، ۲ قاشق کره بادام زمینی و ۱۲۰ گرم سویا.
منبع : روزنامه خراسان
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور ایران سیدابراهیم رئیسی سقوط بالگرد رئیسی شهادت سقوط بالگرد بالگرد حسین امیرعبداللهیان دولت سیزدهم شهادت رئیسی شهادت سید ابراهیم رئیسی
کنکور تهران هواشناسی پلیس هلال احمر سیل قوه قضاییه سیل مشهد آموزش و پرورش بارش باران
شهادت رئیس جمهور پیام تسلیت یارانه بورس قیمت خودرو قیمت دلار خودرو دلار قیمت طلا حقوق بازنشستگان بازار خودرو ایران خودرو
آیت الله سید ابراهیم رئیسی تلویزیون سینما سینمای ایران لیلا حاتمی هنرمندان زری خوشکام نمایشگاه کتاب رسانه ملی
قرآن تجهیزات پزشکی
آمریکا اسرائیل رژیم صهیونیستی روسیه ترکیه لبنان غزه فلسطین جنگ غزه حماس چین اوکراین
فوتبال پرسپولیس استقلال رییس جمهور لیگ برتر لیگ برتر ایران لیگ برتر انگلیس فدراسیون فوتبال باشگاه پرسپولیس بازی تراکتور منچسترسیتی
هوش مصنوعی سامسونگ تبلیغات اپل موبایل نمایشگاه ایران هلث اینترنت هواپیما
مردان رژیم غذایی خواب آلزایمر استرس کاهش وزن افسردگی