قیمت طلا امروز




 فرمانده انتظامی فراجا

 سایت جوان آنلاین / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۸

شاخص‌های ناامنی به پایین‌ترین سطح رسید

جانشین فرمانده انتظامی کل کشور گفت: شاخص‌های ناامنی به پایین‌ترین سطح رسیده است.
 شاخص‌های ناامنی به پایین‌ترین سطح رسید
جوان آنلاین: سردار قاسم رضایی، جانشین فرمانده انتظامی جمهوری اسلامی ایران در آیین تودیع و معارفه فرمانده انتظامی آذربایجان‌غربی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و شهدای این استان، اظهار کرد: هرگاه نام شمال‌غرب کشور به میان می‌آید، یاد شهدای بزرگی همچون شهید محمد بروجردی، شهید علی صیاد شیرازی، شهید محمود کاوه، شهیدان باکری و دیگر شهدای این خطه در ذهن‌ها تداعی می‌شود.

وی افزود: امنیت و آرامش امروز کشور مرهون خون پاک شهدا و مجاهدت انسان‌هایی است که از ابتدای انقلاب اسلامی تاکنون برای دفاع از اسلام، انقلاب و تمامیت ارضی کشور جان خود را تقدیم کرده‌اند.

جانشین فرمانده انتظامی جمهوری اسلامی ایران با اشاره به سابقه خدمت خود در شمال‌غرب کشور گفت: نخستین خدمت خود در نظام جمهوری اسلامی را از تیرماه سال ۱۳۵۹ در این منطقه آغاز کردم و امروز نیز حضور در مسیر پاسداری از راه شهدا و خدمت به مردم این خطه را افتخاری بزرگ می‌دانم.

رضایی با اشاره به وضعیت امنیتی آذربایجان غربی تصریح کرد: شاخص‌های ناامنی در استان به پایین‌ترین سطح رسیده و این امنیت پایدار، زمینه مهمی برای سرمایه‌گذاری، اشتغال و توسعه اقتصادی است.

وی ادامه داد: اگر امنیت وجود نداشته باشد، سرمایه‌گذاری و توسعه نیز محقق نخواهد شد. امروز ظرفیت‌های انتظامی و مرزبانی در راستای توسعه منطقه، حمایت از سرمایه‌گذاران و تسهیل فعالیت‌های اقتصادی قانونی به‌کار گرفته می‌شود.

جانشین فرمانده انتظامی جمهوری اسلامی ایران با تأکید بر ظرفیت مناطق مرزی آذربایجان‌غربی گفت: مناطق مرزی نباید صرفاً نقاط انتهایی کشور تلقی شوند، بلکه باید آنها را میدان توسعه دانست. مردم این مناطق که در دفاع از انقلاب و کشور نقش داشته‌اند، شایسته برخورداری از بهترین امکانات و فرصت‌های توسعه هستند.

رضایی با تأکید بر ضرورت ساماندهی فعالیت‌های اقتصادی مرزنشینان خاطرنشان کرد: تردد و مبادلات مرزی باید در چارچوب قانون، مصوبات شورای تأمین استان و ضوابط ابلاغی انجام شود و مجموعه انتظامی و مرزبانی در چارچوب مقررات، مانعی برای همکاری و تسهیل امور قانونی ندارد.

وی افزود: باید کرامت مردم مرزنشین حفظ شود و در عین حال با قاچاق و فعالیت‌های خارج از چارچوب قانون برخورد شود. ساماندهی مبادلات مرزی می‌تواند ضمن حفظ امنیت، به رونق اقتصادی و بهبود معیشت مردم منطقه کمک کند.

رضایی با بیان اینکه فراجا در اجرای برنامه‌های توسعه‌ای دولت و استان کاملاً هماهنگ است، گفت: در حوزه‌های مرزبانی، انتظامی، گذرنامه، راهور و تسهیل تردد‌های قانونی، تمام ظرفیت خود را برای خدمت به مردم و کمک به توسعه منطقه به‌کار خواهیم گرفت.

وی همچنین هماهنگی میان نماینده ولی‌فقیه، استاندار، ائمه جمعه، دستگاه قضایی، مدیران اجرایی، رسانه‌ها و مجموعه‌های امنیتی و انتظامی را سرمایه‌ای ارزشمند برای پیشرفت استان دانست.

جانشین فرمانده انتظامی جمهوری اسلامی ایران با اشاره به نقش مردم در تأمین امنیت افزود: حمایت و همراهی مردم شریف آذربایجان‌غربی نقش مهمی در موفقیت مجموعه انتظامی دارد و وضعیت مطلوب شاخص‌های امنیتی و کاهش جرائم، حاصل همکاری مردم با پلیس و تلاش شبانه‌روزی کارکنان انتظامی است.

رضایی خاطرنشان کرد: هر اندازه اعتماد و رضایت مردم از مجموعه انتظامی افزایش یابد، مسئولیت ما نیز سنگین‌تر می‌شود و باید میزان خدمتگزاری خود را افزایش دهیم.

وی با اشاره به شرایط امنیتی و جنگی اخیر گفت: امروز نمی‌توان فراجا را صرفاً یک نیروی پلیسی دانست؛ این مجموعه متناسب با شرایط و تهدیدات، علاوه بر مأموریت‌های انتظامی، آمادگی لازم برای ایفای نقش‌های دفاعی و تاکتیکی را نیز دارد.

رضایی ادامه داد: راهبرد‌های کشور در شرایط جنگ‌های نامتقارن و متناسب با مأموریت‌ها در مجموعه انتظامی نیز جاری است و نیرو‌های فراجا خود را با شرایط روز و نیاز‌های کشور تطبیق داده‌اند.

وی افزود: همان مأمور راهوری که امروز در سطح شهر به وظایف خدماتی، کنترل سرعت و برخورد با تخلفات رانندگی مشغول است، در شرایط خاص و هنگام نیاز، نیرویی آماده و آموزش‌دیده برای انجام مأموریت‌های دیگر خواهد بود.

جانشین فرمانده انتظامی جمهوری اسلامی ایران گفت: این آمادگی در سراسر کشور، به‌ویژه مناطق مرزی و در کنار سایر نیرو‌های مسلح وجود دارد و همه این مجموعه‌ها با تبعیت از فرمانده معظم کل قوا، مأموریت‌های خود را دنبال می‌کنند.

رضایی در بخش دیگری از سخنان خود با تقدیر از سردار رحیم جهانبخش، فرمانده پیشین انتظامی آذربایجان غربی گفت: سردار جهانبخش از افسران شایسته و توانمند فراجاست که در طول دوران مسئولیت خود عملکرد موفقی داشت و مجموعه انتظامی استان را با کارنامه‌ای قابل قبول و درخشان مدیریت کرد.

وی افزود: موفقیت یک فرمانده تنها نتیجه عملکرد شخصی او نیست، بلکه حاصل تلاش فرماندهان، کارکنان، نیرو‌های بازنشسته، سربازان و همراهی مسئولان و مردم استان است.

جانشین فرمانده انتظامی جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: اگر امروز مجموعه انتظامی استان در ارزیابی‌ها و شاخص‌های مختلف جایگاه مناسبی دارد، نتیجه تلاش جمعی همه کسانی است که در سال‌های گذشته در این مجموعه خدمت کرده‌اند.

رضایی با معرفی سردار سلمانی به‌عنوان فرمانده جدید انتظامی آذربایجان‌غربی گفت: فرمانده جدید از افسران شایسته، باتجربه و دارای سابقه خدمت در مناطق مختلف کشور است و بخش مهمی از دوران خدمت خود را در مناطق شمال‌غرب سپری کرده است.

وی افزود: آخرین مسئولیت سردار سلمانی فرماندهی انتظامی استان ایلام بوده و پیش از آن نیز در مسئولیت‌هایی از جمله جانشینی انتظامی استان کرمانشاه، تجربیات ارزشمندی کسب کرده است.

رضایی با اشاره به ویژگی‌های آذربایجان‌غربی عنوان کرد: این استان با چند کشور هم‌مرز است و اقوام، مذاهب و ادیان مختلف در آن زندگی می‌کنند که این تنوع، ظرفیت ارزشمندی برای کشور محسوب می‌شود.

وی تأکید کرد: پلیس جمهوری اسلامی ایران بدون توجه به مذهب، قومیت، دین یا تابعیت افراد، وظیفه خدمت‌رسانی و تأمین امنیت را بر عهده دارد و هر فردی که در چارچوب قانون در کشور حضور داشته باشد، از خدمات قانونی پلیس برخوردار خواهد بود.

جانشین فرمانده انتظامی جمهوری اسلامی ایران درباره آغاز مسئولیت فرمانده جدید انتظامی استان گفت: با توجه به شناخت، تجربه و انگیزه سردار سلیمانی و همراهی مسئولان، کارکنان و مردم، وقفه‌ای در روند خدمت‌رسانی و تأمین امنیت استان ایجاد نخواهد شد.

رضایی افزود: انتظار ما از مدیریت جدید، تداوم مسیر موفق گذشته و ایجاد جهش مثبت در شاخص‌های امنیتی و خدماتی استان است و برنامه‌های سه‌ساله فرمانده جدید با محوریت امنیت، آرامش و افزایش رضایت‌مندی مردم تدوین شده است.

وی با اشاره به سالروز ۲۸ مرداد گفت: وقایع ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ یکی از مقاطع مهم مداخلات آمریکا در امور ایران است و ملت ایران طی دهه‌های گذشته با اشکال مختلف فشار، مداخله و دشمنی استکبار مواجه بوده است.

جانشین فرمانده انتظامی جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی نیز دشمنی‌ها در عرصه‌های سیاسی، نظامی، اقتصادی، فرهنگی و امنیتی ادامه پیدا کرد، اما ملت ایران با اتکا به استقلال‌خواهی و خودباوری مسیر خود را ادامه داد.

رضایی با بیان اینکه دشمن امروز نیز به دنبال ایجاد تفرقه و اختلاف است گفت: دشمن تلاش می‌کند با ایجاد فشار و دوگانه‌های کاذب، ملت ایران را دچار اختلاف کند، اما ملت ایران با محوریت ولایت‌فقیه و حفظ انسجام ملی اجازه تحقق این اهداف را نخواهد داد.

وی افزود: پاسخ ملت ایران به تهدیدات تنها در یک حوزه خلاصه نمی‌شود؛ نیرو‌های مسلح در میدان دفاعی، مردم در عرصه اجتماعی، دولت در حوزه خدمت‌رسانی و دستگاه دیپلماسی در عرصه بین‌المللی، هر یک وظایف خود را دنبال می‌کنند.

جانشین فرمانده انتظامی جمهوری اسلامی ایران در پایان با تأکید بر اهمیت انسجام ملی خاطرنشان کرد: محور موفقیت جمهوری اسلامی ایران، پشتیبانی از ولایت‌فقیه، حفظ وحدت و انجام مسئولیت‌ها با روحیه جهادی است و امیدواریم همه ما در مسیر شهدا، امام شهدا و خدمت به مردم سربلند باشیم.







یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ - 23 August 2026
سایت تابناک

دستور برخورد قاطع با مروجین فساد و برهنگی در مشهد

زنان خانه‌دار؛ نیروی کار نامرئی که بیمه و امنیت اقتصادی ندارد
خبرگزاری مهر

زنان خانه‌دار؛ نیروی کار نامرئی که بیمه و امنیت اقتصادی ندارد

فعال حوزه زنان و خانواده، معتقد است خانه‌داری فعالیتی مولد است که هنوز به اندازه کافی به رسمیت شناخته نشده است
سایت عصرایران

جزئیات حادثه هولناک جاده هراز؛ ۷ کشته و ۶ مصدوم در سقوط ون به دره

روزنامه دنیای اقتصاد

تهدیدی برای اقتصاد یا فرصتی برای فناوری؟

بازگشت آرام‌آرام«حجاب» به میدان تنش اجتماعی
روزنامه توسعه ایرانی

بازگشت آرام‌آرام«حجاب» به میدان تنش اجتماعی

سعیده علیپور چند ده نفر در ساحل میانکاله کنار هم ایستاده اند و زنجیره ای انسانی ساخته اند؛ نه برای حفاظت از تالاب یا اعتراض به
سیاه‌نمایی از ایران
روزنامه شرق

سیاه‌نمایی از ایران

در روزهای گذشته برنامه اینترنتی «‌آزاد» با محدودیت‌های قضائی مواجه شد و هم‌زمان طرحی در دستور کار مجلس قرار گرفت که به طرز شگفت‌آوری محدودیت‌های بی‌وجهی برای فعالیت‌های علمی کشور پدید می‌آورد.
روزنامه شرق

ظفرقندی: دروغ می گویند دارو تحریم نیست

روزنامه هفت صبح

چگونه فشارهای اقتصادی و اجتماعی «ناجنبش‌»های شهری را می‌سازد؟

تکرار شوخی هر ساله‌ «شهریه ممنوع»!
روزنامه هفت صبح

تکرار شوخی هر ساله‌ «شهریه ممنوع»!

‌والدین تهرانی می‌گویند مدارس هنگام ثبت‌نام مبالغی مطالبه کرده‌اند که نسبت به سال گذشته افزایش چشمگیری داشته است
سایت خبرآنلاین

پزشک عراقی علیه ایران؟/ واکنش فوری هلال‌احمر به یک ویدئوی جنجالی

سایت خبرفوری

بازداشت ۸ نفر از عوامل نزاع و درگیری در سعادت‌آباد تهران/ ویدئو

سهم ۱۳درصدی صنعت ساختمان از بازار کار
سایت اکونگار

سهم ۱۳درصدی صنعت ساختمان از بازار کار

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، گفت: صنعت ساختمان ۱۳ درصد بازار کار را به خود اختصاص داده است.
سایت رکنا

فیلم چهره باز دزدان سریالی موتورسیکلت های میلیونی تهرانی / آنها را می شناسید ؟! + گفتگو

از گرمازدگی در عسلویه تا مرگ داخل لوله‌های جوشکاری/ نگاهی به فوت کارگر حین کار/ مستمری بازماندگان چگونه تعیین می‌شود؟
خبرگزاری ایلنا

از گرمازدگی در عسلویه تا مرگ داخل لوله‌های جوشکاری/ نگاهی به فوت کارگر حین کار/ مستمری بازماندگان چگونه تعیین می‌شود؟

یک کارشناس حقوقی گفت: اگر فوت کارگر ناشی از حادثه کار نباشد، این موضوع از نظر مسئولیت کیفری کارفرما با فوت ناشی از حادثه کار تفاوت دارد.
امر جنسی دارد بحران می‌شود - همدلی
روزنامه همدلی

امر جنسی دارد بحران می‌شود - همدلی

شهراد شاهرخی طهرانی فعال رسانه انسان‌ها برای یک زندگی سالم نیازمند آرامش و شادابی و سلامت هستند ، لذا جامعه زمانی می‌تواند به این آرامش و سلامت اجتماعی دست پیدا کند که یکی از نیازهای اصلی جامعه، یعنی غریزه جنسی افراد مطابق عرف یا شرع یا هر قرارداد اجتماعی مورد وثوق جامعه تأمین شده [ ]
هیأت امنای دانشگاه؛ پلی به سوی آینده یا آیینه‌ای از قدرت؟ - همدلی
روزنامه همدلی

هیأت امنای دانشگاه؛ پلی به سوی آینده یا آیینه‌ای از قدرت؟ - همدلی

ژاله حساس خواه عضو هیات علمی دانشگاه گیالن انتصاب اخیر اعضای حقیقی هیأت امنای دانشگاه گیلان ( شامل نماینده ولی فقیه، استاندار، دو نماینده مجلس، معاون اسبق رئیس‌جمهور و یک عضو هیأت علمی ) نه از آن رو تأمل‌برانگیز است که منصوبان بی‌صلاحیت‌اند، بلکه از آن رو که پرسشی بنیادین را برمی‌انگیزد: وقتی به [ …
روزنامه هفت صبح

همدستی زن سوم و مرد غریبه در مسمومیت مرگبار شوهر

روزنامه هفت صبح

سکانس پایانی قتل شریک به خاطر بدهی سنگین

هزینه های پنهان آلودگی نفتی - سایت خبری اقتصاد پویا
سایت اقتصاد پویا

هزینه های پنهان آلودگی نفتی - سایت خبری اقتصاد پویا

حسین قیدر / خلیج فارس به دلیل نیمه‌بسته بودن، عمق نسبتاً کم و تراکم بالای فعالیت‌های نفتی و دریایی، از زیست‌بوم‌های حساس جهان محسوب می‌شود. هرگونه ورود نفت خام، سوخت کشتی‌ها یا فرآورده‌های نفتی به آب می‌تواند در مدت کوتاهی در سطح وسیعی منتشر شود. جریان‌های دریایی نیز ممکن است آلودگی را از محل اولیه [ …
سایت رویداد‌ ۲۴

دانشگاه پیام نور منحل می‌شود؟

سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| تشکیل زنجیره انسانی در میانکاله برای مقابله با بی‌حجابی

سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| اولین تصویر از متهمان کودک‌ربایی در تهران

سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| مجری صداوسیما کمبود دارو را گردن مردم انداخت

سایت عصرایران

جریان نوزاد ربوده‌شده تهرانی

در ضرورت  امر رفاه
سایت عصرایران

در ضرورت امر رفاه

وقتی رفاه عمومی برقرار است، استرس و اضطرابهای ناشی از نگرانی برای حال و آینده کاهش می‌یابد و این وضعیت متعادل و پایدار، سلامت روان خانواده را به دنبال دارد.
سایت رکنا

کشف جسد سوخته مرد جوان در حوالی اتوبان امام علی

آسفالت یک رودخانه در الیگودرز؛ شهردار دقیقا به چه می‌اندیشد؟ / این رودخانه‌ دیگر قرار نیست رودخانه باشد
سایت فرارو

آسفالت یک رودخانه در الیگودرز؛ شهردار دقیقا به چه می‌اندیشد؟ / این رودخانه‌ دیگر قرار نیست رودخانه باشد

آسفالت بستر رودخانه الیگودرز با این استدلال انجام شده که رودخانه جریان دائمی ندارد و بستر آن مشکلاتی برای شهر ایجاد می‌کرده اما آیا تنها راه ساماندهی همین بوده است؟ اگر باران شدید و سیلاب بیاید تکلیف مردم چیست؟
سایت فرارو

زنان موتور سوار در تصادفات حمایت بیمه‌ای ندارند/ دختران ۱۶ ساله موتور سواری می کنند

سایت فرارو

تصاویر؛ آموزش تیراندازی به دختران جوان در تهران

سایت فرارو

اظهارات عجیب متهم دزدی نوزاد دو ماهه/ علت کودک ربایی اختلاف پدر و مادرش بود

سایت اقتصاد ۲۴

فیلم/ حمله با تبر و قمه به سالن ورزشی در نسیم‌شهر!

«خانه ریز» کلاهی گشاد بر سر فرودستان متقاضی مسکن؟!
خبرگزاری ایلنا

«خانه ریز» کلاهی گشاد بر سر فرودستان متقاضی مسکن؟!

در شرایط انقباض شدید سفرۀ کارگران و بازنشستگان، طرح «فروش سانتی‌متری مسکن» به‌جای اجرای اصل ۳۱ قانون اساسی، پس‌اندازهای خرد فرودستان را به عنوان سوخت تازه، به کورۀ بورس‌بازی مستغلات تزریق می‌کند و احتمالاً به بازار بی‌رونق بسازو بفروش‌ها رونق می‌بخشد.
سایت عصرایران

فیلم پربازدید از پرتاب شد موتور خودروی پژو پارس در تصادف!

خبرگزاری همشهری‌آنلاین

بنویسید نون ببر کباب بیار، بخوانید زنگ هشدار برای ساترا

کنکور ۱۴۰۵ در سایه جنگ و سئوالات سخت/ تکلیف آزمون را برای همیشه مشخص کنید
سایت تابناک

کنکور ۱۴۰۵ در سایه جنگ و سئوالات سخت/ تکلیف آزمون را برای همیشه مشخص کنید

کنکور سراسری ۱۴۰۵ در حالی روزهای ۲۹ و ۳۰ مرداد برگزار شد که کشور هنوز تحت تأثیر شرایط امنیتی و فضای ناشی از جنگ قرار داشت؛ با این حال، آزمون در فضایی آرام و...
دعوای رضا رشیدپور و وحید اشتری بر سر قالیباف؛ چرا اختلافات بالا گرفت؟
سایت رویداد‌ ۲۴

دعوای رضا رشیدپور و وحید اشتری بر سر قالیباف؛ چرا اختلافات بالا گرفت؟

جدال تازه رضا رشیدپور و وحید اشتری بر سر «سیسمونی‌گیت» از یک کنایه در فضای مجازی فراتر رفته و به تقابل دو روایت درباره سبک زندگی مسئولان، ساده‌زیستی و ریاکاری سیاسی تبدیل شده است؛ تقابلی که در آن، پرونده‌های قدیمی و اختلافات جناحی بار دیگر به سطح آمده‌اند.
مسیر دولت جامعه‌سالار
سایت ایران آنلاین

مسیر دولت جامعه‌سالار

مطالعه نسبتاً جامع پیرامون عوامل ناکامی دولت‌های مختلف در همراه‌سازی مردم با پروژه‌ها و برنامه‌ها، نشان می‌دهد به میزان توجه به وجوه اجتماعی برنامه‌ها و به میزان احساس اعتماد و دیده‌شدن طرح‌ها از سوی جامعه، خوانش از دولت‌ها در افکار عمومی هم شکل گرفته است.
حساس‌تر از دوران اشغال
سایت روزنامه سازندگی

حساس‌تر از دوران اشغال

تاجرنیا در سی‌ویکمین مجمع عمومی انجمن اسلامی: وضعیت کنونی کشور حساس‌تر از دوران اشغال ایران در جنگ جهانی دوم است
تقابل روایت‌ها
سایت روزنامه سازندگی

تقابل روایت‌ها

انتشار میزگرد جنجالی؛ چرا پرونده پژمان جمشیدی دوباره به افکار عمومی بازگشت؟
سایت هم میهن

مگر کسی گفته بود....؟

خشک شدن تالاب‌ها؛ زنگ خطر ریزگردها و برهم خوردن تعادل اکوسیستم
سایت سلامت نیوز

خشک شدن تالاب‌ها؛ زنگ خطر ریزگردها و برهم خوردن تعادل اکوسیستم

رئیس بخش تحقیقات آبخیزداری و بهره‌وری منابع آب و خاک مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان تهران با تأکید بر نقش راهبردی تالاب‌ها در کنترل سیلاب، حفظ تنوع زیستی و تعدیل اقلیم، هشدار داد که تداوم خشک شدن تالاب‌ها، به‌ویژه تالاب بندعلیخان، می‌تواند به شکل‌گیری کانون‌های جدید گرد و غبار در استان …
    
سایت رکنا

فیلم لحظه آتش زدن عمدی یک خانه در ورامین توسط 2 مرد / آتش افروزها دستگیر شدند

سایت تابناک

خواستگاری مکارانه؛ اخاذی با تصاویر خصوصی یک دختر

حق طلاق؛ ابزار احقاق حقوق زنان یا تهدید بقای خانواده؟
سایت آفتاب نیوز

حق طلاق؛ ابزار احقاق حقوق زنان یا تهدید بقای خانواده؟

یک استاد دانشگاه با اشاره به تجربه کشور‌های دیگر در مدیریت مسائل خانوادگی، گفت: مهریه‌های سنگین و تمرکز مطلق بر حق طلاق در ایران، به جای ایجاد تعادل و امنیت...
چرا جامعه ناراضی، لزوماً جامعه رادیکال نیست؟
خبرگزاری ایسنا

چرا جامعه ناراضی، لزوماً جامعه رادیکال نیست؟

دکتر خسرو کنعانی، رئیس سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی در یادداشتی که در اختیار ایسنا گذاشت، به طرح این پرسش پرداخت که «چرا جامعه ناراضی، لزوماً جامعه رادیکال نیست؟»
خبرگزاری ایرنا

چهره به چهره با چالش معیشت

خبرگزاری ایرنا

اسطوره استوار استان‌های ایران

سایت رویداد‌ ۲۴

پاسخ المیرا شریفی مقدم به پزشکیان درباره قیمت بنزین

رسانه‌ملی؛ از سانسور منتقدان تا حذف صدای مقامات
روزنامه هفت صبح

رسانه‌ملی؛ از سانسور منتقدان تا حذف صدای مقامات

‌مهم‌ترین رسالت صداوسیما تقویت منافع و امنیت ملی و وحدت است
سایت شهرآرانیوز

ماه‌ها تلاش برای یک روز سرنوشت‌ساز | گزارشی از حال‌وهوای حوزه امتحانی دانشگاه فردوسی مشهد در آخرین روز کنکور + فیلم

سایت رکنا

کشف جسد زن 40 ساله در سقز/ پلیس در حال بررسی ابعاد مرگ مشکوک این جنایت است

دانشگاه، نهادسازی و مسئولیت اجتماعی دانش‌آموختگان
سایت هم میهن

دانشگاه، نهادسازی و مسئولیت اجتماعی دانش‌آموختگان

از منظر جامعه‌شناختی، پویایی جامعه و شکل‌گیری مشارکت موثر، بیش از هر چیز از مسیر نهادسازی می‌گذرد.
شهریه «ممنوع» روی کاغذ؛ مطالبه «پول» در مدارس هیات امنایی علی‌رغم دستور وزیر
روزنامه تعادل

شهریه «ممنوع» روی کاغذ؛ مطالبه «پول» در مدارس هیات امنایی علی‌رغم دستور وزیر

با وجود تأکیدات مسوولان وزارت آموزش و پرورش مبنی بر ممنوعیت دریافت شهریه در مدارس هیات امنایی، همزمان با آغاز فرآیند ثبت‌نام سال تحصیلی جدید، برخی خانواده‌ها...
         
اعتماد عمومی؛ سرمایه‌ای که با بخشنامه ساخته نمی‌شود
روزنامه عصر اقتصاد

اعتماد عمومی؛ سرمایه‌ای که با بخشنامه ساخته نمی‌شود

مهدی باقری، کارشناسی ارشد حقوق کیفری و جرم شناسی در هر اقتصادی، سرمایه فقط پول، کارخانه و تجهیزات نیست. یکی از مهم‌ترین سرمایه‌های هر جامعه، اعتماد عمومی است؛ اعتمادی که به‌سادگی به دست نمی‌آید و با تصمیم‌های متناقض، وعده‌های بی‌پشتوانه و بی‌توجهی به مطالبات مردم می‌تواند به‌تدریج کاهش پیدا کند. اقتصاد …
سایت عصرایران

بفرمایید جنوب ؛ پیاده‌روی در حمام داغ و تخم‌مرغ با طعم آسفالت

سایت عصرایران

فرونشست متروی پرند بازهم به مرحلۀ هشدار رسید

عجیب‌ترین کنکور با صبورترین کنکوری‌ها
روزنامه عصر اقتصاد

عجیب‌ترین کنکور با صبورترین کنکوری‌ها

راضیه حسینی بالاخره کنکور امسال هم برگزار شد. کنکوری که شاید بتواند لقب عجیب‌ترین دوره را از آن خود کند. به نظرمان داوطلبان امسال همگی به‌نوعی آسیب‌دیده هستند. اصلاً همین که توانستند در شرایط جنگی، آتش‌بسی که بود ولی نبود و پساجنگ خود را به آزمون برسانند نشان می‌دهد یک خاورمیانه‌ای تمام‌عیار هستند. یک …
         
دادرسی عادلانه و ضرورت بازنگری نظام قضایی - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

دادرسی عادلانه و ضرورت بازنگری نظام قضایی - مردم سالاری آنلاین

دادرسی عادلانه، صرفا مجموعه ای از تشریفات اداری برای رسیدگی به اختلاف ها و جرایم نیست؛ بلکه ...
سایت تابناک

لحظه تصادف وحشتناک موتورسوار زن

کنکور تمام شد، آزمون‌زدگی ادامه دارد
سایت آوش

کنکور تمام شد، آزمون‌زدگی ادامه دارد

تعویق 50‌روزه برگزاری کنکور و امتحانات نهایی، پس از چند ماه‌ ابهام درباره زمان دقیق برگزاری آن، برنامه و ریتم زندگی بسیاری از داوطلبان و خانواده‌ها را برای مدتی طولانی تحت‌ تأثیر قرار داد.