قیمت طلا امروز




 تیم ملی ایران

 روزنامه هفت صبح / ۱ ساعت قبل

رامین رضاییان علیه رامین رضاییان قیام کرد!

سوژه اصلی هفته های اخیر فوتبال ایران رامین رضاییان ستاره تیم ملی در جام جهانی 2026 بود که در نهایت به فولاد خوزستان پیوست.
 رامین رضاییان علیه رامین رضاییان قیام کرد!
به گزارش هفت ورزشی، در حال حاضر زدن، تخریب و نقد رامین رضاییان راحت ترین کار دنیاست در حالی که باید پرسید: اشکال کار کجاست؟

چرا ستاره تیم ملی ایران در جام جهانی 2026 آمریکا یا به عبارت بهتر بهترین بازیکن و گلزن تمام ادوار حضور ایران در جام های جهانی فوتبال با 3 گل زده، حالا به بمب حاشیه و یکی از چهره های نامطلوب فوتبال کشورمان تبدیل شده است؟

کسی که باید مثل یک قهرمان از او استقبال می شد اما حتی یک رسانه امروز نمی تواند از این ستاره درخشان حمایت کند.

با این وجود به شخصه معتقدم "رامین رضاییان" در فوتبال ایران یک قربانی است. باور نمی کنید تا انتهای این گزارش با ما باشید؛

استارت حاشیه با ساشا سبحانی

 

رامین رضاییان پس از پایان جام جهانی 2026 راهی اسپانیا شد و خیلی زود هم شایعاتی مبنی بر پیوستن او به اوساسونا و آلمریا در فضای رسانه‌ای پیچید!

نکته عجیب اما نشانه‌هایی در پست‌ها و استوری‌های رامین رضاییان در اسپانیا و فرانسه دیده شد که با محتویات پست‌های ساشا سبحانی، آقازاده تحت پیگرد قوه قضاییه مشابه بود: فرودگاه مشترک، هواپیمای مشترک و لوکیشن مشترک!

 

عاشق کریس رونالدو و خودشیفتگی کامل

 

رامین رضاییان هر چقدر فوتبالیست و بازیکن خوبی است به همان نسبت بازیگر و سلبریتی خوبی نیست.

این در حالی است که رامین یک خودشیفتگی یا نارسسیسم آشکار دارد و عاشق کریستیانو رونالدوست.

رامین، ابر ستاره پرتغالی را الگوی خود قرار داده و سعی می کند هراز گاهی اسم رونالدو را بیاورد یا اینکه سیکس پک و بدن آماده اش را در اینستاگرام به نمایش بگذارد.

من بچه روستا هستم!

 

رامین رضاییان در برنامه تلویزیونی "فوتبال برتر" حضور پیدا کرد و اظهار داشت: من بچه روستا هستم!

نمی دانم چرا قبل و حین و بعد از این برنامه تلویزیونی کسی به رامین رضاییان نگفت: تو یکی کریس رونالدو نباش!

چرا یکی به او یادآوری نکرد: اگر بچه روستا هستی، سادیو مانه باش!

سادیو مانه که 450 هزار پوند صرف ساخت بیمارستان در روستای زادگاهش بامبالی در کشور سنگال کرده است. ستاره سابق لیورپول که چند مدرسه مجهز در روستای زادگاهش ساخته است و مصاحبه معروفی هم دارد که در آن گفته است:

« من 20 ماشین لوکس یا فراری، 20 ساعت الماس نشان و دو هواپیما یا جت اختصاصی می خواهم چه کار؟ قرار است با این چیزها چه کنم؟ من گرسنگی کشیدم، با پای برهنه بازی کردم و نتوانستم به مدرسه بروم. حالا که به لطف فوتبال به این جایگاه رسیدم، دوست دارم کمک کنم بچه های روستای زادگاهم گرسنگی نکشند، بتوانند به مدرسه بروند و حداقل پابرهنه فوتبال بازی نکنند و...»

به نظر شما اگر رامین رضاییان به جای پوشیدن پیراهن ساده و شوآف ساده زیستی و روستایی بودن، یک مدرسه یا یک کلاس درس در زادگاه خودش روستای سمسکنده ساری می ساخت چقدر تأثیرگذارتر بود؟

 

الگوبرداری از سلبریتی های مردمی و محبوب

 

سلبریتی ، قهرمان یا چهره های سرشناس، محبوب و مردمی در ایران و دنیا چه کسانی هستند؟

نمونه های معدودی در همین ایران می شناسیم که در کارهای عام المنفعه مشارکت دائمی دارند. چهره هایی که با حمایت مردم بالا آمدند اما مردم را فراموش نکرده و در سختی و شدائد کنار مردم بودند.

احسان و جوانمردی جهان پهلوان غلامرضا تختی در زلزله بویین زهرا، علی دایی در زلزله کرمانشاه و هادی ساعی در زلزله بم مشتی نمونه خروار کارهای خیرخواهانه و ماندگار به شمار می روند. کاش یکی هم به رامین رضاییان یادآوری می کرد می خواهی محبوب شوی دنبال بغض و مصاحبه کردن و آوردن اسم مردم نباش و از سلبریتی های مردمی و محبوب الگوبرداری کن، همین!

 

یک جوالدوز به دیگران و یک سوزن به خودمان!

 

شاید بهتر باشد خیلی هم یک طرفه به قاضی نرویم و یک سوزن هم به خودمان بزنیم.

به راستی ما رسانه ها در قبال رامین رضاییان ها چه کرده ایم؟ تا به حال شده از مهمان های فوتبالی خود بپرسیم: آخرین کتابی که خواندی چه بوده؟ بهترین فیلم سینمایی که در سینما مشاهده کردی کدام بوده است؟ بهترین نصیحتی که شنیدی؟ یا اینکه چقدر تلاش کردیم ستاره های ورزشی و فوتبالی را با فضای فرهنگی آشنا کنیم که اگر روبروی رسانه ها و مردم نشستند شرمنده نشوند؟

نه! ما هم مقصر هستیم. ما رسانه ها که رامین رضاییان و رامین رضاییان ها را روبروی خود نشانده و از شیطنت های نوجوانی و جوانی آنها پرسیده و طرف را له کرده ایم تا خودمان وایرال شده و بهتر دیده شویم.

 

گله و گلایه ایجنت رامین از رسانه

 

چندی پیش برحسب اتفاق در یکی از هتل های تهران با امیرهوشنگ سعادتی ایجنت رامین رضاییان برخورد کردم.

مدیربرنامه های رامین رضاییان که مرد محترمی است از نگارنده گله و گلایه داشت و مدعی شد علیه او نوشتم و انتقاد کردم.

آن روز عجله داشتم و باید جایی می رفتم، بنابراین خیلی فرصت نشد گفت و گو کنیم اما بسیار امیدوارم سعادتی این گزارش را ببیند و ملاحظه کند.

جمله مشهور جرج برنارد شاو و فوتبال ایران

 

جرج برنارد شاو نمایشنامه نویس و طنزپرداز ایرلندی جمله مشهوری دارد و می گوید:« بشر یاد گرفت چگونه مثل یک پرنده در آسمان پرواز کند. یاد گرفت چه طور مثل ماهی در دریا شنا کند اما بلد نیست چگونه روی زمین مثل آدم زندگی کند!»

به نظر می رسد حق با این نویسنده شهیر و فقید باشد اما بشر بیش از هر چیز نیاز به استاد و مشاور دارد و من و رامین رضاییان و کل فوتبال ایران هم از این قاعده مستثنی نیستیم.

مینو رایولا، زلاتان، سعادتی و رامین رضاییان

 

مینو رایولا ایجنت فقید و سابق زلاتان ابراهیموویچ، پل پوگبا، ماریو بالوتلی، روبینیو، دی لیخت، ارلینگ هالند و ... یک پیتزا فروش ایتالیایی در شهر هارلم هلند بود.

کسی که اولین بار به عنوان یک مترجم دنیس برگ کمپ را به اینترمیلان ایتالیا برد و بعدها کاشف زلاتان ابراهیموویچ لقب گرفت.

رایولا می‌توانست به 7 زبان صحبت کند وابراهیموویچ در کتاب خود با عنوان «من زلاتان هستم» گفت: «من واقعاً نمی‌دانستم باید انتظار چه کسی را داشته باشم، احتمالاً مردی که پیراهن راه راه پوشیده با یک ساعت طلایی بزرگ. اما با چه کسی مواجه شدم؟ مردی با شلوار جین و تی‌شرت نایکی و شکمی مثل «تونی سوپرانو» بازیگر. و بعد که غذا سفارش دادیم، فکر می‌کنید برای ما چه آوردند؟ چند تکه سوشی با آووکادو و میگو؟ غذایی که آوردند به اندازه 5 نفر بود و او شروع به خوردن کرد.»

رایولا در اولین برخورد با ستاره سوئدی، سوییچ پورشه زلاتان جوان اول آژاکس را برداشت و گفت:« برای تو زود است سوار پورشه شوی! اگر می خواهی به ایتالیا بروی و مثل دیوید ترزه گه سالی 20 گل یا بیشتر بزنی نباید پورشه سوار شوی!»

مینو رایولا نه فقط ایجنت بلکه یک برادر بزرگ تر برای زلاتان بود که بهترین تیم ها را انتخاب و بیشترین پول را برای ابراهیمویچ گرفت.

رامین رضاییان خودش پشیمان است یا نه؟

 

شاید رامین رضاییان خودش هم پشیمان باشد که چرا به جای فوتبال درخشان او در جام جهانی حالا همه درباره حواشی اش صحبت می کنند. بگذارید یک خاطره تعریف کنم:

« حدود 10 سال پیش خواب بودم که صبح خیلی زود تلفن همراهم زنگ خورد. برداشتم و دیدم رامین است! از ترکیه برگشته بود، درست همان زمانی که ماجرای ریزه اسپور پیش آمده و پرسپولسی ها و برانکو سرمربی وقت این تیم به شدت علیه رامین رضاییان موضع گرفته بودند. برانکو فکر می کرد رامین ستاره محبوبش مهدی طارمی را گول زده و به ترکیه برده و ...خلاصه رامین تماس گرفت و از من خواست که از علی کریمی خواهش کنم نزد برانکو وساطت کند که برگردد تمرین پرسپولیس! از آنجایی که رابطه خوبی با رامین داشتم با علی کریمی تماس گرفتم و پیدایش نکردم و دقایقی بعد به تلفن همراه خدابیامرز دکتر مهدی خانبانی دوست صمیمی کریمی زنگ زدم. داستان را تعریف کردم که گفت اتفاقا کنار علی هستیم و به اتفاق نزد برانکو می رویم که قهوه بخوریم. حتما هم وساطت رامین را خواهیم کرد اما... چشمتان روز بد نبیند! یکی دو ساعت بعد دکتر خانبانی تماس گرفت درحالی که صدای فریادها و عصبانیت علی کریمی از آن طرف خط هم شنیده می شد و... پرسیدم چی شد؟ مرحوم خانبانی گفت که برانکو گفته است رامین، تلفن من را بلاک کرده و ... واقعا ماندم چه بگویم؟! خجالت زده شدم اما از آنجایی که با رامین رابطه دوستانه ای داشتم و متوجه پشیمانی اش شدم با دکتر علی اکبر طاهری تلفنی تماس گرفتم و از او خواهش کردم رامین را برگرداند و ...»

امروز هم مطمئن هستم رامین در خلوت خودش بابت یکسری اتفاقات پشیمان است و امیدوارم کسانی پیدا شوند کنارش باشند.

تصورش را بکن رامین این مصاحبه را می کرد

 

تصورش را بکنید رامین رضاییان پس از آن نمایش درخشان در جام جهانی، به جای بازی روحی و روانی با اعصاب هواداران استقلال، مصاحبه می کرد و می گفت:« من پیشنهادات داخلی و خارجی خوبی دارم اما در این شرایط که پنجره استقلال بسته است نمی توانم این تیم را تنها بگذارم. در این شرایط روی آن را ندارم که حرف از رفتن بزنم. به عنوان یک مهمان و بازیکن سابق پرسپولیس آنها من را پذیرفتند. بهترین قرارداد را بستند، شماره 10 را به من دادند و حتی اجازه دادند بازوبند کاپیتانی را در سال اول حضورم بر بازو ببندم. هواداران استقلال برای من شعر ساختند و نمی توانم امروز این تیم را تنها بگذارم.»

اگر رامین این مصاحبه را می کرد چه می شد؟ بُت می شد و شاید با رقمی معقول و محبوبیتی بی نظیر در استقلال می ماند اما...

باز هم معتقدم رامین تنهاست، رامین قربانی است و رامین محصول این فوتبال و فرهنگ معیوب جامعه ماست که نه استادی کنار سلبریتی ها می گذارد، نه مشاوری و نه حتی آموزشی و فقط و فقط از آنها استفاده می کند و...

مخلص کلام آن که به قول احمد شاملو:

هرگز کسی اینگونه فجیع به کُشتن خود برنخاست

که من به زندگی نشستم!

پی نوشت؛ رامین رضاییان در نهایت دیروز دوباره به فولاد خوزستان پیوست در حالی که به نظر می رسد تنها تصمیم و کار درست او پس از جام جهانی 2026 بوده باشد.

 

 







چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ - 19 August 2026
تجارت در تله ارز - سایت خبری اقتصاد پویا
سایت اقتصاد پویا

تجارت در تله ارز - سایت خبری اقتصاد پویا

رضا قیدر / فعال اقتصادی زمانی می‌تواند برای تجارت خارجی برنامه‌ریزی کند که بداند با چه نرخی ارز مورد نیاز خود را تأمین خواهد کرد، چه زمانی ارز به دستش می‌رسد، چگونه می‌تواند پول حاصل از صادرات را بازگرداند و در نهایت چه مقدار از درآمد ارزی او پس از عبور از مسیرهای قانونی و [ ]
سایت اکوایران

نسخه اقتصاددانان برای بنزین؛ اصلاح قیمت بدون اصلاحات جواب نمی‌دهد

یک چهارم تجارت ایران تا اطلاع ثانوی قفل شد
سایت هم میهن

یک چهارم تجارت ایران تا اطلاع ثانوی قفل شد

ایران یا باید برای تمدید مهلت با آمریکا وارد مذاکره شود و یا برای این شریک تجاری بزرگ جایگزین پیدا کند. در غیر این صورت کمبود پول و کالا، بیش از امروز به اقتصاد فشار وارد خواهد کرد.
حداقل و حداکثر حقوق بازنشستگان اعلام شد/ چند نفر ماهی ۸.۴۰۰.۰۰۰ تومان دریافت می‌کنند؟
سایت خبرآنلاین

حداقل و حداکثر حقوق بازنشستگان اعلام شد/ چند نفر ماهی ۸.۴۰۰.۰۰۰ تومان دریافت می‌کنند؟

براساس آخرین آمار منتشر شده از سوی صندوق بازنشستگی کشوری، ضریب پشتیبانی (نسبت کسورپردازان به حقوق‌بگیران) این صندوق به ۰.۴۳ رسیده این درحالیست که براساس تجربیات بین‌المللی، یک صندوق بازنشستگی پایدار دارای نسبت پشتیبانی حداقل ۳ و در سطح مطلوب ۶ تا ۷ است.
بحران بعد از جنگ و فرسایش اجتماعی؛ ایران با بحران آب و برق و گرانی چه خواهد کرد؟
سایت رویداد‌ ۲۴

بحران بعد از جنگ و فرسایش اجتماعی؛ ایران با بحران آب و برق و گرانی چه خواهد کرد؟

همزمان با تمرکز افکار عمومی بر تحولات نظامی و دیپلماتیک، بحران آب و برق در ایران وارد مرحله تازه‌ای شده است؛ بحرانی که ریشه آن فقط در جنگ و تحریم نیست و سال‌ها ناترازی، فرسودگی زیرساخت‌ها، کمبود سرمایه‌گذاری و خطا‌های سیاست‌گذاری را در خود جمع کرده است.
۴۴ میلیون تومان برای یک زندگی دو نفره کافی است؟
سایت اعتماد آنلاین

۴۴ میلیون تومان برای یک زندگی دو نفره کافی است؟

اگر یک خانوار دو نفره در تهران را در نظر بگیریم که هر دو نفر شاغل و کارمند باشند و حداقل دریافتی یک فرد متأهل را دریافت کنند، مجموع درآمد ماهانه آنها حدود ۴۴ میلیون تومان خواهد بود. این مبلغ ممکن است بخش مهمی از هزینه‌های ضروری مانند خوراک، قبوض و رفت‌وآمد را پوشش دهد؛ اما اگر هزینه‌هایی مثل آموزش، سفر، …
سهم ناچیز زنان از مشاغل پردرآمد
سایت تجارت نیوز

سهم ناچیز زنان از مشاغل پردرآمد

با رشد سریع مشاغل مرتبط با هوش مصنوعی و تبدیل شدن این حوزه به یکی از پردرآمدترین بخش‌های بازار کار جهان، زنان در شرکت‌های فعال در حوزه هوش مصنوعی، از سمت‌های مدیریتی ارشد تا موقعیت‌های شغلی عادی، همچنان حضور کمتری دارند.
نوسازی؛ شرط بقای تولید - سایت خبری اقتصاد پویا
سایت اقتصاد پویا

نوسازی؛ شرط بقای تولید - سایت خبری اقتصاد پویا

حسین جلیلی بال / اقتصاد ایران برای دستیابی به رشد پایدار نیازمند صنعتی است که بتواند با هزینه کمتر، کیفیت بالاتر و فناوری روز تولید کند. کارخانه‌ای که با ماشین‌آلات فرسوده فعالیت می‌کند، انرژی بیشتری مصرف می‌کند، ضایعات بیشتری دارد و در برابر رقبای داخلی و خارجی قدرت رقابت کمتری خواهد داشت. بنابراین …
حرکت به سوی ایران مدرن - سایت خبری اقتصاد پویا
سایت اقتصاد پویا

حرکت به سوی ایران مدرن - سایت خبری اقتصاد پویا

حسین کریمی نمی‌توان از تحول دیجیتال، دولت هوشمند، تجارت الکترونیک، کسب‌وکارهای اینترنتی و اقتصاد مبتنی بر داده سخن گفت، اما همزمان دسترسی به اینترنت را با محدودیت، اختلال و بی‌ثباتی مواجه کرد.اقتصاد دیجیتال پیش از آنکه به تجهیزات و نرم‌افزار وابسته باشد، به «اعتماد» نیاز دارد. یک کسب‌وکار آنلاین باید …
مسیر تازه ایران برای پیوندهای مالی منطقه‌ای - سایت خبری اقتصاد پویا
سایت اقتصاد پویا

مسیر تازه ایران برای پیوندهای مالی منطقه‌ای - سایت خبری اقتصاد پویا

کریمی/ این نشست به‌صورت مجازی و به میزبانی مرکز اطلاعات مالی ایران برگزار شد و نمایندگانی از گروه اوراسیا، مرکز اطلاعات مالی ازبکستان و بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران در آن حضور داشتند. هدف اصلی، عملیاتی کردن بند ۹ برنامه کمک‌های فنی گروه اوراسیا به ایران و فراهم کردن زمینه‌ای برای انتقال تجربه در حوزه …
هشدارهای اقتصاددان
سایت روزنامه سازندگی

هشدارهای اقتصاددان

مسعود نیلی نگران چیست؟
امارات از ترس تصمیم جدید گرفت + جزئیات
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

امارات از ترس تصمیم جدید گرفت + جزئیات

امارات که در ماه‌های اخیر با وجود تنش‌های منطقه، نفتکش‌های خود را روانه تنگه هرمز می‌کرد، حالا با توقف کامل تردد در این آبراه، از کاهش فروش نفت خود به آسیا خبر داده است.
سایت اکوایران

پیام پنهان باب المندب به بازارها/تجارت جهانی در انتظار ثبات

معمایِ بزرگ جنگ ایران | کمک به کاهش «شوک نفتی» تنگه هرمز چه منافع اقتصادی برای چین داشت؟ | چین ذخایر مخفی دارد؟
سایت اقتصادنیوز

معمایِ بزرگ جنگ ایران | کمک به کاهش «شوک نفتی» تنگه هرمز چه منافع اقتصادی برای چین داشت؟ | چین ذخایر مخفی دارد؟

اقتصادنیوز: بزرگترین رقیب آمریکا به تنهایی از بحران جهانی انرژی جلوگیری می‌کند. هیچ کس نمی‌داند این کشور چگونه یا چرا این کار را انجام می‌دهد.
چرا FATF با یک امضا حل نمی‌شود؟ / پشت پرده هزینه‌های اقتصاد تحریمی ایران
سایت اقتصاد ۲۴

چرا FATF با یک امضا حل نمی‌شود؟ / پشت پرده هزینه‌های اقتصاد تحریمی ایران

ایران هنوز از وضعیت پرخطر FATF خارج نشده است و در آخرین وضعیت رسمی، همچنان مشمول فراخوان برای اعمال اقدامات مقابله‌ای قرار دارد. نشست ژوئن ۲۰۲۶ این وضعیت را تغییر نداد و FATF همچنان ایران را در کنار کره شمالی در زمره حوزه‌های پرخطر قرار داده است.
زندگی با حقوق ۲۵ میلیونی و هزینه ۹۰ میلیونی/ وقتی ناترازی معیشت از تمامی ناترازی‌ها پیشی می‌گیرد
سایت اقتصاد ۲۴

زندگی با حقوق ۲۵ میلیونی و هزینه ۹۰ میلیونی/ وقتی ناترازی معیشت از تمامی ناترازی‌ها پیشی می‌گیرد

هزینه زندگی یک خانواده کارگری در پایان تیرماه از ۹۰ میلیون تومان عبور کرده، در حالی که دریافتی یک کارگر متأهل با تمام مزایا حدود ۲۵ میلیون تومان است؛ این شکاف ۶۵ میلیون تومانی تصویری از فرسایش قدرت خرید، کوچک‌شدن سفره و عمیق‌تر شدن فقر در میان مزدبگیران است.
خبرگزاری ایرنا

فیلم| زندگی در دنیای شایدها برازنده مردم ایران نیست

بازارسازی بدون خروج از ساختار رانتی
سایت هم میهن

بازارسازی بدون خروج از ساختار رانتی

وجود بازار به‌تنهایی به معنای حرکت به سمت یک ساختار اقتصادی توسعه‌گرا نیست. از منظر اقتصادی ، پرسش مهم‌تر این است که در این بازار چه چیزی مبادله می‌شود و منشأ ارزش آن چیست؟
بازار خودرو آرام اما بدون مشتری!
سایت ایران آنلاین

بازار خودرو آرام اما بدون مشتری!

بازار خودرو دیروز هم روز آرامی را پشت سر گذاشت. قیمت‌ها در بیشتر مدل‌ها تغییر چندانی نداشت و معاملات نیز همچنان در سطح پایینی قرار داشت.
افزایش فاصله تورم و دستمزد؛ شکاف ۶ واحد درصدی سفره کارگران+ جدول
سایت اکونگار

افزایش فاصله تورم و دستمزد؛ شکاف ۶ واحد درصدی سفره کارگران+ جدول

گزارش رسمی مرکز آمار نشان می‌دهد که نرخ تورم نقطه‌ای خوراکی‌ها در تیرماه به رقم تکان‌دهنده ۱۲۸.۱ درصد رسیده است، شکاف میان وعده‌های مسئولان و واقعیت‌های معیشتی طبقه کارگر بیش از پیش عمیق شده است.
پیش‌بینی یک اقتصاددان از تورم نیمه دوم سال
سایت اقتصاد ایرانی

پیش‌بینی یک اقتصاددان از تورم نیمه دوم سال

اقتصادایرانی: تورم سالانه ۶۶ درصدی در حالی به یکی از بی‌سابقه‌ترین سطوح خود رسیده که دولت در حال بررسی افزایش قیمت حامل‌های انرژی و بنزین است؛ تصمیمی که به گفته آلبرت بغزیان، استاد اقتصاد دانشگاه تهران، می‌تواند موج تازه‌ای از افزایش قیمت‌ها را به راه بیندازد.
    
مسکن از روی کاغذ تا روی زمین
خبرگزاری ایسنا

مسکن از روی کاغذ تا روی زمین

دولت چهاردهم با دو رویکرد اصلی شامل مسکن حمایتی و استیجار عمومی قصد دارد دهک‌هایی را که سال‌ها از گردونه بخش مسکن خارج بوده‌اند، وارد این چرخه کند.
دولت ایران کوچک است یا فقط کوچک دیده می‌شود؟ بودجه، همه واقعیت را نمی‌گوید
خبرگزاری برنا

دولت ایران کوچک است یا فقط کوچک دیده می‌شود؟ بودجه، همه واقعیت را نمی‌گوید

برنا_گروه اقتصادی؛ ایران در ظاهر، دولتی با مخارج عمومی حدود ۲۰ تا ۳۰ درصد تولید ناخالص داخلی دارد، اما این رقم لزوما تصویر کاملی از اندازه واقعی دولت ارائه ن...
هزینه پنهان توقف خط تولید
سایت جهان صنعت نیوز

هزینه پنهان توقف خط تولید

خرابی تجهیزات می‌تواند هزینه‌های سنگینی به صنایع تحمیل کند. در این مطلب نقش هوش مصنوعی، اینترنت اشیا و نرم افزار نگهداری و تعمیرات در کاهش توقف تولید را بررسی می‌کنیم.
[مسعود دشتی درخشان] معنای بشکه در بازار نفت
سایت اطلاعات آنلاین

[مسعود دشتی درخشان] معنای بشکه در بازار نفت

اگر اوپک‌پلاس نگران مازاد عرضه نیست، چرا درست پس از بازگرداندن بخش بزرگی از کاهش تولید خود، تصمیم گرفته افزایش عرضه را متوقف کند؟
خصوصی‌ سازی به سبک دولت؛ عقب‌نشینی تاکتیکی یا توزیع جدید رانت؟/ پشت پرده واگذاری تازه سایپا چیست؟
سایت اقتصاد ۲۴

خصوصی‌ سازی به سبک دولت؛ عقب‌نشینی تاکتیکی یا توزیع جدید رانت؟/ پشت پرده واگذاری تازه سایپا چیست؟

پرونده خصوصی‌ سازی خودروسازان بار دیگر با واگذاری سایپا به بخش خصوصی باز شده، اما حفظ سهم ۲۰ درصدی دولت و تغییر معیار‌های «اهلیت» خریداران این پرسش را جدی‌تر کرده است که آیا قرار است سایپا واقعاً خصوصی شود یا تنها شکل تازه‌ای از همان خصولتی‌سازی قدیمی بازتولید شود.
خانه بر آب؛ سودای کنترل اجاره بها با دستور
روزنامه عصر اقتصاد

خانه بر آب؛ سودای کنترل اجاره بها با دستور

مریم غدیرپور وزیر راه و شهرسازی در مراسم بیست و ششمین نمایشگاه صنعت ساختمان، با رویکردی که بوی تکرار تجربه‌های تلخ گذشته را می‌داد، از ضرورت ورود دولت به تنظیم گری بازار اجاره و سوق دادن بافت‌های فرسوده به سمت اجاره داری حرفه‌ای سخن گفت و در حالی که بنرهای تبلیغاتی انبوه سازان، نوید رونق
هزینه‌هایِ پنهان اختلال و قطع اینترنت | سپندارند: عادت سیاست‌گذار به قطع اینترنت، خطرناک‌تر از خسارت مقطعی است
سایت اقتصادنیوز

هزینه‌هایِ پنهان اختلال و قطع اینترنت | سپندارند: عادت سیاست‌گذار به قطع اینترنت، خطرناک‌تر از خسارت مقطعی است

اقتصادنیوز:صادق سپندارند، استاد دانشگاه تهران، می‌گوید خسارت واقعی قطع و اختلال اینترنت بسیار فراتر از اعداد رسمی است و بخش بزرگی از آن در مهاجرت نیروی انسانی، توقف توسعه کسب‌وکارها و ایده‌هایی که هرگز شکل نمی‌گیرند، پنهان می‌ماند.
نقد یک الگوی حکمرانی؛ از تعدد مراکز تصمیم گیری و تضعیف بخش خصوصی تا فقدان حکمرانی متمرکز | تجربه‌ها دیر شنیده می‌شوند و هزینه در سطح کل سیستم پرداخت می‌شود
سایت اقتصادنیوز

نقد یک الگوی حکمرانی؛ از تعدد مراکز تصمیم گیری و تضعیف بخش خصوصی تا فقدان حکمرانی متمرکز | تجربه‌ها دیر شنیده می‌شوند و هزینه …

اقتصادنیوز:گاهی برای فهم بحران‌های امروز باید به سخنانی بازگشت که سال‌ها پیش گفته شدند، اما کمتر شنیده شدند.
راهکار چهارم حل مشکل قیمت بنزین در ایران | غلامرضا سلامی: چرا اصلاح قیمت حامل‌های انرژی را به یک تصمیم بزرگ و پرهزینه تبدیل کرده‌ایم؟
سایت اقتصادنیوز

راهکار چهارم حل مشکل قیمت بنزین در ایران | غلامرضا سلامی: چرا اصلاح قیمت حامل‌های انرژی را به یک تصمیم بزرگ و پرهزینه تبدیل …

اقتصادنیوز: اگر دولت‌ها از سال‌ها پیش، به‌جای ثابت نگه داشتن قیمت اسمی حامل‌های انرژی، قیمت آن را به‌صورت ماهانه یا حتی متناسب با شرایط اقتصادی و تورم تعدیل می‌کردند، جامعه به‌تدریج با این تغییرات سازگار می‌شد.
افزایش قیمت بنزین، مسیر حرکت نقدینگی را تغییر می‌دهد؟ | گلوانی: گرانی بنزین یک شوک موقت تورمی ایجاد می‌کند نه تورم 150 درصدی!
سایت اقتصادنیوز

افزایش قیمت بنزین، مسیر حرکت نقدینگی را تغییر می‌دهد؟ | گلوانی: گرانی بنزین یک شوک موقت تورمی ایجاد می‌کند نه تورم 150 درصدی!

اقتصادنیوز: یک پژوهشگر و کارشناس اقتصادی گفت: در حال حاضر تورم ماهانه بالای ۵ تا ۶ درصد است و تورم نقطه‌ای و سالانه نیز بالای 83 یا 84 درصد قرار دارد. بنابراین این‌طور نیست که اگر در قیمت بنزین افزایش جدی صورت بگیرد، تورم ناگهان به سمت ۱۵۰ درصد یا اعداد مشابه حرکت کند؛ چنین اتفاقی رخ نخواهد داد.
سرمقاله خراسان/ بنزین؛ برای ۱۰درصد کمبود، جراحی راه نیندازید | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

سرمقاله خراسان/ بنزین؛ برای ۱۰درصد کمبود، جراحی راه نیندازید | آخرین خبر

خراسان/ «بنزین؛ برای ۱۰درصد کمبود، جراحی راه نیندازید » عنوان یادداشت روز در روزنامه خراسان به قلم مصطفی غنی زاده است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید: یکی از ادعاهای موجود این است که محاصره دریایی و ضربه دشمن به پالایشگاه‌های کشور موجب ناترازی مضاعف در عرصه بنزین شده است. معاون رئیس جمهور آقای س
افزایش هزینه بدهی در جهان
روزنامه دنیای اقتصاد

افزایش هزینه بدهی در جهان

بازار اوراق قرضه دولتی در اقتصادهای بزرگ جهان تحت فشار قرار گرفته است؛ فشاری که بازده اوراق بلندمدت را به بالاترین سطوح دهه‌های اخیر رسانده است. رشد قیمت نفت، نگرانی درباره ماندگاری تورم، کسری‌های بودجه‌ای سنگین و افزایش انتشار اوراق برای تامین سرمایه‌گذاری‌های مرتبط با هوش مصنوعی، همزمان به بازار بدهی …
         
 خودروسازان؛ نگران توسعه «مسیر موازی واردات»
روزنامه دنیای اقتصاد

 خودروسازان؛ نگران توسعه «مسیر موازی واردات»

در شرایطی که خودروسازان داخلی نسبت به توسعه تردد خودروهای خارجی در مناطق آزاد و تمدید مجوزهای آن ابراز مخالفت کرده‌اند، پلیس راهور فراجا از سازوکاری خبر داده که می‌تواند حضور خودروهای خارجی در این مناطق را از یک تردد کوتاه‌مدت به حضور بلندمدت تبدیل کند.
لوکس‌بازی در شمال تهران وسط جنگ/ خانه کلنگی متری 2.5 میلیارد تومان به فروش می  رسد/ تهران؛ گران‌تر از مونیخ و پاریس شد!
سایت اقتصادنیوز

لوکس‌بازی در شمال تهران وسط جنگ/ خانه کلنگی متری 2.5 میلیارد تومان به فروش می رسد/ تهران؛ گران‌تر از مونیخ و پاریس شد!

اقتصادنیوز: بازار مسکن تهران در مقایسه با بسیاری از شهرهای بزرگ جهان، دیگر صرفاً یک بازار گران در سطح منطقه محسوب نمی‌شود و در برخی مقایسه‌های بین‌المللی، قیمت هر مترمربع یک واحد لوکس در منطقه یک پایتخت تهران به محدوده شهرهای گران‌قیمت جهان رسیده است.
سایت اکوایران

تخریب یا جریمه؟ ابهام در اجرای نامه شورای امنیت کشور

ترویج ممدانی؟
روزنامه شرق

ترویج ممدانی؟

تا چند ماه پیش می‌شد آنچه را در نیویورک اتفاق افتاد، به ویژگی‌های خاص این شهر نسبت داد؛ شهری گران، جوان، مهاجرپذیر و متمایل به دموکرات‌ها که زهران ممدانی در آن با وعده مهار هزینه زندگی به قدرت رسید. حالا اما پیروزی عبدال السید در میشیگان، پرسش دیگری را پیش کشیده است: آیا «پدیده نیویورک» از مرزهای این …
«بانک سرمایه» همچنان در باتلاق زیان‌دهی/ چراغِ روشنِ بانک به بهای ۳۶ میلیارد تومان زیان در هر روز؟!
سایت تابناک

«بانک سرمایه» همچنان در باتلاق زیان‌دهی/ چراغِ روشنِ بانک به بهای ۳۶ میلیارد تومان زیان در هر روز؟!

بانک سرمایه با همان نسخه قدیمی زیان و ناترازی وارد ۱۴۰۵ شده است. بانکی با سرمایه ثبتی ۴۰۰ میلیارد تومان، در حالی به پایان بهار رسیده که زیان انباشته‌اش از ۷۹...
سقوط آزاد ایران‌خودرو در دستان کروز / از وعده اعدام تا رکورد زیان ! - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

سقوط آزاد ایران‌خودرو در دستان کروز / از وعده اعدام تا رکورد زیان ! - مردم سالاری آنلاین

در حالی که مصرف‌کنندگان با افزایش قیمت خودروها دست و پنجه نرم می‌کنند، گزارش مالی جدید ایران‌خودرو شوکه‌کننده است ؛ زیان این شرکت ۱۳۶ درصد رشد کرده است! و این یعنی افزایش قیمت نیز نتوانسته جلوی سقوط مالی شرکت را بگیرد.
پاشنه آشیل محاصره دریایی ایران | برنامه‌ آمریکا برای ضربه زدن به صادرات نفت ایران
سایت اقتصادنیوز

پاشنه آشیل محاصره دریایی ایران | برنامه‌ آمریکا برای ضربه زدن به صادرات نفت ایران

اقتصادنیوز: ناوهای آمریکایی به تعمیر و نگهداری منظم نیاز دارند و استقرار طولانی‌مدت آنها می‌تواند توان عملیاتی نیروی دریایی آمریکا را کاهش دهد. از سوی دیگر، ایران همچنان تنگه هرمز را در اختیار دارد و می‌تواند با استفاده از ابزارهای نامتقارن و فشار بر زیرساخت‌های انرژی منطقه، هزینه‌های ادامه جنگ را افزایش …
حمله تند نماینده مجلس به صنعت خودرو از اتهام گران‌فروشی مدیران خودرو تا بیش‌اظهاری واردکنندگان
سایت اسب بخار

حمله تند نماینده مجلس به صنعت خودرو از اتهام گران‌فروشی مدیران خودرو تا بیش‌اظهاری واردکنندگان

مجتبی یوسفی در برنامه «میز اقتصاد» مجموعه‌ای از ادعاهای سنگین درباره ارزش‌گذاری خودروهای مونتاژی، نحوه تخصیص ارز و قیمت‌سازی از مسیر شرکت‌های واسطه مطرح کرد. به گفته این نماینده مجلس، مدیران خودرو طی پنج سال حدود ۶ میلیارد دلار ارز دریافت کرده، درحالی‌که ارزش مبنای برخی محصولات این شرکت پس از ورود نهادهای …
تجارت زیر آتش
روزنامه تعادل

تجارت زیر آتش

اقتصاد ایران در شرایطی وارد ماه‌های میانی سال شده که مجموعه‌ای از شاخص‌های اقتصادی و تجاری، از عمیق‌تر شدن رکود و دشوارتر شدن مسیر تولید و تجارت حکایت دارد....
نظر 11 اقتصاددان درباره سه سناریوی بنزینی روی میز دولت | چرا افزایش قیمت به آشوب می‌رسد؟ | چرا شرایط پساجنگ حساس‌تر است؟
سایت اقتصادنیوز

نظر 11 اقتصاددان درباره سه سناریوی بنزینی روی میز دولت | چرا افزایش قیمت به آشوب می‌رسد؟ | چرا شرایط پساجنگ حساس‌تر است؟

اقتصادنیوز:اقتصاددانان و متخصصان حوزه انرژی نظرات خود را در موضوع بنزین برای اکوایران ارسال کرده و مسئله بنزین را از زوایای مختلف مورد بررسی قرار دادند.
فرسایش خاموش
روزنامه دنیای اقتصاد

فرسایش خاموش

بخش زیادی از این میزان آسیب‌پذیری موجود در تبلیغات ذاتی است. تبلیغات همیشه نخستین هزینه‌ای است که در بحران حذف می‌شود؛ همان بودجه‌هایی که روزی محور رشد بودند، امروز نخستین گزینه برای صرفه‌جویی‌اند. اما آنچه امروز تجربه می‌کنیم دیگر یک شوک ناگهانی نیست؛ یک وضعیت فرسایشی ممتد است، بی‌افق روشن. در چنین …
هدیه‌هایی که سبد خرید را سنگین می‌کنند
سایت جوان آنلاین

هدیه‌هایی که سبد خرید را سنگین می‌کنند

بن‌هدیه و تخفیف‌های پلکانی مشتری را به خرید اقلام بیشتر از نیاز اولیه و پرداخت مبلغ بالاتر سوق می‌دهند و به‌نوعی رهزنی بازاری است
تأثیر جنگ بر معیشت
سایت روزنامه سازندگی

تأثیر جنگ بر معیشت

غلامرضا نوری‌قزلجه ، وزیر جهاد کشاورزی در نشست خبری مطرح کرد: افزایش هزینه‌های تولید به دلیل وقوع جنگ است
جنگ بر سر لیتیوم
سایت روزنامه سازندگی

جنگ بر سر لیتیوم

رقابت بر سر مواد معدنی حیاتی، چگونه مسیر اقتصاد جهان را تغییر می‌دهد؟
جنگ علیه دارو
سایت روزنامه سازندگی

جنگ علیه دارو

چگونه وعده «عدم حذف ارز ترجیحی» به آزادسازی قیمت‌ها و جهش ۲۰‌ برابری نرخ دارو انجامید
قربانیان بی‌ثباتی
روزنامه دنیای اقتصاد

قربانیان بی‌ثباتی

همان‌طور که آگاه هستید تحولات اخیر و تجربه تنش‌های نظامی و اجتماعی متناوب صنعت تبلیغات کشور را دچار چالش‌های متعددی کرده‌ و از پس هر کدام، این صنعت توقف‌های طولانی‌مدتی را تجربه کرده ‌است.
پشیمانی استراتژیک: تاوان سنگین تصمیم‌های اشتباه
روزنامه دنیای اقتصاد

پشیمانی استراتژیک: تاوان سنگین تصمیم‌های اشتباه

در ادبیات علمی، پشیمانی را احساسی منفی و مبتنی بر مقایسه تعریف کرده‌اند. به بیان ساده‌تر، وقتی فرد متوجه می‌شود که اگر در گذشته به جای انتخاب گزینه حاضر گزینه‌ دیگری را انتخاب می‌کرد، الان وضعیت بهتری داشت، دچار احساس پشیمانی می‌شود که چرا آن گزینه را انتخاب نکردم. بل و لومز و ساگدن، نخستین کسانی بودند …
خاستگاه‌های تاریخی ثروت و رفاه
روزنامه دنیای اقتصاد

خاستگاه‌های تاریخی ثروت و رفاه

چرا برخی جوامع در طول دو قرن گذشته توانسته‌اند به ثروت، رفاه، تولید و سطح زندگی بی‌سابقه‌ای دست یابند، درحالی‌که برخی دیگر همچنان با فقر، رشد اقتصادی پایین، بی‌ثباتی و توسعه‌نیافتگی مواجه‌اند؟ آیا ثروتمند شدن کشورها نتیجه برخورداری از منابع طبیعی، موقعیت جغرافیایی و دسترسی به بازارهاست یا باید ریشه‌های …
         
چرا عجم‌اوغلو بی‌جهت ستایش می‌شود؟
روزنامه دنیای اقتصاد

چرا عجم‌اوغلو بی‌جهت ستایش می‌شود؟

در سال ۲۰۲۴، دارون عجم‌اوغلو از موسسه فناوری ماساچوست (MIT)، به‌همراه سایمون جانسون و جیمز رابینسون، جایزه نوبل اقتصاد را برای پژوهش‌هایشان درباره چگونگی شکل‌دهی نهادها به رفاه اقتصادی دریافت کرد. آقای عجم‌اوغلو تنها ۵۸ سال دارد، اما مدتی است که به چهره مسلط این رشته تبدیل شده است. او هفت کتاب نوشته، …
نوشدارو برای گرانی گوشی؟
روزنامه دنیای اقتصاد

نوشدارو برای گرانی گوشی؟

بازار گوشی داشت افسارگسیخته عمل می‌کرد. رشد حداقل دوبرابری قیمت تمام محصولات، مسوولان را به این مهم واداشت تا با تخصیص سهمیه به واردات گوشی موبایل موافقت کنند. این جمله خبر داغ امروز است. فرود عسگری، رئیس‌کل گمرک ایران، از موافقت وزارت صنعت، معدن و تجارت با تخصیص سهمیه واردات تلفن همراه خبر داد.
منشأ تورم کجاست؟ + فایل صوتی
روزنامه دنیای اقتصاد

منشأ تورم کجاست؟ + فایل صوتی

اقتصاد ایران سال‌هاست با تورمی مزمن و بالا دست‌وپنجه نرم می‌کند. در اغلب تحلیل‌ها، رشد نقدینگی و سیاست‌های پولی انبساطی به‌عنوان مهم‌ترین عامل تورم معرفی می‌شوند. این دیدگاه، هرچند بخشی از واقعیت را بیان می‌کند، اما همه حقیقت نیست. اگر تورم ایران صرفا یک پدیده پولی بود، باید رابطه‌ای تقریبا ثابت و قابل …
جولان خودرو‌های بنزین‌خوار در سایه مماشات مسئولان درگیر «تعارض منافع»
سایت جوان آنلاین

جولان خودرو‌های بنزین‌خوار در سایه مماشات مسئولان درگیر «تعارض منافع»

جوان آنلاین: آبان سال گذشته، همزمان با افزایش مصرف بنزین در کشور، رئیس‌جمهور، خودروسازان را به صراحت تهدید به تعطیلی کرد و گفت: «اگر مصرف تولیدات داخلی بهینه...
نظرسنجی بنزین؛ انتخاب یا ناگزیری؟
روزنامه دنیای اقتصاد

نظرسنجی بنزین؛ انتخاب یا ناگزیری؟

ناترازی عرضه و تقاضای بنزین، دولت را میان سه مسیر اصلاحی قرار داده؛ اما نظرسنجی اخیر درباره سهمیه فردی، لزوما نشان‌دهنده پذیرش یکی از آنها نبوده و ترجیح نسبی جامعه میان گزینه‌های پرهزینه‌تر را بازتاب می‌دهد. آزمون واقعی، اجرای اصلاحاتی شفاف، تدریجی و قابل‌اعتماد است.
         
کارگر بی‌مزد خاورمیانه!
روزنامه صمت

کارگر بی‌مزد خاورمیانه!

در دنیای بی‌رحم تجارت جهانی امروز، مالکیت بر زمین و محصول، دیگر تضمین‌کننده ثروت نیست، این تسلط بر زنجیره ارزش است که برنده‌ها و بازنده‌ها را تعیین می‌کند. اقتصاد کشاورزی ایران سال‌هاست در تله‌ای مرگبار و خاموش گرفتار شده است.
    
کارت زرد آماری حوزه تحت‌امر به آقای وزیر!
روزنامه توسعه ایرانی

کارت زرد آماری حوزه تحت‌امر به آقای وزیر!

رامتین موثق در طول کار دولت چهاردهم، عملکرد وزارت جهاد کشاورزی به دفعات مورد انتقاد کارشناسان بوده است و به اعتقاد بسیاری از تحلیلگران و فعالان صنفی حوزه،
رقبا حتی در بازار افغانستان هم از ایران پیشی گرفتند!
روزنامه توسعه ایرانی

رقبا حتی در بازار افغانستان هم از ایران پیشی گرفتند!

بازار افغانستان با هدف گذاری تجارت ۱۰ میلیارد دلاری، توسعه زیرساخت و افزایش تقاضا برای کالا و فناوری، به فرصتی تازه برای ایران تبدیل شده؛ اما رقبا برای
نحوه انجام اصلاحات اقتصادی و نتیجه‌بخشی آن
روزنامه آرمان امروز

نحوه انجام اصلاحات اقتصادی و نتیجه‌بخشی آن

ولی الله سیف آرمان امروز : اقتصاد ایران بیش از آنکه از کمبود شناخت نسبت به مشکلات یا فقدان راه‌حل‌های کارشناسی رنج ببرد، با ضعف در حکمرانی اصلاحات مواجه است. در این چارچوب، نشان داده شد که شکست یا نیمه‌تمام ماندن بسیاری از برنامه‌های اصلاحی را نمی‌توان صرفاً به ضعف سیاست‌های اقتصادی نسبت داد، بلکه [ …