جمعه, ۸ تیر, ۱۴۰۳ / 28 June, 2024
مجله ویستا
میوه خوردن کودکان، بایدها و نبایدها
یک متخصص اطفال گفت: اگرچه مصرف میوه روشی کارآمد در ارتقا سلامت کودک است اما نحوه مصرف آن از محدودیت هایی پیروی می کند.
حوا زارعی متخصص اطفال، اظهار کرد: خوردن انواع میوه تاثیر بسزایی در تندرستی و رشد کودکان دارد چرا که این گروه غذایی، بخشی از نیاز آن ها به مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها را تامین می کند اما نحوه مصرف آن باید تابع مقررات تعیین شده ای باشد.
وی ادامه داد: شروع مصرف میوه در کودکان از 7 ماهگی به بعد و با آغاز تغذیه تکمیلی و تغییر نوع غذا خوردن کودک از حالت مایع به لعابی و پوره است.
این متخصص اطفال با بیان اینکه ممکن است مصرف برخی از میوه ها حساسیت زا باشد، افزود: از جمله میوه هایی که مصرف آنها باعث ایجاد حساسیت می شوند، توت فرنگی و مرکباتی چون پرتقال و نارنگی است و بهترین میوه ای که در چند هفته ابتدایی آغاز تغذیه تکمیلی می توان وارد برنامه غذایی کودک کرد، آب سیب است که باید به تدریج به غلظت آن افزوده شود.
وی در خصوص عدم مصرف مرکبات تا قبل از یک سالگی، افزود: به دلیل حساسیت زا بودن این نوع از میوه ها، مصرف آنها برای کودکان زیر یک سال توصیه نمی شود.
زارعی باتوجه به تصور اشتباه برخی از مادران در خصوص ارتباط میان افزایش وزن کودک با خوردن هرچه بیشتر میوه ها، تاکید کرد: اگرچه مصرف میوه ها کمک شایانی به روند سوخت و ساز و جذب بهتر ویتامین ها می کند، اما تاکنون رابطه مستقیمی میان این دو ثابت نشده و بهتر است مادران توجه بیشتری به نوع تغذیه آنها برای رشد مناسب داشته باشند.
زارعی، به منظور بهبود ذائقه کودکان در مصرف میوه ها، بیان داشت: بهتر است والدین نحوه ارائه میوه را تنوع بخشیده و آنها را به شکلهای جذاب و تکه های کوچک برش داده و یا با ایجاد مزه ای تازه از طریق ترکیب پوره میوه ها، تمایل آنها را برای این میاون عده بیشتر کنند.
حوا زارعی متخصص اطفال، اظهار کرد: خوردن انواع میوه تاثیر بسزایی در تندرستی و رشد کودکان دارد چرا که این گروه غذایی، بخشی از نیاز آن ها به مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها را تامین می کند اما نحوه مصرف آن باید تابع مقررات تعیین شده ای باشد.
وی ادامه داد: شروع مصرف میوه در کودکان از 7 ماهگی به بعد و با آغاز تغذیه تکمیلی و تغییر نوع غذا خوردن کودک از حالت مایع به لعابی و پوره است.
این متخصص اطفال با بیان اینکه ممکن است مصرف برخی از میوه ها حساسیت زا باشد، افزود: از جمله میوه هایی که مصرف آنها باعث ایجاد حساسیت می شوند، توت فرنگی و مرکباتی چون پرتقال و نارنگی است و بهترین میوه ای که در چند هفته ابتدایی آغاز تغذیه تکمیلی می توان وارد برنامه غذایی کودک کرد، آب سیب است که باید به تدریج به غلظت آن افزوده شود.
وی در خصوص عدم مصرف مرکبات تا قبل از یک سالگی، افزود: به دلیل حساسیت زا بودن این نوع از میوه ها، مصرف آنها برای کودکان زیر یک سال توصیه نمی شود.
زارعی باتوجه به تصور اشتباه برخی از مادران در خصوص ارتباط میان افزایش وزن کودک با خوردن هرچه بیشتر میوه ها، تاکید کرد: اگرچه مصرف میوه ها کمک شایانی به روند سوخت و ساز و جذب بهتر ویتامین ها می کند، اما تاکنون رابطه مستقیمی میان این دو ثابت نشده و بهتر است مادران توجه بیشتری به نوع تغذیه آنها برای رشد مناسب داشته باشند.
زارعی، به منظور بهبود ذائقه کودکان در مصرف میوه ها، بیان داشت: بهتر است والدین نحوه ارائه میوه را تنوع بخشیده و آنها را به شکلهای جذاب و تکه های کوچک برش داده و یا با ایجاد مزه ای تازه از طریق ترکیب پوره میوه ها، تمایل آنها را برای این میاون عده بیشتر کنند.
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات ایران علیرضا زاکانی شهدای خدمت سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری 1403 مسعود پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم قالیباف پزشکیان محمدباقر قالیباف
سلامت سیل بازنشستگان هواشناسی سوادکوه قتل تهران قوه قضاییه سیلاب سازمان هواشناسی بارش باران محیط زیست
دولت سیزدهم هوش مصنوعی همستر کامبت قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو حقوق بازنشستگان نهضت ملی مسکن دلار مسکن قیمت سکه خودرو
جوکر فضای مجازی احسان علیخانی تلویزیون سینمای ایران رسانه ملی سریال سینما تئاتر
ماهواره دانش بنیان
رژیم صهیونیستی آمریکا غزه دونالد ترامپ فلسطین جنگ غزه چین اتحادیه اروپا ترکیه اوکراین حزب الله لبنان تحریم
پرسپولیس فوتبال استقلال یورو 2024 باشگاه پرسپولیس تیم ملی فوتبال ایران لیگ برتر عبدالکریم حسن کریستیانو رونالدو جام ملت های اروپا جواد نکونام لیگ برتر ایران
نمایشگاه الکامپ همراه اول عیسی زارع پور وزیر ارتباطات فناوری ایلان ماسک گوشی
دیابت کاهش وزن سرطان ریزش مو زوال عقل سلامت روده