یکشنبه, ۱۰ تیر, ۱۴۰۳ / 30 June, 2024
مجله ویستا

«به» میوه آرامش بخش


«به» میوه آرامش بخش

«به»، متعلق به خانواده سیب و گلابی است و بومی مناطق گرم آسیا محسوب می شود. به گزارش «Eatwell»، علاوه بر این که می توان «به » را به صورت خام مصرف کرد، از آن کمپوت، ژله و مربا نیز تهیه می شود. در …

«به»، متعلق به خانواده سیب و گلابی است و بومی مناطق گرم آسیا محسوب می شود. به گزارش «Eatwell»، علاوه بر این که می توان «به » را به صورت خام مصرف کرد، از آن کمپوت، ژله و مربا نیز تهیه می شود. در این مطلب به چند خاصیت این میوه می پردازیم که خواندن آن خالی از لطف نیست.

این میوه که غنی از فیبر غذایی است، برای افرادی که درصدد کاهش و یا حفظ وزن می باشند مفید است.

خاصیت آنتی اکسیدان آن خطر سرطان را کاهش می دهد.

محققان کشف کرده اند که این میوه خاصیت ضدویروسی دارد.

مصرف «به» برای افرادی که از زخم معده رنج می برند، مفید است.

آب این میوه دارای خاصیت ضدعفونی کننده، بند آورنده خون و تقویت کننده است.

مصرف مرتب این میوه نه تنها به هاضمه کمک می کند بلکه میزان کلسترول را کاهش می دهد.

پتاسیم «به» فشار خون بالا را کنترل می کند.

ویتامین C موجود در آن به کاهش خطر بیماری قلبی کمک می کند.

مصرف منظم «به» برای افرادی که از بیماری کبد و یا بیماری چشمی رنج می برند، می تواند موثر باشد.

آنتی اکسیدان آن باعث کاهش استرس و ایجاد آرامش در فرد می شود.