یکشنبه, ۱۰ تیر, ۱۴۰۳ / 30 June, 2024
مجله ویستا

املت ماکارونی


مواد لازم :
ماکارونی فرمی نصف بسته
تخم مرغ سه عدد
سبزیجات دلخواه
کره، نمک، فلفل، زردچوبه، اویشن به مقدار لازم
پنیر موزارلا و پنیر پیتزا یک بسته
پیاز سرخ شده یک عدد
 


املت ماکارونی


مادر بانو: ماکارانی ها را در آب جوش ریخته و می پزیم، سپس آبکش می کنیم. ماکارانی های آبکش شده را با پیاز سرخ شده در تابه تفت می دهیم. به جای روغن از کره استفاده می کنیم. سپس آنرا در ظرف مناسب فر می ریزیم.

 

سپس تخم مرغ و زردچوبه و نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و به هم می زنیم تا کف کند. سپس سبزیجات نگین شده -مانند گوجه یا فلفل دلمه یا قارچ- را به آن اضافه می کنیم و مایه را روی ماکارونی می ریزیم، پس از دو سه دقیقه، کمی که خودش را گرفت با پنیر روی ظرف را می پوشانیم.
آنرا به مدت ۱۵ دقیقه در طبقه وسط فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار می دهیم.