جمعه, ۱۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 7 February, 2025
مجله ویستا

تغذیه نوپا، فریتاتای اسفناج و گوجه فرنگی


فریتاتای اسفناج و گوجه فرنگی مینیاتوری، مناسب 12-24 ماه
زمان مورد نیاز برای تهیه و پخت: 40 دقیقه
مواد لازم برای 2 نفر
روغن زیتون                           1 قاشق سوپخوری
سیر له كرده                         1 حبه
اسفناج درشت خرد كرده        150 گرم
نمك و فلفل سیاه                 به میزان لازم
گوجه‌فرنگی مینیاتوری نیمه كرده 5 عدد
تخم‌مرغ همزده                    2 عدد
 
روش تهیه فریتاتای اسفناج و گوجه فرنگی مینیاتوری

روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. سیر را به آن بیفزائید و یك دقیقه تفت دهید. آن‌گاه اسفناج را بیفزائید و تفت دهید تا كمی نرم شود و آب اضافیش تبخیر شود. سپس نمك، فلفل و گوجه‌فرنگی‌ها را به مواد درون تابه اضافه كنید و یك دقیقه دیگر تفت دهید.
مواد را درون تابه پهن كنید و تخم‌مرغ‌ها را به آن بیفزائید، 5-10 دقیقه صبر كنید تا یك طرف فریتاتا طلائی‌رنگ شود. سپس طرف دیگر را نیز برشته كنید. این فریتاتا را می‌توانید به صورت گرم یا سرد مصرف نمائید.