دوشنبه, ۱ مرداد, ۱۴۰۳ / 22 July, 2024
مجله ویستا

دیستروفی عضلانی در کودکان، موجب کندی حرکت می‌شود


شهرزاد: بيماري ديستروفي عضلاني به دسته اي از بيماري هاي ارثي عضلاني گفته مي شود كه در كودكي موجب كندي حركت و عدم راه رفتن كودك مي شود. 


دیستروفی عضلانی در کودکان، موجب کندی حرکت می‌شود
                           

دكتر حسين رفيعي فر فوق تخصص بيماري هاي مغز و اعصاب كودكان در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: ديستروفي عضلاني به گروهي از بيماري هاي ارثي عضلاني گفته مي شود که بيشتر در افرادي كه به صورت مادرزادي به اين بيماري مبتلا مي شوند ، ديده مي شود و  علائم آن به صورت تاخير در رشد و تكامل و شل بودن عضلات پا ديده مي شود.

وي گفت: شايع ترين ديستروفي در سنين پايين، به نام ديستروفي ندوشن است و به دليل عوارض خطرناك، كودكان را در معرض مشكلات قلبي تنفسي قرار مي دهد و از هر 3500 نوزاد پسر يك نفر به آن مبتلا مي شود.

وي تصريح كرد: اين بيماري در دوره نوزادي هيچ علامتي ندارد ، اما با افزايش سن والدين متوجه كم تحركي، راه رفتن و پريدن كند كودك خود مي شوند.

رفيعي فر با تاكيد بر اينكه در حال حاضر درمان قطعي در مورد ديستروفي عضلاني وجود ندارد ، گفت: تحقيقات پزشكي در درمان اين بيماري در حال انجام است اما براي كنترل اين بيماري مي توان از تركيبات دارويي و تقويت عضلات و كند كردن سير بيماري، نرمش هاي ملايم استفاده كرد.