پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
مجله ویستا

کوکوی قارچ و پنیر


انجمن پرورش دهندگان قارچ: گاهی پختن کوکوسبزی و سیب زمینی برای شما خسته کننده می‌شود. اگر به دنبال طعم جدیدی در کوکو هستید این غذا را امتحان کنید. 

 


کوکوی قارچ و پنیر


مواد اولیه :

 مواد لازم برای چهار تا شش نفر

 سبزی کوکو پاک کرده:                                       250 گرم

تخم‌مرغ:                                                       چهار عدد 

قارچ:                                                             250 گرم 

پنیر موزارلا:                                                     150  گرم

پیاز سرخ شده:                                                دو قاشق سوپخوری 

نمک:                                                            نصف قاشق چایخوری 

آبلیمو:                                                           دو قاشق سوپخوری 

ســیر له شده:                                                 یک حبه

روغــن برای سرخ کردن:                                      چهار قاشق سوپخوری 

زردچوبه:                                                          یک قاشق چایخوری 

فلفل:                                                             به میزان لازم


 طرز تهیه

سبزی را شسته و خرد می‌کنیم. قارچ‌ها را هم شسته، اسلایس نموده و درون تابه‌ای داغ کمی روغن ریخته و قارچ‌ها را تفت می‌دهیم. آبلیمو را هم جهت جلوگیری از سیاه شدن قارچ به آن اضافه می‌کنیم. پیاز و سیر را هم به آن اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می‌دهیم تا جایی که قارچ آب نداشته باشد.

تخم‌مرغ‌ها را خوب زده، نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه می‌کنیم. می‌توانیم یک قاشق سوپخوری آرد هم به سبزی اضافه کرده و بعد به مایه تخم‌مرغ اضافه کنیم، سپس مواد را هم زده تا یک‌دست شود.

درون یک تابه روغن ریخته، پس از داغ شدن مایه کوکو را به آن اضافه می‌کنیم، برای این کار مایه کوکو بهتر است نازک ریخته شود. حرارت را کم کرده و در ظرف را می‌گذاریم، یک طرف آن که خودش را گرفت، کوکو را کامل برگردانده تا طرف دیگر آن هم بسته شود. لازم به ذکر است این کوکو نباید زیاد سرخ شود، چون خشک شده و نمی‌توان آن را دولا کرد.

کوکو را روی یک کاغذ روغنی قرار داده و کاغذ را روی یک حوله قرار می‌دهیم تا کمی نرم شود، سپس مایه قارچ و پیاز را وسط کوکو قرار داده، پنیر را به آن اضافه کرده و کوکو را از وسط تا می‌کنیم. بهتر است با کمک حوله و کاغذ این کار انجام شود، سپس آن را به مدت 20 دقیقه در طبقه وسط فر با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم تا پنیر آب شود.

پس از خارج کردن از فر، کوکو را درون ظرف موردنظر کشیده و اطراف آن را با هر نوع سبزی که دوست داریم تزیین می‌کنیم. وقتی این کوکو را برش می‌زنیم لایه‌های قارچ و پنیر وسط آن به رنگ سفید و اطرافش به رنگ سبز می‌باشد.