چهارشنبه, ۳ بهمن, ۱۴۰۳ / 22 January, 2025
مجله ویستا
مصرف گوشت قرمز، زودتر پیرتان می کند!
مطالعات نشان داده است که برنامه غذایی سرشار از گوشت سبب افزایش سن بیولیژیکی بدن میشود.
اخیراً در بسیاری از کشورها مصرف گوشت قرمز به خصوص ساندویچهای همبرگر افزایش یافته است. این در حالی است که گوشت قرمز خطر ابتلا به آلزایمر، سرطان و مشکلات قلبی عروقی را افزایش میدهد. بنابر مطالعهای که در مجله پزشکی منتشر شد، مصرف زیاد گوشت قرمز علاوه بر افزایش سن بیولیژیکی بدن، خطر ابتلا به بیماریهای دوران پیری همچون آلزایمر و دمانس را افزایش میدهد.
سن بیولیژیکی بدن سنی است که خطر ابتلا به بیماریهای مرتبط با افزایش سن را افزایش میدهد. هنگام مصرف گوشت قرمز، سرم فسفات در بدن افزایش مییابد و سبب زیاد شدن سن بیولیژیکی بدن میشود.علاوه بر این، مصرف گوشت قرمز بر DNA و طول تلومرها نیز اثر منفی میگذارد.
وجود مقادیر زیادی فسفات در بدن عملکرد کلیهها را تضعیف میکند و خطر ابتلا به بیماریهای کلیوی را به شدت افزایش میدهد. بهتر است مصرف میوه و سبزیجات را جایگزین گوشت قرمز کنید.
فسفات در بسیاری از مواد غذایی همچون پنیر، گوشت و غذاهای فرآوریشده وجود دارد و نوعی طعمدهنده است. وجود فسفات برای عملکرد مناسب سلولها لازم است اما مقدار زیاد آن در بدن خطرناک است.
نینیبان جدیدترین و بهترین مطالب خود را در تلگرام و از طریق سه کانال «راهنمای بارداری»، «زندگی با کودک» و «سلامت زنان» در اختیار شما قرار میدهد.
اخیراً در بسیاری از کشورها مصرف گوشت قرمز به خصوص ساندویچهای همبرگر افزایش یافته است. این در حالی است که گوشت قرمز خطر ابتلا به آلزایمر، سرطان و مشکلات قلبی عروقی را افزایش میدهد. بنابر مطالعهای که در مجله پزشکی منتشر شد، مصرف زیاد گوشت قرمز علاوه بر افزایش سن بیولیژیکی بدن، خطر ابتلا به بیماریهای دوران پیری همچون آلزایمر و دمانس را افزایش میدهد.
سن بیولیژیکی بدن سنی است که خطر ابتلا به بیماریهای مرتبط با افزایش سن را افزایش میدهد. هنگام مصرف گوشت قرمز، سرم فسفات در بدن افزایش مییابد و سبب زیاد شدن سن بیولیژیکی بدن میشود.علاوه بر این، مصرف گوشت قرمز بر DNA و طول تلومرها نیز اثر منفی میگذارد.
وجود مقادیر زیادی فسفات در بدن عملکرد کلیهها را تضعیف میکند و خطر ابتلا به بیماریهای کلیوی را به شدت افزایش میدهد. بهتر است مصرف میوه و سبزیجات را جایگزین گوشت قرمز کنید.
فسفات در بسیاری از مواد غذایی همچون پنیر، گوشت و غذاهای فرآوریشده وجود دارد و نوعی طعمدهنده است. وجود فسفات برای عملکرد مناسب سلولها لازم است اما مقدار زیاد آن در بدن خطرناک است.
نینیبان جدیدترین و بهترین مطالب خود را در تلگرام و از طریق سه کانال «راهنمای بارداری»، «زندگی با کودک» و «سلامت زنان» در اختیار شما قرار میدهد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست