یکشنبه, ۲۳ دی, ۱۴۰۳ / 12 January, 2025
مجله ویستا
پیشگیری از سرطان پستان، کلم و انگور بخورید
سعی کنید غذاهایی که با سرطان مبارزه میکنند، بخورید. مطالعات جدید نشان داده است، ارتباط مستقیمی میان ابتلا به سرطان سینه و رژیمغذایی وجود دارد.
خوردن سبزیجات به شکل گلدار (مثل گل کلم، کلم بروکلی، کاهو پیچ و...) از غذاهایی هستند که به نظر میرسد میتوانند باعث کاهش ابتلا به این بیماری شوند. نتایج تحقیقی که در نشریه ژورنال بینالمللی تغذیه بالینی به چاپ رسیده است این موضوع را تایید میکند.
در مطالعهای که در آن ۶هزار زن مورد بررسی قرار گرفتند، مشخص شد زنانی که گروه سبزیجات به شکل گل را بهطور منظم و تقریبا هرروزه مصرف میکنند، بسیار کمتر از زنانی که فقط هفتهای یک یا دو بار این گروه از سبزیجات را میخورند به سرطان سینه مبتلا میشوند.
جالب است که این مطالعه نشان داد گروهی از زنان که از لحاظ ژنتیک نسخه ژنی دارند که احتمال ابتلای آنها به سرطان سینه را بیشتر میکند از خوردن این گروه سبزیجات بیشتر سود میبرند.
درواقع زنانی هستند که به طور ژنتیک مستعد ابتلا به این سرطان هستند میتوانند با افزودن این گروه از سبزیجات به رژیم غذایی خود احتمال ابتلای خود به سرطان را بسیار پایین بیاورند.
مطالعاتی که توسط گروه پزشکی بیمارستان «لانگ آیلند» انجام گرفته و نتایج آن در نشریه پزشکی «مطالعات پیشگیری از سرطان» به چاپ رسیده است نشان میدهد، احتمالا این گروه از سبزیجات حاوی موادی هستند که با جلوگیری از رشد سلولهای غیرطبیعی (که درواقع سلولهای اولیه سرطانی هستند) احتمال ابتلا به سرطان سینه را کاهش میدهند.
نینیبان جدیدترین و بهترین مطالب خود را در تلگرام و از طریق سه کانال «راهنمای بارداری»، «زندگی با کودک» و «سلامت زنان» در اختیار شما قرار میدهد.
خوردن سبزیجات به شکل گلدار (مثل گل کلم، کلم بروکلی، کاهو پیچ و...) از غذاهایی هستند که به نظر میرسد میتوانند باعث کاهش ابتلا به این بیماری شوند. نتایج تحقیقی که در نشریه ژورنال بینالمللی تغذیه بالینی به چاپ رسیده است این موضوع را تایید میکند.
در مطالعهای که در آن ۶هزار زن مورد بررسی قرار گرفتند، مشخص شد زنانی که گروه سبزیجات به شکل گل را بهطور منظم و تقریبا هرروزه مصرف میکنند، بسیار کمتر از زنانی که فقط هفتهای یک یا دو بار این گروه از سبزیجات را میخورند به سرطان سینه مبتلا میشوند.
جالب است که این مطالعه نشان داد گروهی از زنان که از لحاظ ژنتیک نسخه ژنی دارند که احتمال ابتلای آنها به سرطان سینه را بیشتر میکند از خوردن این گروه سبزیجات بیشتر سود میبرند.
درواقع زنانی هستند که به طور ژنتیک مستعد ابتلا به این سرطان هستند میتوانند با افزودن این گروه از سبزیجات به رژیم غذایی خود احتمال ابتلای خود به سرطان را بسیار پایین بیاورند.
مطالعاتی که توسط گروه پزشکی بیمارستان «لانگ آیلند» انجام گرفته و نتایج آن در نشریه پزشکی «مطالعات پیشگیری از سرطان» به چاپ رسیده است نشان میدهد، احتمالا این گروه از سبزیجات حاوی موادی هستند که با جلوگیری از رشد سلولهای غیرطبیعی (که درواقع سلولهای اولیه سرطانی هستند) احتمال ابتلا به سرطان سینه را کاهش میدهند.
نینیبان جدیدترین و بهترین مطالب خود را در تلگرام و از طریق سه کانال «راهنمای بارداری»، «زندگی با کودک» و «سلامت زنان» در اختیار شما قرار میدهد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست