پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
نکاتی مهم برای خوش طعم شدن میگو و ماهی
_ برای مزهدار کردن ماهی قبل از سرخ کردن ماهی را فیله کنید و در شیر و پیاز خلالی خرد کرده به مدت ۳ ساعت بخوابانید. سپس در آبکش بریزید، با نمک و فلفل مزهدار کنید، در آرد سوخاری بغلتانید و سرخ کنید.
_ برای آن که بوی ماهی از دست زدوده شود بهتر است دستهای خود را با محلول سرکه و آب و یا آب و نمک بشویید.
_ برای این که میگو در هنگام پخت سفت نشود، آب، نمک و ۲ قاشق سوپخوری سرکه را در قابلمهی مناسبی بریزید و بجوشانید، میگو را بیفزایید و ۱۰ ثانیه صبر کنید. شعله را خاموش کنید و میگوها را در آبکش بریزید.
_ برای اینکه ماهی در هنگام پخت ( آب پز ) متلاشی نشود، بهتر است مقداری سرکه و نمک در آبجوش بریزید و ماهی را در آن بپزید.
_ برای اینکه ماهی در هنگام سرخ کردن خرد نشود، بهتر است ابتدا قسمت بدون پوست را در روغن سرخ کنید، سپس قسمت پوست ماهی را سرخ کنید تا این اتفاق پیش نیابد.
_ اگر میخواهید ماهی منجمد طعم تازگی و خوبی به خود بگیرد، فیلهی ماهی یخ زده را در شیر قرار دهید تا انجماد آن در شیر به آرامی باز شود و آنگاه خواهید دید که مزهی یخزدگی را از ماهی میکشد و طعم دلپذیری به آن میبخشد.
_ برای اینکه هنگام تمیز کردن، ماهی از زیر دستتان سُر نخورد، ابتدا کمی نمک روی تختهی کار بپاشید. سپس ماهی را روی آن قرار دهید و به راحتی آن را تمیز کنید.
_ راه تشخیص تازگی ماهی این است که در ظرف مناسبی به میزان کافی آب بریزید، سپس ماهی را درون آب قرار دهید. اگر ماهی شناور بماند تازه است. اگر به ته ظرف فرو رود احتمالاً از صید آن مدت زیادی گذشته است.
_ برای پخت ماهی شوریده : ماهی شوریده گوشتی لطیف دارد و بهتر است به صورت شکم پُر یا سرخشده مصرف شود. دقت داشته باشید که برای پر کردن شکم این ماهی، فقط تا قسمت کمر ماهی باز شود.
_ از بهترین طعمدهندهها به گوشت ماهی میتوان به ترکیبی از زعفران، نمک، فلفل سیاه و سرکه اشاره کرد.
_ برای مزه دار کردن گوشت ماهی قبل از سرخ کردن ماهی را در مخلوط آرد، زردچوبه، ادویهی ماهی، نمک و فلفل بغلتانید، سپس آن را در روغن سرخ کنید.
_ برای این که در هنگام پخت ماهی در فر، پوست ماهی به سینی فر نچسبد، بهتر است ماهی را روی صفحهی سیلیکونی یا سینی تفلون بپزید. یا سینی را چرب کرده و قدری آرد سمولینا یا آرد سوخاری درشت روی سینی بپاشید.
_ برای این که میگو در هنگام پخت شکل حلزونی به خود نگیرد، پس از تمیز کردن با چاقوی تیز ۴ برش در بند پشت میگو به عمق نیم سانتیمتر ایجاد کنید. میگو دیگر در هنگام پخت حلزونی شکل نمیشود.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل غزه مجلس شورای اسلامی دولت نیکا شاکرمی روز معلم معلمان رهبر انقلاب مجلس بابک زنجانی دولت سیزدهم
آتش سوزی هلال احمر قوه قضاییه تهران پلیس اصفهان بارش باران سیل شهرداری تهران آموزش و پرورش سلامت سازمان هواشناسی
قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بازار خودرو خودرو قیمت سکه دلار حقوق بازنشستگان بانک مرکزی سایپا ایران خودرو کارگران
فضای مجازی سریال جواد عزتی نمایشگاه کتاب عفاف و حجاب فیلم سینمایی مسعود اسکویی تلویزیون سینما سینمای ایران دفاع مقدس فیلم
رژیم صهیونیستی فلسطین آمریکا جنگ غزه حماس نوار غزه چین ترکیه انگلیس اوکراین نتانیاهو یمن
استقلال پرسپولیس فوتبال سپاهان علی خطیر باشگاه استقلال لیگ برتر ایران تراکتور لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید بایرن مونیخ لیگ برتر
هوش مصنوعی هواپیما کولر تبلیغات موبایل تلفن همراه اینستاگرام اپل گوگل ناسا عیسی زارع پور وزیر ارتباطات
کبد چرب فشار خون بیمه بیماری قلبی دیابت کاهش وزن داروخانه رابطه جنسی