پنجشنبه, ۱۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 6 February, 2025
مجله ویستا
شیرینی مربایی
مـــوادلازم :
کره یا مارگارین :
: ۲۲۵ گرم
شکر درشت :
: ۲۲۵ گرم
تخم مرغ زده شده :
: ۲ عدد
وانیل :
: به مقدار لازم
آرد :
: ۵۰۰ تا ۵۵۰ گرم
مربای صاف شده :
: به مقدارلازم
زمان پخت :
: ۱۵ دقیقه
حرارت فر :
: ۳۷۵درجه فارنهایت
طــــــرزتهیه :
ابتدا کره را باشکر به شکل کرم درآورده و به تدریج تخم مرغ و وانیل را بزنید و با آرد مخلوط نمایید تا به صورت خمیر نرم و لطیفی درآیدد خمیر را روی یک سطح صاف آردی برگردانید و به آرامی ور دهید و آن را به قطر ۵/۳ میلی متر پهن کنید و از آن دایره ایی به قطر شش سانتیمتر ببرید در نصف آنها دو دایره گرد کنید همه بیسکوییت ها را روی سینی روغن زده پهن کرده در فر می گذاریم تا پانزده دقیقه بپزد. سپس بیسکویت ها را روی یک توری سیمی قرار داده تا سرد شوند پس از سرد شدن کامل مربا را روی بیسکوییت مالیده و آن که یک دایره اضافی دارد روی بیسکویت قرار می دهیم .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست