جمعه, ۲۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 10 May, 2024
مجله ویستا

رولت گوشت ایتالیایی


رولت گوشت ایتالیایی

برش های گوشت را روی پیشخوان یا سینی بگذارید . فلفل قرمز و جعفری ها را روی آن بریزید.

مواد اولیه:

گوشت کبابی برش نازک داده شده - ۶۰۰ گرم ( ۶ برش )

ریحان نصف فنجان (تازه آسیاب شده)

فلفل قرمز ۲ عدد (کبابی شده)

پنیر پارمسان ۴ قاشق سوپ خوری (رنده شده)

جعفری ۲ قاشق سوپ خوری ( خرد شده)

روغن زیتون دو قاشق سوپ خوری

فلفل سیاه ۲ قاشق سوپ خوری (آسیاب شده)

نمک به میزان لازم

فلفل به میزان لازم

سرکه یک چهارم فنجان

سیر ۲ حبه

طرز تهیه:

۱. برش های گوشت را روی پیشخوان یا سینی بگذارید . فلفل قرمز و جعفری ها را روی آن بریزید .

۲. گوشت ها را نمک زده و روی آن برگ ریحان خرد شده ، پنیر پیتزا و فلفل بریزید . برشهای گوشت را بصورت رول درآورید و برای محکم بستن آن می توانید از خلال دندان استفاده کنید .

۳. دو قاشق روغن زیتون و سرکه را با سیر له شده مخلوط کرده و روی آن ها بریزید . به مدت یک ساعت در دمای اتاق آنها را کنار بگذارید . سپس آنها را از مایع بیرون بیاورید .

۴. یک چهارم روغن زیتون را در یک ماهیتابه بزرگ داغ کنید . رول های گوشت را از همه طرف سرخ کنید . مخلوط مایع را که کنار گذاشته اید به آن اضافه کنید و آن را به جوش بیاورید .

۵. بجای سرخ کردن می توانید رولهای گوشت را در سینی فر قرار داده روی آن را بپوشانید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت بپزید .