یکشنبه, ۱۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 2 February, 2025
چگونه دانشجوی موفقتری باشیم؟
چه دانشجوی ممتاز باشید، چه دانشجوی ضعیف؛ میتوانید با استفاده از امکانات آموزشی، مهارتهایتان را تقویت کنید و موفقتر باشید؛ مثلا میتوانید از سایت و کتابخانه دانشگاه بیشتر استفاده کنید تا استادهایتان را بهتر بشناسید و از راهنماییهای آنها یا از مشاورههای راهنمای تحصیلی دانشجویی استفاده کنید.
با دانشجوی شب امتحانی بودن و با شتاب درس خواندن نمیتوانید مقدار زیادی از مطالب را یاد بگیرید و آنها را در ذهنتان نگه دارید. وقت گذاشتن برای درس خواندن، آن هم هر روز، بهترین راه برای تسلط بر رشته تحصیلیتان است. وقت بین کلاسهایتان بهترین زمان برای دوره کردن مطالب درسی آن ساعت است.
برنامه داشته باشیدروزتان را با برنامهریزی و ثبت اطلاعات در تقویمتان پربار کنید. زمانتان را برای درس خواندن و انجام تمرینات درسیتان برنامهریزی کنید. جلوجلو برای دوره امتحانات برنامهریزی کنید. برای یادگیری در دانشگاه لازم است بفهمید چگونه باید تکههای اطلاعات را به درستی کنار هم بچینید تا به تصویر کامل دست یابید. از رئوس مطالب، سرفصلها و عنوانها و مطالب فرعی برای سازماندهی اطلاعات استفاده کنید.
باانرژیتر درس بخوانید
خستگی و استرس قوه دریافت و حافظه را ضعیف میکند. خوب غذا بخورید. بهطور منظم ورزش کنید و به اندازه کافی بخوابید. با آمادگی سر کلاسهایتان حاضر شوید و از اول تا آخر کلاس یادداشتبرداری کنید. کلاسهای تان را از دست ندهید. استفاده از جزوههای دیگران نمیتواند به خوبی جزوههایی که خودتان سرکلاس نوشتهاید، برایتان مفید باشد. هنگامی که جزوه مینویسید به نکتههای مهم و تمرینات خوب گوش دهید. ساعتهای غیردرسی به اتاق استاد و یا استادیارتان بروید. هرچه بیشتر یاد بگیرید، برای شب امتحان آمادهتر خواهید بود.
حافظهتان را تقویت کنید
فعالتر باشید و حافظهتان را تقویت کنید؛ مثال و نمونه بسازید، نمادهای رمزی ابداع کنید. نکات خلاصه درس را بنویسید، کلمات کلیدی را مشخص کنید، عنوانها را هایلایت کنید یا حاشیهنویسی کنید تا خلاقتر و علاقهمندتر شوید و حافظهتان در درسی که میخوانید، تقویت شود. مهم نیست چهقدر از مطالب درسیتان را خوب یاد گرفتهاید؛ چون بدون تمرین کردن حتما آنها را فراموش خواهید کرد. قبل از یک امتحان، بدون اینکه به یادداشتها و یا عنوانها نگاه کنید، آنها را برای خودتان یادآوری کنید.
موقع امتحان، نمرهسوزی نکنید
با اشتباهات نوشتاری، نمرهتان را از دست ندهید. از استراتژیهای گوناگون برای امتحانات مختلف استفاده کنید؛ برای مثال، تستی یا تشریحی، دستورالعملها را بخوانید. حساب زمانتان را داشته باشید و سوالات راحتتر را اول جواب دهید تا اعتماد به نفستان بالا برود و استرستان کاهش یابد.
سحر حبیبی
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست