پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
لقمه های ترد بوفالوی اتمی!
مواد لازم:
۱۰ عدد فلفل هالپانو
۱۰ برش ژامبون یا فیله مرغ
۱۰ عدد سوسیس کوچک
۱ فنجان پنیر خامه ای
۱ فنجان پنیر مونتری رنده شده
۱ قاشق چایخوری فلفل
۲ عدد پیازچه، خرد شده
دستور تهیه:
۱. فلفل ها را از طول ببرید. با یک قاشق بافت داخلی و تخم های آن را درآورید. اگر از فلفل دلمه ای استفاده می کنید، بعد از درآوردن تخم ها، آنها را چهار قسمت کنید.
۲. پنیر خامه ای، پنیر مونتری، فلفل و پیازچه های خرد شده را مخلوط کنید. حالا این مخلوط را داخل برش های فلفل بریزید.
۳. حالا سوسیس ها را روی هر کدام از فلفل های پنیردار بگذارید و دور هر کدام از آنها برش های ژامبون با مرغ بپیچید و با خلال دندان محکم کنید.
۴. حالا آنها را ۲ تا ۳ ساعت در دمای ۲۲۵ درجه فارنهایت در فر بپزید یا در تنور حرارت دهید تا ژامبون ها طلایی شوند. سپس آنها را سرو کنید.